- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam iki hamileliğinde de 8. Haftada duymuştu kalp atışlarını, hatta forumda okumuştum bi zaman 9. Haftaya kadar yolu var diyorlardıValla doktor kalp atışı yok henüz dedi. Minik bir şey var ama belli değil henüz bayram sonrası gel dedi. Acaba cihazdan mi kaynaklı? Özele gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim benliğinde muhtemel doğacağı tarih 16.03 ay çok garip bi duygu duygusallaştım şuanMerhabalar kızlar dün hamile olduğumu ögrendim. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız.
Henüz kadın doğum uzmanına görünmedim izmirde yaşayanlar hangi doktora yada hastaneye gittikleri yazabilirler mi acaba?
Gayet iyi yavaş değil ideal iki günde bir 2 kat artış bekleniyor ortalamaSelamm 3 gün önce 24.87 olan beta hcg bugün 129.90 çıktı bu 3 gün için iyi bir ilerlememi yavaş mı normal mi bilen varmı
Ben bunu sordum doktora karın ağrısı da anlık kısa batmalar da normal ddi. Tabi siz de yine sorun doktorunuzaBende de var kramp ama 1 2 sn sürüyor sadece bir yorumda ilk haftalarda normal yazmışlardı umarım öyledir
Kayısı en dogalı ben kayısı yiyorum açılıyor hemde tam mevsimiiiKızlar kabızlık sorunu için ne yapabilirim acaba iki gündür çok zorluk çekiyorum
Kızlar hepinizde sancı alıyor mu, ayağa kalktığımda ya da gün içinde 10- 20 saniye sancı giriyor karnıma ya da ağrı ama çok şiddetli oluyor
Bende Elhamdülillah hiç şancı ağrı olmadı bugün biraz yoruldum sanırım belim ağrıdı biraz ama normalde ağırır yinede zorlamadım korktum. Bulantı ağrım sızım yokKasıklarıma ara ara kramplar giriyor ya sizlerde de varmı bu. Bazen öyle bi kramp giriyor ki haraket edemiyorum ama hayatımın en tatlı acısı
Normal diyor herkes yine katlanılabilirde birşey olucakmış hissi insanı bitiriyoBen bunu sordum doktora karın ağrısı da anlık kısa batmalar da normal ddi. Tabi siz de yine sorun doktorunuza
Ay maşAllah diyelim kız nazar etme kendine benimde tek sıkıntım sancılarBende Elhamdülillah hiç şancı ağrı olmadı bugün biraz yoruldum sanırım belim ağrıdı biraz ama normalde ağırır yinede zorlamadım korktum. Bulantı ağrım sızım yok
Marka olarak birşey diyemem ama kullandıgımız her kimyasal ürün bebeğe geçiyormuş biryerde yazısını okumuştumKızlar ben biodermanın yüz temizleme jelini kullanıyorum ama deriye nüfuz ettiği için ilk 3 ay kullanmamak gerekir mi bunu doktora sormayı unutmuşum
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim belimde sıkıntılı bide şancı hissedersen kötü olurum bendeAy maşAllah diyelim kız nazar etme kendine benimde tek sıkıntım sancılar
Sat a göre 5+2 bizim minnoş. 3-4 gün önce başladı. Çıkartacak seviyeye gelmiyor daha inşallah gelmez ve kısa sürüyorKaçıncı haftada bulantı başladı? Belki bende olmaz bu zamana kadar olmadı diye avutuyorum da kendimi
Evet psikolojik olarak etkiliyo öyle ağrım oldumu sanıyorum ki kanamam olucak hemen tuvalete gidiyorum çok şiddetli oluncaMaşallah Süphanallah hiç olmaması temennisiyle tabiki.
Allah yardımcın olsun inşallah canım benim belimde sıkıntılı bide şancı hissedersen kötü olurum bende
Allah korusun yaa tahmin edebiliyorum normalde umursamadığımız hareketler ağrılar insanı etkileyebiliyo gerçekten. Kısa sürede geçer inşallah hayırlısıylaEvet psikolojik olarak etkiliyo öyle ağrım oldumu sanıyorum ki kanamam olucak hemen tuvalete gidiyorum çok şiddetli olunca
Olabilir yada yorulduğun içindir. Benim doktorum yasakladı. Tatilede gitmeyeceğizhavuza gittiğim için enfeksiyon mu kaptım acaba diye endişeleniyorum
Şiddetli değil ama oluyor, doktor batma vs normal demişti.Kızlar hepinizde sancı alıyor mu, ayağa kalktığımda ya da gün içinde 10- 20 saniye sancı giriyor karnıma ya da ağrı ama çok şiddetli oluyor
İlk öğrendiğim zaman vardı. Şimdi aprı varKasıklarıma ara ara kramplar giriyor ya sizlerde de varmı bu. Bazen öyle bi kramp giriyor ki haraket edemiyorum ama hayatımın en tatlı acısı
Merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ben izmirde ege şehir hastanesine gidiyorum doktorum aygün hanımdı ama o doğum iznine ayrıldı gene aynı hastanede dilay hanım var onunla devam ediyorum ben memnunum iki doktordan da ama tabi kişiden kişiye değişebilir memnuniyet ☺Merhabalar kızlar dün hamile olduğumu ögrendim. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız.
Henüz kadın doğum uzmanına görünmedim izmirde yaşayanlar hangi doktora yada hastaneye gittikleri yazabilirler mi acaba?
Kayısı kesinlikle tavsiye ederim üzerine su iç ohh miss ben her gün yiyorum işe yarıyorKızlar kabızlık sorunu için ne yapabilirim acaba iki gündür çok zorluk çekiyorum
Cok guzel ilerlemis masallah. Aetis hizina bakarsak dusuk bi ihtimal ama ikizde olabilir.Selamm 3 gün önce 24.87 olan beta hcg bugün 129.90 çıktı bu 3 gün için iyi bir ilerlememi yavaş mı normal mi bilen varmı