2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar.Hem böbrek ağrısı ve bulantısı bi de hamilelik bulantısı çok zormus ya.Hamileyken ne zormus taş düşürmek.Agri kesici bile yok.Sizler nasılsınız?
Çok geçmiş olsun canım ins tez zamanda atlatirsin

Bende mide bulantısı su içince biraz oluyor. Kasiklarimdan ziyade bel ağrım daha çok. Göğüslerim sis ve hassas.bol bol uymak isyorum sabahlari ise uyanırken çok zorlanıyorum

Ben suan idrar testi ile yaşıyorum.
hcg kaç haberim yok . Geçen cuma ebe merkezine bildirdik ilk randevuyu 10. Haftaya verdi ..
Pazartesi tr de yapar artık tahlilleri doktorum.
Yaaa kıyamam benim ilk hamileliğim olmasa bide çok uzun zamandır bekliyoruz günleri belki bende sakin olurdum Ya da sizin orda ki gibi sağlık işleri zor olsa mecbur sabredersin ama şuan içim içimi yiyor. Nisan ayında kimyasal geçirmek beni maaf etti onun stresi hep bunlar

Ben yine kaset testlere devam ama sağlık ocağına gittim rapor yazırayım derken valla kendimi kan verirken buldum yine hahahaha gece çıkarmış sonuç erken uyananlarda ben varım eskiden ne güzel mis gibi uyurdum

Eklentiler

• IMG_20210707_070840.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 46
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin. Bulantıların yeni mi başladı benim şimdilik hiç bir bulantı tiksinti koku durumu yok
Çok teşekkürler canım.Insallah.Bat gelmeden önce başladı bulantı.Zaten 6.haftadan itibaren artıyor yada basliyor genelde.Herkesin aynı olmuyor ki.Benimde ilk hamileligimde 6haftalikken başlamıştı.

Çok geçmiş olsun Gerçekten zor .
Ben 2 gündür iyiydim bugun tekrar bulantıyla uyandım böyle olunca da hiç keyfim kalmıyo .sonra da buna şükür diyorum. Böyle garp bi döngü
Çok tesekkurler.Bulantı çok ayrı bisey ya.Allah kolaylik versin.Ben limonlu su ile bastiriyorum bulantiyi.Tuzlu da icim almiyor.cubuk kraker falan.

Ben yine kaset testlere devam ama sağlık ocağına gittim rapor yazırayım derken valla kendimi kan verirken buldum yine hahahaha gece çıkarmış sonuç erken uyananlarda ben varım eskiden ne güzel mis gibi uyurdum
doktor a ne zaman gideceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…