2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanımlar merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ben 6+2yim mide bulantısı vs hiç bir belirtim yok ancak göğüs ağrım çok çok fazla p kadar hassas ki yastığa değince bile ağrıyor yanlara doğru şişti sanki lahusa göğsü😄 şimdiden böyleyse ilerde nolur diyorum böyle sıkıntı yaşayıp sonradan hassasiyeti ve ağrısı azalan oldu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim ❣️

Bir de ben yumurta geliştirmesi amacıyla gonal f iğne kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile hamile kaldım bu süreçte folidoce folikasit verdi ve de glifor diye şeker ilacı her yerde hamilelikte kullanılmaz yazıyor ama doktorum devam dedi kafam çok karıştı kadın doçent aslında ama yine de bilemiyorum kullanan var mı

Günaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.
Bende 6+1 im cnm ve bu sabab bende bulantidan isyan edicek gibiydim nerdeyse tovbe tovbe. Bobrek tasina uzuldum insallah mudahale gerektiren bi durum olmaz. Ben yarin kalp atisini duymayi bekliyorum Allahin izniyle insallah. Sen duydun mu kalp atisini?

Günaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.
Bende 6+1 im cnm ve bu sabab bende bulantidan isyan edicek gibiydim nerdeyse tovbe tovbe. Bobrek tasina uzuldum insallah mudahale gerektiren bi durum olmaz. Ben yarin kalp atisini duymayi bekliyorum Allahin izniyle insallah. Sen duydun mu kalp atisini?

Ben gunde 3 defa vajinadan kullaniyorum. Dusuk tehdidin varsa normal bence gunluk 2 tane
şu an yok ama önceden 2 kaybım var, o yüzden önlem amaçlı yazdı canım. İlk çok gibi geldi ama buradaki arkadaşların dozunu öğrenince normal geldi banada :)

Hanımlar merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ben 6+2yim mide bulantısı vs hiç bir belirtim yok ancak göğüs ağrım çok çok fazla p kadar hassas ki yastığa değince bile ağrıyor yanlara doğru şişti sanki lahusa göğsü😄 şimdiden böyleyse ilerde nolur diyorum böyle sıkıntı yaşayıp sonradan hassasiyeti ve ağrısı azalan oldu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim ❣️
Ben 6+1im bu haftaya kadar benimde goguslerim inanilmaz aciyodu ve kafam kadar oldu goguslerim. Bikac gundur dikkat ettim. Goguslerim bazen cok aciyo bazen acisi normal oluyo yani dokununca temas edince ciglik attirmiyo oylrle diyim. Ozellikle sabah uyandigimda gun ortasinda ve progestan kullandigimda cok aciyo. Internetten de baktim. Surekli agri modunda olmazmi gogusler. Bazen yukselir bazen normal olurmus gogus agrisi. Yani seninki de gecicektir sabret.

Kızlar progestani hafif kahverengi leke gelince birkaç gün kullanıp kesilince bıraktım. Az önce doktoruma sordum devam et dedi 8. Haftaya kadar. Önlem amaçlı mi kullaniyor kanama olmadığı halde bilginiz varmı?
Merhaba ,
İğne mi sizinki?
Benimde riskli göründü. Kanaman gelecek gibi duruyor dedi doktor.
Progestan iğne yazdı 2 kutu hergün 1 iğne

Ben 6+1im bu haftaya kadar benimde goguslerim inanilmaz aciyodu ve kafam kadar oldu goguslerim. Bikac gundur dikkat ettim. Goguslerim bazen cok aciyo bazen acisi normal oluyo yani dokununca temas edince ciglik attirmiyo oylrle diyim. Ozellikle sabah uyandigimda gun ortasinda ve progestan kullandigimda cok aciyo. Internetten de baktim. Surekli agri modunda olmazmi gogusler. Bazen yukselir bazen normal olurmus gogus agrisi. Yani seninki de gecicektir sabret.
Ben ağrısının yanı sıra küçülmesini umut ediyorum 😒

Ben ağrısının yanı sıra küçülmesini umut ediyorum 😒
Kızımda ilk ay şişti doğuma kadar öyle gitti hassasiyet azalmıştı ama. Doğumdan sonra da sütle beraber kafamla bir olmuştu😂😂 emzirme bitti bu sefer de sarkma🙄🙄
Şimdi yine şişti ve inanılmaz hassasiyet var. 2 kayı oldular resmen. Artık bunda da inşallah sağ salim kucağıma alayım emzireyim sonrasında çare estetik derleme toplama :KK70: :KK70: :olamaz::KK48:

Kızlar progestani hafif kahverengi leke gelince birkaç gün kullanıp kesilince bıraktım. Az önce doktoruma sordum devam et dedi 8. Haftaya kadar. Önlem amaçlı mi kullaniyor kanama olmadığı halde bilginiz varmı?
Ben de ilk hamileliğimde hafif lekelenme için başlayıp leke kesildikten sonra da bir süre dev etmiştim doktorumun kararıyla sanırım risk almamak için

Kızlar Merhabalar Ben tüp bebek annesi olacağım inşallah :)
Şuanda 5+4 gebelik mevcut :) Doğum marta geliyor sanırım :) ilk gebeliğim çok heycanlıyım :)
17 temmuz cumartesi günü doktor randevum var kalp atışı duyarız diye umut ediyorum :)
Sorum şu bende mide bulantısı kusme uyku vs hiç bir belirti yok sadece göğüslerim çok sızlıyor bazen tereddüt ediyorum acaba hamile değil miyim diye sizce bu normal mi :)

X