- 27 Temmuz 2013
- 1.409
- 4.131
Yok progestan 200ml günde iki kere hap.Merhaba ,
İğne mi sizinki?
Benimde riskli göründü. Kanaman gelecek gibi duruyor dedi doktor.
Progestan iğne yazdı 2 kutu hergün 1 iğne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok progestan 200ml günde iki kere hap.Merhaba ,
İğne mi sizinki?
Benimde riskli göründü. Kanaman gelecek gibi duruyor dedi doktor.
Progestan iğne yazdı 2 kutu hergün 1 iğne
Meehaba arkadaşım hoş geldin bende aşılama annesi olucam inşaallah benim de ilk gebeliğim ve benim de göpüs hassasiyetinden başka bişey yok yalnız değilsin merak etme bugün sadece uyukluyorum engel olamıyorum iş yerindeyim bide kafam düşüp duruyor. Kalp atışı bazen geç duyulabiliyor duymasan da hiç sıkma canını. Bende 7 hafta gidicem kalp atışı içinKızlar Merhabalar Ben tüp bebek annesi olacağım inşallah :)
Şuanda 5+4 gebelik mevcut :) Doğum marta geliyor sanırım :) ilk gebeliğim çok heycanlıyım :)
17 temmuz cumartesi günü doktor randevum var kalp atışı duyarız diye umut ediyorum :)
Sorum şu bende mide bulantısı kusme uyku vs hiç bir belirti yok sadece göğüslerim çok sızlıyor bazen tereddüt ediyorum acaba hamile değil miyim diye sizce bu normal mi :)
Ayy hadi inşaallah güzel haberlerini bekliyoruzAminnnnn ins. Bende yarin kalp atisi icin gidicem insallah duyariz sag salim 6+2 olucam yarin
Allah'ım bu nasıl bişey yaa sağlıkla alalım emzirelim de sonrası bı çözüm yolu buluruz insKızımda ilk ay şişti doğuma kadar öyle gitti hassasiyet azalmıştı ama. Doğumdan sonra da sütle beraber kafamla bir olmuştu emzirme bitti bu sefer de sarkma
Şimdi yine şişti ve inanılmaz hassasiyet var. 2 kayı oldular resmen. Artık bunda da inşallah sağ salim kucağıma alayım emzireyim sonrasında çare estetik derleme toplama
ah o iğne insanı sakat gibi yapıyor .çok can yakıyor .oturup kalkamıyor insan .allah kolaylıklar versin. tüp bebek tedavisinde mahvetmişti beniKanama var mı peki şuan?
Bana da ctsiye kadar hergün iğne .. eczanelerde yapmıyor
Çok sağol canım bilgi verdiğin içinBen de ilk hamileliğimde hafif lekelenme için başlayıp leke kesildikten sonra da bir süre dev etmiştim doktorumun kararıyla sanırım risk almamak için
Inşallah canım.Agri zorluyor beni .Bi de cifte bulanti oluyor.Carsamba gidicem henüz duymadım bende.Bende 6+1 im cnm ve bu sabab bende bulantidan isyan edicek gibiydim nerdeyse tovbe tovbe. Bobrek tasina uzuldum insallah mudahale gerektiren bi durum olmaz. Ben yarin kalp atisini duymayi bekliyorum Allahin izniyle insallah. Sen duydun mu kalp atisini?
Ay valla aynısı benim için de geçerli üstüne bile yatamiyorumHanımlar merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ben 6+2yim mide bulantısı vs hiç bir belirtim yok ancak göğüs ağrım çok çok fazla p kadar hassas ki yastığa değince bile ağrıyor yanlara doğru şişti sanki lahusa göğsü şimdiden böyleyse ilerde nolur diyorum böyle sıkıntı yaşayıp sonradan hassasiyeti ve ağrısı azalan oldu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ben kızımda hapını kullanmıştım çok yan etki yapmıştı baygınlık geçiriyordum.ah o iğne insanı sakat gibi yapıyor .çok can yakıyor .oturup kalkamıyor insan .allah kolaylıklar versin. tüp bebek tedavisinde mahvetmişti beni
1000den yüksek denmiş ama tam sayı vermesi gerekirdi.Kızlar Bilenler yazabilir mi acaba, HCG>1000 tam olarak ne demek oluyor? Değerim kacla kaç arasında??
Hoşbulduk tazecik anne :) gerçekten uyku belirtisi de yok bende hiç belirti yok belkide bu iyi birşeydir öyle düşünüyorum :)Meehaba arkadaşım hoş geldin bende aşılama annesi olucam inşaallah benim de ilk gebeliğim ve benim de göpüs hassasiyetinden başka bişey yok yalnız değilsin merak etme bugün sadece uyukluyorum engel olamıyorum iş yerindeyim bide kafam düşüp duruyor. Kalp atışı bazen geç duyulabiliyor duymasan da hiç sıkma canını. Bende 7 hafta gidicem kalp atışı için
Ben de Perşembe gideceğim belki kese görünür dedi doktor çok heyecanlı ve stresliyim acaba ne olacak diye aslında laboratuvar da çalışıyorum elimin altında beta hcg var ama kendimi tutup test yapmıyorumKızlar ben doktora gittim, henüz kese gözükmedi :) tahmini beta 1.200 civarı olması lazım bugün, yarın sabah tekrar beta hcg vereceğim bakalım, şüpheli kese gibi bir şey var dedi doktor ama bir kaç güne tekrar çağıracak beta sonucuna göre, rahim kalınlığı vs. iyi gözüküyor dedi bende ki haberler şimdilik bu kadar :) önlem amaçlı progestan verdi şimdilik
Yaa :) teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallahHatırladım sizi bende 2020 mayıs annesiydim sizin forumuda çok okuyodum hayırlı olsun insallah
Merhaba benim oğlumda hiç bulantı olmadı ama kızımda 6+1 de başlamıştı , daha küçük olduğu için yoktur belkide. Ama inşallah bulantı olmaz kolayca atlatırsınız hamileliğinizi hayırlı olsun inşallahKızlar Merhabalar Ben tüp bebek annesi olacağım inşallah :)
Şuanda 5+4 gebelik mevcut :) Doğum marta geliyor sanırım :) ilk gebeliğim çok heycanlıyım :)
17 temmuz cumartesi günü doktor randevum var kalp atışı duyarız diye umut ediyorum :)
Sorum şu bende mide bulantısı kusme uyku vs hiç bir belirti yok sadece göğüslerim çok sızlıyor bazen tereddüt ediyorum acaba hamile değil miyim diye sizce bu normal mi :)
Yok çok şükür başlama sebebim hafif kahverengi lekelenme vardı ondan başladım o da geçti iki üç güne.Kanama var mı peki şuan?
Bana da ctsiye kadar hergün iğne .. eczanelerde yapmıyor
Merhaba güzel anne :) Bende inşallah olmaz bulantı diyorum ama yine de hiç olmayınca insan bir şüphede kalıyor işte :)Merhaba benim oğlumda hiç bulantı olmadı ama kızımda 6+1 de başlamıştı , daha küçük olduğu için yoktur belkide. Ama inşallah bulantı olmaz kolayca atlatırsınız hamileliğinizi hayırlı olsun inşallah
Hep güzel şeyler düşün bebeğiniz hissediyor çok güzel herşey de inan çok iyi gelecek :)Merhaba güzel anne :) Bende inşallah olmaz bulantı diyorum ama yine de hiç olmayınca insan bir şüphede kalıyor işte :)
Çözüm buysa mecbur vallahi kacamiyoruz ki. Bende dehşet baş dönmesi yapıyor ne yapicam bilmiyorumBen kızımda hapını kullanmıştım çok yan etki yapmıştı baygınlık geçiriyordum.
İnşallah işe yarar da şu kanama çekilir.
inşallah şifa olsunBen kızımda hapını kullanmıştım çok yan etki yapmıştı baygınlık geçiriyordum.
İnşallah işe yarar da şu kanama çekilir.