Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
Ben içtim valla nasılsa sezaryan diye, allah kabul etsin 😂😂
Sağol arkadaşım iyi oldu duyduğum ben de akşam 10 gibi içerim son ilaçları sonra kapatırım ağzımı 😄😄

Aa yarın doğum mu var kaçışın haftadasın. Bu arada doktorum doğuma kadar kullanacaksın demişti tabi ben gün almadım daha normal diye bekliyorum bakalım galiba sulandırıcı hariç vitamin zararı yok. Sadece sezeryan ise belli bi saatten sonra aç kalıyorsun
Evet canım yarın doğumum var öğlen. 38+4üm yarın. Ben de ilaçları sordum aslında kan sulandırıcıyı falan da bugün kullandım sadece gece yatmadan içtiğim takviyeler var onlardan emin olamadım. Heyecan da var biraz ☺️☺️ gece 4ten sonra su ve yemek olmayacak inşallah

Sağol arkadaşım iyi oldu duyduğum ben de akşam 10 gibi içerim son ilaçları sonra kapatırım ağzımı 😄😄

Evet canım yarın doğumum var öğlen. 38+4üm yarın. Ben de ilaçları sordum aslında kan sulandırıcıyı falan da bugün kullandım sadece gece yatmadan içtiğim takviyeler var onlardan emin olamadım. Heyecan da var biraz ☺️☺️ gece 4ten sonra su ve yemek olmayacak inşallah
Sulandırıcı bildiğim erken kesiliyor ama her insan bir değil pıhtısı olan doğum sonrası bile kullanıyor. Sağlıkla kucağına al. Bende heyecanla bekliyorum ne zaman olacak diye 😃 37+3 üm

herkese merhaba. 36+1 haftalık hamileyim. Son bir kaç gündür özellikle ayaktayken kasığımın alt kısmında ciddi bir baskı hissediyorum. Sızlama gibi. Yaşayan var mı? Doğum belirtisi olabilir mi? Kasılmam hiç yok. Teşekkürler

Bedelli mi yapacak. Eşin gidiyor diye mi ertelemek istemiyorsun sezeryan istiyorsun. Umarım eşin burdayken normal doğurup kucağına sağlıkla alırsın. Bende 6 aylıkken eşim gitti bedelli yaptı kvde kaldım. Zordu yani moralim çok bozuldu. Doğuma denk gelmesi cidden kötü olmuş. Benim eşimde ilk başta aralıkta gidecekti daha ben gebe değildim sonra o şehir çok soğuk diye aralıkta yaza çekti. Sonra ben gebe kalıp hesaplayınca baktım aralığa denk geliyor. Bu grupta bi iki kişiye yine böyle denk gelmiştim bizim grubun kaderi bu herhalde 😅 allah yardımcın olsun 🥰
2 haftadır doğum olmasın diye hep dikkat ettim ama artık riskli haftalar geçti Allah'a şükür erken doğum için doktor uygun görürse tabi mecbur sezeryan isterim eşim bedelli gidicek ama 30 gün bebek için büyüme evresi yani göremicek bare doğumda yanımda olsun tek başıma yapamam kayınvalidem de yok benim babam da yok rahmetli oldular annem eşim yani başka kimsem yok hormonlar lohusalık bebeğe alışma onun gelişimi derken ilk zamanlar stresli geçer diye düşünüyorum.

Bende de tık yok gibi bi anda gelirse gelir sanki doğmayacak gibi duruyor 😅 doktorum on gün erken doğurursun dedi yani bu pazara kadar doğurmam lazım ama pek doğuracak gibi durmuyorum bakalım
Valla bende oyle diyordum hic sancim yok diyordum ama sabah 9da bi uyandim aman Allahim beyefendi yola cikmis🤣 hatta oglum aksamdan sinyal verseydin ya dedim

herkese merhaba. 36+1 haftalık hamileyim. Son bir kaç gündür özellikle ayaktayken kasığımın alt kısmında ciddi bir baskı hissediyorum. Sızlama gibi. Yaşayan var mı? Doğum belirtisi olabilir mi? Kasılmam hiç yok. Teşekkürler
Bende 36+1im bazen kadıklarıma ağrı görüyor ama sancım falan çıkmadı çok normal artık doğum yaklaşıyor

Yarın doguma gidicem bu akşam öyle heryerim agrıyor ki ozellikle bacaklarım sanki taş taşımışım kmlerce yürümüşüm gibi bir yorgunluk cekti simdiden üstüme niye acaba 😕

Yarın doguma gidicem bu akşam öyle heryerim agrıyor ki ozellikle bacaklarım sanki taş taşımışım kmlerce yürümüşüm gibi bir yorgunluk cekti simdiden üstüme niye acaba 😕
Artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, o psikolojiye girince vücudun da salmıştır kendini diye düşünüyorum 🫠 çok heyecanlı ya, su gibi geçsin inşallah ❤️

2 haftadır doğum olmasın diye hep dikkat ettim ama artık riskli haftalar geçti Allah'a şükür erken doğum için doktor uygun görürse tabi mecbur sezeryan isterim eşim bedelli gidicek ama 30 gün bebek için büyüme evresi yani göremicek bare doğumda yanımda olsun tek başıma yapamam kayınvalidem de yok benim babam da yok rahmetli oldular annem eşim yani başka kimsem yok hormonlar lohusalık bebeğe alışma onun gelişimi derken ilk zamanlar stresli geçer diye düşünüyorum.
Evet çok haklısın Allah yardımcın olsun. Eşim demişti ki orada eşleri doğum yapanlar on gün erken gitti. Tabi doğum galiba eşler asker de iken başlamış sanırım net bilgim yok. Eşim gidince doğum olursa bi sorun araştırın belki erken gönderirler en azından 🥰

X