Çok geçmiş olsun canım ins tez zamanda atlatirsinGünaydın kızlar.Hem böbrek ağrısı ve bulantısı bi de hamilelik bulantısı çok zormus ya.Hamileyken ne zormus taş düşürmek.Agri kesici bile yok.Sizler nasılsınız?
Yaaa kıyamam benim ilk hamileliğim olmasa bide çok uzun zamandır bekliyoruz günleri belki bende sakin olurdumBen suan idrar testi ile yaşıyorum.
hcg kaç haberim yok. Geçen cuma ebe merkezine bildirdik ilk randevuyu 10. Haftaya verdi ..
Pazartesi tr de yapar artık tahlilleri doktorum.
Ay bnde çok erken uyanmaya başladım ya. Ters tepti bndeBende mide bulantısı su içince biraz oluyor. Kasiklarimdan ziyade bel ağrım daha çok. Göğüslerim sis ve hassas.bol bol uymak isyorum sabahlari ise uyanırken çok zorlanıyorum
bende erken uyanıyorum ya normalde öğlene kadar uyurum ama artık 8 de ayaktayımAy bnde çok erken uyanmaya başladım ya. Ters tepti bnde
Yaa. Bnde valla bugün 7 buçukta uyandım. Ve hemsireyim çok yorgun geliyorum nöbetten. Sabah yine erken kalkıyorumbende erken uyanıyorum ya normalde öğlene kadar uyurum ama artık 8 de ayaktayım
bende bende. 6.50 civarında zınk diye uyanıyorum. geçen sene ki hamileliğimde de böyle erken uyanma olmuştuAy bnde çok erken uyanmaya başladım ya. Ters tepti bnde
Klasik gebelik dönemi geçirmiyoruz bellibende bende. 6.50 civarında zınk diye uyanıyorum. geçen sene ki hamileliğimde de böyle erken uyanma olmuştu
Çok teşekkürler canım.Insallah.Bat gelmeden önce başladı bulantı.Zaten 6.haftadan itibaren artıyor yada basliyor genelde.Herkesin aynı olmuyor ki.Benimde ilk hamileligimde 6haftalikken başlamıştı.Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin. Bulantıların yeni mi başladı benim şimdilik hiç bir bulantı tiksinti koku durumu yok
Çok tesekkurler.Bulantı çok ayrı bisey ya.Allah kolaylik versin.Ben limonlu su ile bastiriyorum bulantiyi.Tuzlu da icim almiyor.cubuk kraker falan.Çok geçmiş olsun Gerçekten zor .
Ben 2 gündür iyiydim bugun tekrar bulantıyla uyandımböyle olunca da hiç keyfim kalmıyo .sonra da buna şükür diyorum. Böyle garp bi döngü
Cok teşekkürler canım.Insallah.Çok geçmiş olsun canım ins tez zamanda atlatirsin
doktor a ne zaman gideceksin :)Ben yine kaset testlere devamama sağlık ocağına gittim rapor yazırayım derken valla kendimi kan verirken buldum yine hahahaha gece çıkarmış sonuç erken uyananlarda ben varım eskiden ne güzel mis gibi uyurdum
hoşgeldin amin inşallahKızlar merhaba, dün akşam ki kan sonucum ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım, inşallah sağlıklı gebelikler doğumlar yaşar, sağlıklı bebişler dünyaya getiririz
Hoş buldummhoşgeldin amin inşallah:)
Aminnn inşaallah güzel anne adayı hep beraber inşaallahKızlar merhaba, dün akşam ki kan sonucum ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım, inşallah sağlıklı gebelikler doğumlar yaşar, sağlıklı bebişler dünyaya getiririz
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba, dün akşam ki kan sonucum ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım, inşallah sağlıklı gebelikler doğumlar yaşar, sağlıklı bebişler dünyaya getiririz
İnşallah hep birlikteeeAminnn inşaallah güzel anne adayı hep beraber inşaallahhoş geldin
İnşallah canım, hepimizinSağlıkla gelsin inşallah