2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bana dr um cuma gel görürüz dedi. 4+5 oluyor.mama betama bakarak söyledi.
Bende cuma gidicem sanırım umarım görürüm. Erken yumurtlama olabilir diye düşünüyorum bata 4 gün kala silik cizgiyi gördüm 2 oğlumdada bat gelmeden hiç birseý görmemistim

Slm hanımlar ben 5 gün önce kanda 30 dü bu gün 1500 çıktı progestron da 20 iyi galiba salı gidersem keseyi görürüm diye düşünüyorum 🤔

Şimdi kontrolden çıktım canlar. Doktor kafama göre coraspirin kullandığım için ağzıma etti.. 2 günde 1 kan verdiğim içinde kızdı. Şuan kese görünmüyor dedi ama zaten bu değerle de görünmez dedi. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Ya iç gebelik ya da kimyasal olur 1 hafta bekleyeceğiz dedi. Betaya bakıp durma dedi. Progestan verdi folik asit verdi. 🙏🏻
Valla burada kan tahlili deyince alık alık bakmıştı aile hekimi. 😂 Türkiye’de canın ne zaman isterse giriyorsun hastaneye ..

Aynen canım doktora kalsa 2 de kalacaktı ben 4ledim ama dediğin gibi 4dün de stresten maaf oldum eşim dediyse olacaksa önüne geçemeyiz sabırla beklicez çaremiz yok
Ben suan idrar testi ile yaşıyorum.
hcg kaç haberim yok 😀. Geçen cuma ebe merkezine bildirdik ilk randevuyu 10. Haftaya verdi 😊..
Pazartesi tr de yapar artık tahlilleri doktorum.

Günaydın kızlar.Hem böbrek ağrısı ve bulantısı bi de hamilelik bulantısı çok zormus ya.Hamileyken ne zormus taş düşürmek.Agri kesici bile yok.Sizler nasılsınız? :KK43:

Günaydın kızlar.Hem böbrek ağrısı ve bulantısı bi de hamilelik bulantısı çok zormus ya.Hamileyken ne zormus taş düşürmek.Agri kesici bile yok.Sizler nasılsınız? :KK43:
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin. Bulantıların yeni mi başladı benim şimdilik hiç bir bulantı tiksinti koku durumu yok

Çok geçmiş olsun Gerçekten zor .
Ben 2 gündür iyiydim bugun tekrar bulantıyla uyandım 🥺 böyle olunca da hiç keyfim kalmıyo .sonra da buna şükür diyorum. Böyle garp bi döngü 😅

Çok geçmiş olsun dinlen bu tür durumlar ilk başta yaşanıyor yeterli sonu güzel olsun. Güzelce dinlen, ins güzelce devam eder. Benim 4+6 bugün😍
Dimleniyorum inşallahh canım atlatalımda şu süreci hayırlısıyla. Oyy maşallahh gördünmü keseyi 😍

Günaydın herkese,
Açlık çekiyorum ben bulantıdan ziyade . Kızımda da aynı idi ve ilk üç ayda çok kilo almıştım

X