2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Baktır mutlaka düşmesi iyi birşey değil en iyi kan tahlili ben daha öncede idrar yaptım pozitif çıktıydı ama olmadı tek farkı anında çıkıyorsa kesin var

Baktır mutlaka düşmesi iyi birşey değil en iyi kan tahlili ben daha öncede idrar yaptım pozitif çıktıydı ama olmadı tek farkı anında çıkıyorsa kesin var
Benimki düşmedi canım artıyo ilki 8.3 dü ikinciyi de 4 gün sonra yaptırdım 75.4 Bugünde regl günüm bakalım ne çıkacak daha yaptırmadım .

Benimki düşmedi canım artıyo ilki 8.3 dü ikinciyi de 4 gün sonra yaptırdım 75.4 Bugünde regl günüm bakalım ne çıkacak daha yaptırmadım .
Aa ben yanlış okumuşum ya ben onu 8.3 7.5 diye gördüm dışardaydım yükselmiş baya belirti varmı sende

Aa ben yanlış okumuşum ya ben onu 8.3 7.5 diye gördüm dışardaydım yükselmiş baya belirti varmı sende
Bende 2 gün önce belirti oldu bi ara ara ağrı sonra geçti .bide dün çooook açık kahve akıntı oldu şümdi bişey yok. Ne mide bulantısı nede baş dönmesi gayet herşey normal benim için şuan

Progestan ve ağrılarla hepinize selam
Resmen tamam mı devam mı safhasındayım, inşallah benimle kalır. Eşimden, annemden internet yasağı yedim. Hepinizi çok öpüyorum Allah’a emanet olun. Herkesin hayırlı haberini bekliyorum.

Kızlar benim sat 6 hazirandı cuma günü test yaptım olacağım gün yani 2 temmuzda net 2 çizgi çıktı daha kan tahlili yapmadım salı gününe randevu aldım kese görünür mü acaba?
merhaba benimde sat 6 hazirandı. bende bugün verdim sabah 1385 çıktı inşallah sağlıcakla devam eder bebeler

En iyisini düşünmüşler bi süre kafan rahat dinlen. İnşallah güzel haberlerle geri dönersin

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda kucağını doldursun bir buçuk sene önce benim bir düşüğüm olmuştu sonra gittiğim doktor coraspirin tedbiren yumurtlamadan sonra kullan demişti, bu ay hamile olduğumu öğrenince gittiğim başka bi doktor coraspirine gerek yok sağlıksız bir gebelikse ancak düşmesini geciktirir dedi. Bir de bildiğiniz üzere olası bir kaza Vs durumunda Allah korusun kanın durmaması gibi hayati bir önem taşıyor diyerek vermedi ilacı.

Ovulasyon buldum evde de heralde doktorun ima ettiği gibi kötü yükseliş olsa birinden biri silikleşirdi gebelik testi de koyu daha

Eklentiler

• IMG_20210706_182709.jpg
    205,4 KB · Görüntüleme: 46
Maşallah kese de büyükmüş bayagi bebeğin olması normal beş haftaya göre çok güzel
Dün baya bir korktum canım doktor çok hafif kanama alanı var dedi iğne falan başlattı istirahat ediyorum dünden beri sürekli inşallah güzelce devam eder
Senin ne kadarlık

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı? Benim öğrenmeden önce olmuştu ama şu an hiç yok. Herkesin mide bulantısı hikayelerini dinledikçe strese girmeye başladım

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı? Benim öğrenmeden önce olmuştu ama şu an hiç yok. Herkesin mide bulantısı hikayelerini dinledikçe strese girmeye başladım
Bende mide bulantısı hiç olmadı daha olmayadabiliyor sanırım annem bana hamileyken hiç midesi bulanmamış

Ben 4+6 da gittim kese göründü bebek görünmedi,endiselndim şimdi acaba boş gebelik mi benim
Endişelenme bence hiç kötü düşünme her ultrason cihazı farklı olabiliyor. Yada duruş şeklinden kaynaklanabilir kesenin bulunduğu konumdan kaynaklanabilir canım. Kötü düşünme ne zaman gideceksin birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…