2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla doktor kalp atışı yok henüz dedi. Minik bir şey var ama belli değil henüz bayram sonrası gel dedi. Acaba cihazdan mi kaynaklı? Özele gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım.
Ablam iki hamileliğinde de 8. Haftada duymuştu kalp atışlarını, hatta forumda okumuştum bi zaman 9. Haftaya kadar yolu var diyorlardı

Merhabalar kızlar dün hamile olduğumu ögrendim. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız.
Henüz kadın doğum uzmanına görünmedim izmirde yaşayanlar hangi doktora yada hastaneye gittikleri yazabilirler mi acaba?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 benim benliğinde muhtemel doğacağı tarih 16.03 ay çok garip bi duygu duygusallaştım şuan 🙈:KK15:

Kızlar hepinizde sancı alıyor mu, ayağa kalktığımda ya da gün içinde 10- 20 saniye sancı giriyor karnıma ya da ağrı ama çok şiddetli oluyor 😢😢

Kasıklarıma ara ara kramplar giriyor ya sizlerde de varmı bu. Bazen öyle bi kramp giriyor ki haraket edemiyorum ama hayatımın en tatlı acısı 🥺😢🙏
Bende Elhamdülillah hiç şancı ağrı olmadı bugün biraz yoruldum sanırım belim ağrıdı biraz ama normalde ağırır yinede zorlamadım korktum. Bulantı ağrım sızım yok

Kızlar ben biodermanın yüz temizleme jelini kullanıyorum ama deriye nüfuz ettiği için ilk 3 ay kullanmamak gerekir mi bunu doktora sormayı unutmuşum

Kaçıncı haftada bulantı başladı? Belki bende olmaz bu zamana kadar olmadı diye avutuyorum da kendimi
Sat a göre 5+2 bizim minnoş. 3-4 gün önce başladı. Çıkartacak seviyeye gelmiyor daha inşallah gelmez ve kısa sürüyor

Maşallah Süphanallah hiç olmaması temennisiyle tabiki.

Allah yardımcın olsun inşallah canım benim belimde sıkıntılı bide şancı hissedersen kötü olurum bende 😕
Evet psikolojik olarak etkiliyo öyle ağrım oldumu sanıyorum ki kanamam olucak hemen tuvalete gidiyorum çok şiddetli olunca

havuza gittiğim için enfeksiyon mu kaptım acaba diye endişeleniyorum 🥺
Olabilir yada yorulduğun içindir. Benim doktorum yasakladı. Tatilede gitmeyeceğiz
Kızlar hepinizde sancı alıyor mu, ayağa kalktığımda ya da gün içinde 10- 20 saniye sancı giriyor karnıma ya da ağrı ama çok şiddetli oluyor 😢😢
Şiddetli değil ama oluyor, doktor batma vs normal demişti.
Kasıklarıma ara ara kramplar giriyor ya sizlerde de varmı bu. Bazen öyle bi kramp giriyor ki haraket edemiyorum ama hayatımın en tatlı acısı 🥺😢🙏
İlk öğrendiğim zaman vardı. Şimdi aprı var

Kızlar benim doktorum izinde beta hcg takibi icin acilde kan verip kendim takip ediyorum bi doktora gostermiyorum o gelene kadar. Değerim 20ydi iki gün sonra ayni saatte kan verdim 95 çıktı. Maşallah güzel artmis ama neredeyse 5 kat artmis iki günde. Bu durumla ilgili bir sorun yoktur değil mi

Merhabalar kızlar dün hamile olduğumu ögrendim. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız.
Henüz kadın doğum uzmanına görünmedim izmirde yaşayanlar hangi doktora yada hastaneye gittikleri yazabilirler mi acaba?
Merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza 😊 ben izmirde ege şehir hastanesine gidiyorum doktorum aygün hanımdı ama o doğum iznine ayrıldı gene aynı hastanede dilay hanım var onunla devam ediyorum 😊 ben memnunum iki doktordan da ama tabi kişiden kişiye değişebilir memnuniyet ☺

X