2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben çok severdim içemiyorum artık neden bilmiyorum. 2 yudum alıp bırakıyorum aklımda kalmasın diye bende çayı azaltmaya çalışıyorum çok içiyorum çay

6 gün oldu geçeli belim sanki matkapla oyuyorlar gibi o yüzden korkuyorum ağrı olması normal mi

Biz de iş yerinde arkadaşlarla her öğle arası kahve keyfi yapardık, akşamları da eşimle evde mutlaka çay içerdik. Hamile olduğumdan beri hepsinden uzak duruyorum sadece arada bir kaçamak yaptım o kadar 😬

6 gün oldu geçeli belim sanki matkapla oyuyorlar gibi o yüzden korkuyorum ağrı olması normal mi
Usutuyor olabilirsin canım.Ben bu yüzden bu havada çorapla geziyorum.Ama ilk günlerde bebek yerleşirken oluyor bu ağrılar.

Bennn ✋kızımda elektronik iciyodum . Keseyi bebeği görünce bıraktım . Bunda da öyle olur diye tahmin ediyorum . Ama bu elektronik olmadığı için daha çok zorlicak galiba bni 😬
bilmiyorum bende nasıl olacak, ilk gebeliğimde bırakmıştım baya haftada bir tane içiyordum ama gebeliğim sonlandı, şu an biraz da bir sıkıntı olacaksa oluyor zaten modundayım. En kötü yakıp bir çekip atıyorum en azından psikolojik olarak içtim gibi oluyorum, hemde şu beta artacak mı nasıl olacak diye daha çok içesim geliyor sanki :KK70:

kızlar sağlık ocağı sonucun çıkmış. ben önceki betaları aynı yerde vermiştim bu sefer sağlık ocağı olunca daha az artma oldu normal mi.8 temmuz daha az artmış gibi ama cihaz farkı olurmu böyle
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707

kızlar sağlık ocağı sonucun çıkmış. ben önceki betaları aynı yerde vermiştim bu sefer sağlık ocağı olunca daha az artma oldu normal mi.8 temmuz daha az artmış gibi ama cihaz farkı olurmu böyle
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
Oh benim kadar kan veren biri daha 2 gün sonra da verecek misin :) gayet güzel duruyor ama bir zahmet kese mese görsün artık :)

2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
oluyor canım cihaz farkı, aynı yerde verilenleri birbiriyle kıyaslayabilirsin sadece. Hem zaten iki katı artmış gözüküyor her durumda

X