- 12 Mayıs 2020
- 2.078
- 2.534
İlla nescafe olcak diye bir şeyim yok her tür kahveye okeyimValla ben oncekinde de bunda da içiyorum hatta Nescafe . Çok kasmana gerek yok canım canin istiyorsa iç gitsin . Bu taneden bişey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla nescafe olcak diye bir şeyim yok her tür kahveye okeyimValla ben oncekinde de bunda da içiyorum hatta Nescafe . Çok kasmana gerek yok canım canin istiyorsa iç gitsin . Bu taneden bişey olmaz
Hamilelik takibiKızlar gebelik takibi olarak hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Benim de bat 12 gün geçti hala arada bir sancı saplanıyor rahim büyüdüğü için diyorlar çok endişelenmeyin6 gün oldu geçeli belim sanki matkapla oyuyorlar gibi o yüzden korkuyorum ağrı olması normal mi
Usutuyor olabilirsin canım.Ben bu yüzden bu havada çorapla geziyorum.Ama ilk günlerde bebek yerleşirken oluyor bu ağrılar.6 gün oldu geçeli belim sanki matkapla oyuyorlar gibi o yüzden korkuyorum ağrı olması normal mi
Hamilelik+ diye bi uygulama kullanıyorum ama başka uygulamada fena olmazKızlar gebelik takibi olarak hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
gün gün gebelik diye bir şey indirdim dün fena değilKızlar gebelik takibi olarak hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
bilmiyorum bende nasıl olacak, ilk gebeliğimde bırakmıştım baya haftada bir tane içiyordum ama gebeliğim sonlandı, şu an biraz da bir sıkıntı olacaksa oluyor zaten modundayım. En kötü yakıp bir çekip atıyorum en azından psikolojik olarak içtim gibi oluyorum, hemde şu beta artacak mı nasıl olacak diye daha çok içesim geliyor sankiBennn kızımda elektronik iciyodum . Keseyi bebeği görünce bıraktım . Bunda da öyle olur diye tahmin ediyorum . Ama bu elektronik olmadığı için daha çok zorlicak galiba bni
Ben bir sürü uygulamaya baktım, benim favorim Hamilelik ve gebelik takibi diye geçiyor. Diğer adı PregnancyTr...Kızlar gebelik takibi olarak hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Oh benim kadar kan veren biri daha 2 gün sonra da verecek misin :) gayet güzel duruyor ama bir zahmet kese mese görsün artık :)kızlar sağlık ocağı sonucun çıkmış. ben önceki betaları aynı yerde vermiştim bu sefer sağlık ocağı olunca daha az artma oldu normal mi.8 temmuz daha az artmış gibi ama cihaz farkı olurmu böyle
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
oluyor canım cihaz farkı, aynı yerde verilenleri birbiriyle kıyaslayabilirsin sadece. Hem zaten iki katı artmış gözüküyor her durumdakızlar sağlık ocağı sonucun çıkmış. ben önceki betaları aynı yerde vermiştim bu sefer sağlık ocağı olunca daha az artma oldu normal mi.8 temmuz daha az artmış gibi ama cihaz farkı olurmu böyle
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
yarın dr a gidicem tahlillerimle gideyim istedim. ben 5 tane tüp bebek transferinden alışkınım. psikopat gibi kan vermeye .daha vermicemOh benim kadar kan veren biri daha 2 gün sonra da verecek misin :) gayet güzel duruyor ama bir zahmet kese mese görsün artık :)
yaa önceki 2.9 ve 2.7 kattı .bu 1.9 gibi demek cihazdan.of içim bi rahat edemiyoroluyor canım cihaz farkı, aynı yerde verilenleri birbiriyle kıyaslayabilirsin sadece. Hem zaten iki katı artmış gözüküyor her durumda
bizim satlar arasında 1 hafta var ama benimki 25. günümde çatladığı için daha dün betam 846 idi maşallah değerlerin çok iyiyarın dr a gidicem tahlillerimle gideyim istedim. ben 5 tane tüp bebek transferinden alışkınım. psikopat gibi kan vermeye .daha vermicem
yok yok cihazdan benimde başıma gelmişti daha önce, sağlık ocağındaki hemşire burada yapılanları kıyaslayacağız sadece lab. farkı olabilir demiştiyaa önceki 2.9 ve 2.7 kattı .bu 1.9 gibi demek cihazdan.of içim bi rahat edemiyor
geriden gelir yakalar o minnoş herkesi hepimizin kucağı bebişle dolsun inşallah .senin hesaplarda karışır. geç çatlayıncabizim satlar arasında 1 hafta var ama benimki 25. günümde çatladığı için daha dün betam 846 iyi maşallah değerlerin çok iyi