Bende 4 haftalıkken gittim kese var bebek görünmedi. Daha çok erken zaten canım doktor bayramdan sonra gel bebek için dediBen 4+6 da gittim kese göründü bebek görünmedi,endiselndim şimdi acaba boş gebelik mi benim
Kimyasal olsa siliklesir kesinlikle ben kimyasal oldum siliklesmisti ,kotu dusunmeyin normal birseydir inşallahBu testleri şimdi yaptım. Kimyasal olsa biraz silikleşir miydi acaba? Bu pembe kanama beni korkuttu. Dualarınızı bekliyorum.
Çok tesekkur ederim not aldimMerhaba, ben İzmit’liyim fakat yurtdışında yaşıyorum. Hatta önümüzdeki 3 hafta sonrasında orada olucam inşallah. Ben 3 senedir hamile kalmaya çalışıyordum. Medar hastahanesinde Ahmet Coşkun beyi çok tavsiye ettiler onun öncesinde bir sürü doktor denemiştim hadi bunu da deneyeyim dedim ve gittim Mayıs 19 da. Hepsi birşey söyledi ama maalesef. Ahmet bey poliplermin bulunduğunu ve acilen ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Ameliyat sonrası adam bana tamam bir ay sonra hamilesin dedi.. Dalga geçer gibi di mi? Ve şu an 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şaka gibi gerçekten.. Adam işinde çok iyi gönülden tavsiye ediyorum
İnşallah öyledir ,ayın 15 inde çağırdı tam 2 hafta geçmiş olacakEndişelenme bence hiç kötü düşünme her ultrason cihazı farklı olabiliyor. Yada duruş şeklinden kaynaklanabilir kesenin bulunduğu konumdan kaynaklanabilir canım. Kötü düşünme ne zaman gideceksin birdaha
Kalp atışırla birlikte görmüş olursunİnşallah öyledir ,ayın 15 inde çağırdı tam 2 hafta geçmiş olacak
İnşallah,hepimiz hayırlısıyla görelim keselerin dolu oldugunu kalp atışlarını inşallahBende 4 haftalıkken gittim kese var bebek görünmedi. Daha çok erken zaten canım doktor bayramdan sonra gel bebek için dedi
İnşallah ,ben de bekleyen herkes de güzel haberler alalımKalp atışırla birlikte görmüş olursun
Benim de bulantim birden geçti dun aksamdan beri. Aynen korktum neden geçti normal mi diye ama bugun beta bakildi artis iyiKızlar mide bulantısı yaşayan var mı? Benim öğrenmeden önce olmuştu ama şu an hiç yok. Herkesin mide bulantısı hikayelerini dinledikçe strese girmeye başladım
İnşallah rabbim hiçbirimizi yarım bırakmasın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallahİnşallah ,ben de bekleyen herkes de güzel haberler alalım
Bende 4+6 da gittim bebek var ya da yok diye bir şey demedi keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi o kadarBen 4+6 da gittim kese göründü bebek görünmedi,endiselndim şimdi acaba boş gebelik mi benim
Aynenn erken gitmek stres yapıyor. 8 haftalıkken gidip hepsini aradan çıkaranlar varBen henüz gitmedim kese içi de doktora dün beta 907 çıktı . Cumaya gitsem blki kese görünür . Ama ben haftaya cuma gidicem direk . 6+1 olucak gideceğim zaman . Kızımda 6+3 gitmiştim . 5+6 haftalik gozukmustu ama hem bebeği hem kalp atışını görmüştük.belki bu da da hepsi bı aradan çıkar
bana dr um cuma gel görürüz dedi. 4+5 oluyor.mama betama bakarak söyledi.4+4 de gitsem kese gözükürmü acaba
Evet bende medcal parkta ümit hanıma gidiyorum gerçekten çok iyi bir doktor merak ettiğim tüm sorularımı yanıtladı çok ilgili ve alakalı ama birdaki hafta son bulucak kürtaj olucam sagolsun hemende hamile kalabilecegimi söyleyerek rahatlattı beni bir daha hamile kalsam ümit hanıma giderimGölcük Medar hastanesinde Mustafa Göktan kesinlikle tavsiye ederim. O kadar iyi bir doktor ki ilgili ve çok kibar biri. 2 kisiye daha tavsiye etmistim hayır duası alıyorum hâlâmedical parkta ümit hanim var birde. Ona hic gitmedim ama yengem gidiyordu çok memnundu kendisinden.
Merhaba sağlıkla ilerlesin inşallah.Ben bazılarını kalp atışına kadar bazılarını da 12. Haftaya kadar kullanmıştım ve evet devlet hastanesinde ilacları yazdırabiliyordum.
Haftaya cumaya randevu bulamazsam büyük bı ihtimal Bnm öyle olcak araya bayram giriyor çünküAynenn erken gitmek stres yapıyor. 8 haftalıkken gidip hepsini aradan çıkaranlar var
Çok geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar alırsın insŞimdi kontrolden çıktım canlar. Doktor kafama göre coraspirin kullandığım için ağzıma etti.. 2 günde 1 kan verdiğim içinde kızdı. Şuan kese görünmüyor dedi ama zaten bu değerle de görünmez dedi. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Ya iç gebelik ya da kimyasal olur 1 hafta bekleyeceğiz dedi. Betaya bakıp durma dedi. Progestan verdi folik asit verdi.
Benim tam öyle olucaktı ki doktor 20000lerde beta görünce bayramdan önce gel artık dediAynenn erken gitmek stres yapıyor. 8 haftalıkken gidip hepsini aradan çıkaranlar var
2 HaziranSizin sat ne?
Çok geçmiş olsun dinlen bu tür durumlar ilk başta yaşanıyor yeterli sonu güzel olsun. Güzelce dinlen, ins güzelce devam eder. Benim 4+6 bugünDün baya bir korktum canım doktor çok hafif kanama alanı var dedi iğne falan başlattı istirahat ediyorum dünden beri sürekli inşallah güzelce devam eder
Senin ne kadarlık