- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
Cuma beni de çağırdı çok heyacanlıyım02 temmuz 170
04 temmuz 504
06 temmuz 1385 sizce nasıl cuma doktor çağırdı. kese ve yolk görünürmü
Canım benim de içim rahat değil. Ocak ayında düşük yaptım ve ebeyi kaç kez aramamıza rağmen kanama yoğunsa düşüyor yapacak bir şey yok dedi evde tek basıma mücadele ettim.Yaaa kıyamam benim ilk hamileliğim olmasa bide çok uzun zamandır bekliyoruz günleri belki bende sakin olurdumYa da sizin orda ki gibi sağlık işleri zor olsa mecbur sabredersin ama şuan içim içimi yiyor. Nisan ayında kimyasal geçirmek beni maaf etti onun stresi hep bunlar
ben geçen yıllar tüp bebek denemelerimde olsalar ve enox markalar denemiştim. bu normal olunca coraspin kullanıyorum sadece. aslında mthfr gen mutasyonun var iğne kullansam iyi olurdu.ben Pazartesi gitmeyi planlıyorum doktora, kese gözükünce kan sulandırıcı iğneye başlatacak doktor, aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan/kullanacak olan var mı ?
Amin inşallah canımAllah yardimcin olsun canım. Bende calisyorum çalıştığım için tedirgin daha fazla oluyorum.ins hayırlısı ile atlatırız bu dönemi
Benim de haftaya pazartesi 6+1 oluyor o yüzden beklemek istiyordum sadece vajinal ultrasonla mı görünür sizce karından kalp atışı gözükmez mibende cuma gidicem ama haftaya . Bu hafta gidenler sadece keseyi görür diye tahmin ediyorum . Tabi erken yumurtlama falan olduysa orası ayrı . Haftaya 6+1 de gidicem vajinal ultrasonla kalp atışını da görürüz diye tahmin ediyorum
sadece mthfr olunca coraspin yeterli oluyor canım sanırım, bende pai homozigot :)ben geçen yıllar tüp bebek denemelerimde olsalar ve enox markalar denemiştim. bu normal olunca coraspin kullanıyorum sadece. aslında mthfr gen mutasyonun var iğne kullansam iyi olurdu.
6+0 da gitmiştim ben kalp atışı yoktu henüz vajinalle sadece kesenin büyüdüğünü görebilmiştik inşallah siz duyarsınız hemen kalp atışını ☺Benim de haftaya pazartesi 6+1 oluyor o yüzden beklemek istiyordum sadece vajinal ultrasonla mı görünür sizce karından kalp atışı gözükmez mi
Aradım ilaç kullan dedi geçmezse yarına gel dedi. Çok sagolasinAra canım devam ederse yine de tedbiri alıp için rahat olsun. İnşallah olmaz da bir daha
öyle mi. 1298ac homozigot benim . benimde kullanmam gerekiyor sanıyordumsadece mthfr olunca coraspin yeterli oluyor canım sanırım, bende pai homozigot :)
Yani canım tam emin değilim cihazdan cihaza da farklılık gösterir herhalde . Ben kızımda 6+3 gitmiştim . Katından baktı kese görüyorum ama istersen vajinal bakalım daha net görürüz dedi . Bende kabul ettim . Bebeğinde kalp atışını da gördük . Bu arada Bnm doktorum üç aya kadar dinletmiyir kalp atışını zarali daha çok küçük diyor . Ama cihazdan kalp atışını kendisi görüyor . Bu sefer gidince de vajinal bak ne var ne yok gör dicemBenim de haftaya pazartesi 6+1 oluyor o yüzden beklemek istiyordum sadece vajinal ultrasonla mı görünür sizce karından kalp atışı gözükmez mi
riskli gebelik uzmanına sorsan daha doğru cevap alırsın, bende 2 homozigot bir heterozigot var :)öyle mi. 1298ac homozigot benim . benimde kullanmam gerekiyor sanıyordum
İnşallah ya hepimiz duyarız da sağlıklı bi şekilde büyür bebişlerimiz6+0 da gitmiştim ben kalp atışı yoktu henüz vajinalle sadece kesenin büyüdüğünü görebilmiştik inşallah siz duyarsınız hemen kalp atışını ☺7+2'ye tekrar randevu verdi inşallah kalp atışını duyarız
Ben de öyle tek seferde aradan çıksın istiyorum keşke bu kadar sabırsız olmasamYani canım tam emin değilim cihazdan cihaza da farklılık gösterir herhalde . Ben kızımda 6+3 gitmiştim . Katından baktı kese görüyorum ama istersen vajinal bakalım daha net görürüz dedi . Bende kabul ettim . Bebeğinde kalp atışını da gördük . Bu arada Bnm doktorum üç aya kadar dinletmiyir kalp atışını zarali daha çok küçük diyor . Ama cihazdan kalp atışını kendisi görüyor . Bu sefer gidince de vajinal bak ne var ne yok gör dicemben öyle gelelim sıkıntıya ilk önce kese gor bı hafta sonra bebek gir falan
ben 7+2 de gidicem kontrole o zaman karından kalp atışı görünür mü sizce ?Yani canım tam emin değilim cihazdan cihaza da farklılık gösterir herhalde . Ben kızımda 6+3 gitmiştim . Katından baktı kese görüyorum ama istersen vajinal bakalım daha net görürüz dedi . Bende kabul ettim . Bebeğinde kalp atışını da gördük . Bu arada Bnm doktorum üç aya kadar dinletmiyir kalp atışını zarali daha çok küçük diyor . Ama cihazdan kalp atışını kendisi görüyor . Bu sefer gidince de vajinal bak ne var ne yok gör dicemben öyle gelelim sıkıntıya ilk önce kese gor bı hafta sonra bebek gir falan
Kullan canım ilaçla geçerdir endişe etmeAradım ilaç kullan dedi geçmezse yarına gel dedi. Çok sagolasin
Görünebilir bnce . Ama vajinalden eğer korkuyasaniz korkmayın . Yani baktınız gorunmuyor karından vajinal baksın. Hiçbir sıkıntı olmuyor . Ben bı tek biraz utanmıştım ama ilerde zaten çatı muaniyesi . Doğumu derken baya göstermek zorunda kalıyoruzben 7+2 de gidicem kontrole o zaman karından kalp atışı görünür mü sizce ?
Ben memleketteyim kendi doktoruma gidemiyorum erkek bir doktordan randevu aldım çekiniyorum birazGörünebilir bnce . Ama vajinalden eğer korkuyasaniz korkmayın . Yani baktınız gorunmuyor karından vajinal baksın. Hiçbir sıkıntı olmuyor . Ben bı tek biraz utanmıştım ama ilerde zaten çatı muaniyesi . Doğumu derken baya göstermek zorunda kalıyoruz