- 30 Mart 2016
- 118
- 177
- 35
Teşekkür ederim :) pozitif olmaya devam şükür :)Hep güzel şeyler düşün bebeğiniz hissediyorçok güzel herşey de inan çok iyi gelecek :)
Hakkın da hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun:) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)Merhaba kızlar. Yeniyim aranızda. Dün hamile olduğum netleşti. Sat 12 haziran. Dün akşam beta bakıldı 2720 çıktı. Kesem göründü. Çok şükür. 26 temmuza randevu aldım. Bakalım bizi ne süprizler bekliyor. 5 ay önce kürtaj olmuştum. Malesef bebeğimin kalp atışı durmuştu
Maşallah gözün aydın. Darısı bizlere olsun inşallah. Sat kaçtı senin?Merhaba kızlar bugün sonunda doktora gittim keseyi de bebeği de gördü kalp atışını duydu sata göre tam 6 hafta bitti 6+2 gözüküyor haftanla uyumlu dedi çok şükür
Resim ekledim ama becerebilmiş miyimdir bilmiyorum
Amin canımMaşallah gözün aydın. Darısı bizlere olsun inşallah. Sat kaçtı senin?
Bir çözüm bulursanız bana da söyleyinAy valla aynısı benim için de geçerli üstüne bile yatamiyorum
Çok teşekkür ederim umarım öyle olurBen 6+1im bu haftaya kadar benimde goguslerim inanilmaz aciyodu ve kafam kadar oldu goguslerim. Bikac gundur dikkat ettim. Goguslerim bazen cok aciyo bazen acisi normal oluyo yani dokununca temas edince ciglik attirmiyo oylrle diyim. Ozellikle sabah uyandigimda gun ortasinda ve progestan kullandigimda cok aciyo. Internetten de baktim. Surekli agri modunda olmazmi gogusler. Bazen yukselir bazen normal olurmus gogus agrisi. Yani seninki de gecicektir sabret.
Tebrik ederimSelam kızlar bizde bugün doktora gittik çok şükür keseyi gördük kalp atışını çok hafif duyduk inş arefe günü tekrar gidip dinliycez inş sizlerinde kontrolleri güzel geçmiştirEki Görüntüle 2887441
Merhaba aramıza hoşgeldiniz :) hayırlı olsun bebeğiniz , benm de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum, sonra oğlum geldi, sonra kızım geldi şimdi tekrar süpriz bir şekilde hamileyim :))Merhaba kızlar. Yeniyim aranızda. Dün hamile olduğum netleşti. Sat 12 haziran. Dün akşam beta bakıldı 2720 çıktı. Kesem göründü. Çok şükür. 26 temmuza randevu aldım. Bakalım bizi ne süprizler bekliyor. 5 ay önce kürtaj olmuştum. Malesef bebeğimin kalp atışı durmuştu
MerhabaMerhaba kızlar bugün sonunda doktora gittim keseyi de bebeği de gördü kalp atışını duydu sata göre tam 6 hafta bitti 6+2 gözüküyor haftanla uyumlu dedi çok şükür
SelamSelam kızlar bizde bugün doktora gittik çok şükür keseyi gördük kalp atışını çok hafif duyduk inş arefe günü tekrar gidip dinliycez inş sizlerinde kontrolleri güzel geçmiştirEki Görüntüle 2887441
Çok sevindim maşallahSelam kızlar bizde bugün doktora gittik çok şükür keseyi gördük kalp atışını çok hafif duyduk inş arefe günü tekrar gidip dinliycez inş sizlerinde kontrolleri güzel geçmiştirEki Görüntüle 2887441
MaşallahMerhaba kızlar bugün sonunda doktora gittim keseyi de bebeği de gördü kalp atışını duydu sata göre tam 6 hafta bitti 6+2 gözüküyor haftanla uyumlu dedi çok şükür
Merhaba aramıza hoşgeldiniz :) hayırlı olsun bebeğiniz , benm de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum, sonra oğlum geldi, sonra kızım geldi şimdi tekrar süpriz bir şekilde hamileyim :))
Merhabahayırlı olsun maşallah
Selamhayırlı olsun inşallah maşallah
Evet eğer işe yarayacaksa her şeye razıyım.Çözüm buysa mecbur vallahi kacamiyoruz ki. Bende dehşet baş dönmesi yapıyor ne yapicam bilmiyorum
Amin cnm..inşallah şifa olsun
MaşAllah daha ölçtürme çünkü dogana kadar artmıcak bir süre sonra düşüse bile geçicek beta 3 binden sonra betaya bakmıyorlar diye biliyorum kese oluştuğu içinevet öyle kullanıyorum.fitil şeklinde .bu arada ben bugün beta verdim .bağımlılık yaptı .15270 çıktı.
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
12 tem 15270 artik sanırım 4 günde bir 2 katı artma bekleniyormuş
Merhaba canım aramıza hoşgeldin sağlıkla yavrunu kucağına alırsın insMerhaba kızlar. Yeniyim aranızda. Dün hamile olduğum netleşti. Sat 12 haziran. Dün akşam beta bakıldı 2720 çıktı. Kesem göründü. Çok şükür. 26 temmuza randevu aldım. Bakalım bizi ne süprizler bekliyor. 5 ay önce kürtaj olmuştum. Malesef bebeğimin kalp atışı durmuştu
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere ins hayırlısıylaMerhaba kızlar bugün sonunda doktora gittim keseyi de bebeği de gördü kalp atışını duydu sata göre tam 6 hafta bitti 6+2 gözüküyor haftanla uyumlu dedi çok şükür