Baktır mutlaka düşmesi iyi birşey değil en iyi kan tahlili ben daha öncede idrar yaptım pozitif çıktıydı ama olmadı tek farkı anında çıkıyorsa kesin varDaha yaptırmadım canım en son ki 75.4 tü.bugün vericem 6 gibi tekrar yine bu 3.kan verişim olucak bugün tam bat günüm bakalım ne çıkacakovulasyonlada takip ediyorum bugün t iyice koyu C den . 1 gün önce eşit koyuluktaydı
Benimki düşmedi canım artıyo ilki 8.3 dü ikinci de 75.4Baktır mutlaka düşmesi iyi birşey değil en iyi kan tahlili ben daha öncede idrar yaptım pozitif çıktıydı ama olmadı tek farkı anında çıkıyorsa kesin var
Benimki düşmedi canım artıyo ilki 8.3 dü ikinciyi de 4 gün sonra yaptırdım 75.4Baktır mutlaka düşmesi iyi birşey değil en iyi kan tahlili ben daha öncede idrar yaptım pozitif çıktıydı ama olmadı tek farkı anında çıkıyorsa kesin var
Aa ben yanlış okumuşum ya ben onu 8.3 7.5 diye gördüm dışardaydımBenimki düşmedi canım artıyo ilki 8.3 dü ikinciyi de 4 gün sonra yaptırdım 75.4Bugünde regl günüm bakalım ne çıkacak daha yaptırmadım .
Bende 2 gün önce belirti oldu bi ara ara ağrı sonra geçti .bide dün çooook açık kahve akıntı oldu şümdi bişey yok. Ne mide bulantısı nede baş dönmesi gayet herşey normal benim için şuanAa ben yanlış okumuşum ya ben onu 8.3 7.5 diye gördüm dışardaydımyükselmiş baya belirti varmı sende
İnşallah güzel sonuçlarını alıcaz1 hafta bekleyeceğiz inşallah bebek tutunurMoral verici konuşmalarınız için çok teşekkür ederim.
merhaba benimde sat 6 hazirandı. bende bugün verdim sabah 1385 çıktıKızlar benim sat 6 hazirandı cuma günü test yaptım olacağım gün yani 2 temmuzda net 2 çizgi çıktı daha kan tahlili yapmadım salı gününe randevu aldım kese görünür mü acaba?
En iyisini düşünmüşler bi süre kafan rahat dinlen. İnşallah güzel haberlerle geri dönersinProgestan ve ağrılarla hepinize selam
Resmen tamam mı devam mı safhasındayım, inşallah benimle kalır.Eşimden, annemden internet yasağı yedim. Hepinizi çok öpüyorum Allah’a emanet olun. Herkesin hayırlı haberini bekliyorum.
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda kucağını doldursuncanim gozunaydin, cok sevindim guzel haberler almanaben henuz hamile degilim ama bir suredir korunmuyoruz :) bana da bu basliklarda gezinip tecrubeleri okumak keyif veriyor :)
en yakin arkadasim eczaci, ona danisarak ben de coraspirin 100 mg kullanmaya basladim bir hamilelik durumu olursa pihtilasmadan dolayi bir sikinti olmasin diye. Cunku o kadar cok uzucu tecrube duydum, burada da okudum ki, sansa birakmadan nolur nolmaz kan sulandirici kullanayim dedim. Simdi senin doktor da boyle deyince bi soru isareti de olmadi degil.. sen simdi birakacak misin coraspirini, sana daha spesifik bir sey soyledi mi?
Maşallah canımSelam kizlar dünkü kan sonucunda çıktı .
1 tem. 176
5 temmuz 907 .
Gayet iyi artmış değer.
Maşallah darısı hepimizeTam 5+0da gözüktü canım ilk muayenemdi. Kesede var bebekte var dedi
Maşallah kese de büyükmüş bayagi bebeğin olması normal beş haftaya göre çok güzelVar tabi ama fotografta gözükmüyor ultrasonda gösterdi doktor ğst kösede beyaz birşeydi ama fotografta neden çekmemiş onu bilmiyorum
Bilmiyorum ki ins hayırlısı ile görürsunuz benim de 15 ine bir sonraki randevum var10 gün sonra dedi. Daha randevu almadım. Ayın 12 sine başka doktora randevum var. 7 gün sonra kalp atışı olur mu ki
Dün baya bir korktum canım doktor çok hafif kanama alanı var dedi iğne falan başlattı istirahat ediyorum dünden beri sürekli inşallah güzelce devam ederMaşallah kese de büyükmüş bayagi bebeğin olması normal beş haftaya göre çok güzel
teşekkür ederim bilgi içinMerhaba sağlıkla ilerlesin inşallah.Ben bazılarını kalp atışına kadar bazılarını da 12. Haftaya kadar kullanmıştım ve evet devlet hastanesinde ilacları yazdırabiliyordum.
Bende mide bulantısı hiç olmadı daha olmayadabiliyor sanırım annem bana hamileyken hiç midesi bulanmamışKızlar mide bulantısı yaşayan var mı? Benim öğrenmeden önce olmuştu ama şu an hiç yok. Herkesin mide bulantısı hikayelerini dinledikçe strese girmeye başladım
Ben 4+6 da gittim kese göründü bebek görünmedi,endiselndim şimdi acaba boş gebelik mi benimTam 5+0da gözüktü canım ilk muayenemdi. Kesede var bebekte var dedi
Endişelenme bence hiç kötü düşünme her ultrason cihazı farklı olabiliyor. Yada duruş şeklinden kaynaklanabilir kesenin bulunduğu konumdan kaynaklanabilir canım. Kötü düşünme ne zaman gideceksin birdahaBen 4+6 da gittim kese göründü bebek görünmedi,endiselndim şimdi acaba boş gebelik mi benim