2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar. Yeniyim aranızda. Dün hamile olduğum netleşti. Sat 12 haziran. Dün akşam beta bakıldı 2720 çıktı. Kesem göründü. Çok şükür. 26 temmuza randevu aldım. Bakalım bizi ne süprizler bekliyor. 5 ay önce kürtaj olmuştum. Malesef bebeğimin kalp atışı durmuştu

Hakkın da hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun:) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Merhaba kızlar bugün sonunda doktora gittim keseyi de bebeği de gördü kalp atışını duydu sata göre tam 6 hafta bitti 6+2 gözüküyor haftanla uyumlu dedi çok şükür
Resim ekledim ama becerebilmiş miyimdir bilmiyorum

Eklentiler

• 80B3F746-D980-4EED-9C53-FA78373A4A0D.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 73
İnşallah canım tüm evlat isteyenlere tattırsın Allahım bu duyguyu.. Sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucağımıza

Maşallah gözün aydın. Darısı bizlere olsun inşallah. Sat kaçtı senin?

Çok teşekkür ederim umarım öyle olur

Merhaba aramıza hoşgeldiniz :) hayırlı olsun bebeğiniz , benm de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum, sonra oğlum geldi, sonra kızım geldi şimdi tekrar süpriz bir şekilde hamileyim :))
Merhaba hayırlı olsun maşallah

Selam hayırlı olsun inşallah maşallah

xiexie teşekkür ederim. Maşallah size. Benimde 3. Bebeğim olacak Allah nasip ederse

Çözüm buysa mecbur vallahi kacamiyoruz ki. Bende dehşet baş dönmesi yapıyor ne yapicam bilmiyorum
Evet eğer işe yarayacaksa her şeye razıyım.
Bende de bas dönmesi nefes nefese kalmalar oluyordu ilk gebeliğimde kullanırken

MaşAllah daha ölçtürme çünkü dogana kadar artmıcak bir süre sonra düşüse bile geçicek beta 3 binden sonra betaya bakmıyorlar diye biliyorum kese oluştuğu için

Merhaba canım aramıza hoşgeldin sağlıkla yavrunu kucağına alırsın ins

Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere ins hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…