Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah uyanır uyanmaz 1-2 tane çubuk kraker yersen faydası olacaktırKızlar günaydın dün midem bulanmıyor demiştim bu sabah mide bulantım oldu. Kahvaltı yapana kadar devam etti sanırım hamilelik ilerledikçe bulantı artacak
Hayırlı olsun canım Değerin kaç çıktıKızlar merhaba, dün akşam ki kan sonucum ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım, inşallah sağlıklı gebelikler doğumlar yaşar, sağlıklı bebişler dünyaya getiririz
Teşekkürler, 110 çıktı dün akşam. Adet günüm bugün bakalımHayırlı olsun canım Değerin kaç çıktı
Gördüm canım çok şükür ama az önce az kahvelik gelmiş umarım sıkınti olmazDimleniyorum inşallahh canım atlatalımda şu süreci hayırlısıyla. Oyy maşallahh gördünmü keseyi
kesenin etrafında kanama alanı olsa doktor görürdü, kahverengi kan problem değil diye biliyorum. yine de için rahat etmezse doktoruna söyle progesteron verir sana. içini ferah tutGördüm canım çok şükür ama az önce az kahvelik gelmiş umarım sıkınti olmaz
Çokmu canım doktoruna ulaşabilirsen bir sor istersen yada gitme inkanın varsa. Yerleşmedir bu haftalarda normaldir ama yine aklın rahat olsunGördüm canım çok şükür ama az önce az kahvelik gelmiş umarım sıkınti olmaz
Allah yardimcin olsun canım. Bende calisyorum çalıştığım için tedirgin daha fazla oluyorum.ins hayırlısı ile atlatırız bu dönemiYaa. Bnde valla bugün 7 buçukta uyandım. Ve hemsireyim çok yorgun geliyorum nöbetten. Sabah yine erken kalkıyorum
Aynen öyle yapayım kasik agrimda var. Artarsa ararım doktorumukesenin etrafında kanama alanı olsa doktor görürdü, kahverengi kan problem değil diye biliyorum. yine de için rahat etmezse doktoruna söyle progesteron verir sana. içini ferah tut
Çok değil canim az ama bı daha olursa arayacağım doktorumu sağolasınÇokmu canım doktoruna ulaşabilirsen bir sor istersen yada gitme inkanın varsa. Yerleşmedir bu haftalarda normaldir ama yine aklın rahat olsun
Ara canım devam ederse yine de tedbiri alıp için rahat olsun. İnşallah olmaz da bir dahaÇok değil canim az ama bı daha olursa arayacağım doktorumu sağolasın
kasık ağrısı da normal, rahim büyümeye hazırlanıyor. bir sıkıntı olmaz Allah'ın izni ileAynen öyle yapayım kasik agrimda var. Artarsa ararım doktorumu
Cumartesi canım benim sat 30 mayıstı ama geç yumurtlamıştım regl geçeli ctesi 6 7 güm olmuş olcak belki görünür bişeylerdoktor a ne zaman gideceksin :)
en son betan kaçtı senin hangi gün yaptırmıştınCumartesi canım benim sat 30 mayıstı ama geç yumurtlamıştım regl geçeli ctesi 6 7 güm olmuş olcak belki görünür bişeyler
4 temmuzda 206ydıı bugün yaptırdım yarın çıkarmışş çok merak ediyorum bendeen son betan kaçtı senin hangi gün yaptırmıştın
Hadi inşallahCumartesi canım benim sat 30 mayıstı ama geç yumurtlamıştım regl geçeli ctesi 6 7 güm olmuş olcak belki görünür bişeyler
görünür benim 6 temmuz beta 500lerde, doktor cuma ctesi gelirsen kesin görürüz dedi dün02 temmuz 170
04 temmuz 504
06 temmuz 1385 sizce nasıl cuma doktor çağırdı. kese ve yolk görünürmü
cumartesi vajinal muayene ile kese gözükür o zaman inşallah4 temmuzda 206ydıı bugün yaptırdım yarın çıkarmışş çok merak ediyorum bende
harikagörünür benim 6 temmuz beta 500lerde, doktor cuma ctesi gelirsen kesin görürüz dedi dün