2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Macunu bir ay kullandım tekrar almadım tiroidm yüksek çıktı bir ay kullandım sonra hamile kaldım tek sorunum tiroidmis sanırım
Benimde troidim 5.83 tü yanlış hatırlamıyorsam şuan 2.29 macunu kullanınca yükselmişti o yüzden bir daha kullanmadım hayırlısı sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah

Corasprini genelde doktorlar tavsiye eder ama niye kızdığını anlamadım ben 4 aydır kullanıyorum .bence de bu saatten sonra sabırla dua ile bekle canın

Oh çok şükür iç karartıcı konuşmamış inşallah her şey yoluna girer canım :)

Gerçekten doktora danışmadan ne ilaç ne bitkisel şeyler kullanma taraftarı olmadım hiçbir zaman ihtiyaç olsa zaten doktor söyler daha dikkatli ol bundan sonra

1 hafta bekleyeceğiz inşallah bebek tutunur Moral verici konuşmalarınız için çok teşekkür ederim.
stres yapmamaya çalışın her şeyin başı sakinlikte kendinize dikkat edin çok yormayın çok düşünmeyin sevdiğiniz şeylerle oyalayın kendinizi inşallah 1 hafta sonra çok daha güzel haberler alırsınız

Ben de 4 kere verdim her seferinde stres oldum gerildim en mantıklısı bi yerden sonra vermemek akışına bırakmak bir haftadır kafam rahat
Aynen canım doktora kalsa 2 de kalacaktı ben 4ledim ama dediğin gibi 4dün de stresten maaf oldum eşim dediyse olacaksa önüne geçemeyiz sabırla beklicez çaremiz yok

1 hafta bekleyeceğiz inşallah bebek tutunur Moral verici konuşmalarınız için çok teşekkür ederim.
Canım bazılarında beta bi sabit bi kalabiliyormuş sonra atak yapıyormuş doktor bana umudunu hemen kaybetme demişti. O yüzden güzel düşün olur mu

canim gozunaydin, cok sevindim guzel haberler almana ben henuz hamile degilim ama bir suredir korunmuyoruz :) bana da bu basliklarda gezinip tecrubeleri okumak keyif veriyor :)
en yakin arkadasim eczaci, ona danisarak ben de coraspirin 100 mg kullanmaya basladim bir hamilelik durumu olursa pihtilasmadan dolayi bir sikinti olmasin diye. Cunku o kadar cok uzucu tecrube duydum, burada da okudum ki, sansa birakmadan nolur nolmaz kan sulandirici kullanayim dedim. Simdi senin doktor da boyle deyince bi soru isareti de olmadi degil.. sen simdi birakacak misin coraspirini, sana daha spesifik bir sey soyledi mi?

ben gideceğim doktora mail atmıştım beta sonuçlarımı aradı, kötü değil ama bir iki kere daha ver dedi öff strese soktu beni.. gayet güzel demek farklı kötü değil demek farklı bence son regl tarihini sordu 30 mayıs dedim gel keseyi görürüz dedi ama dedim geç yumurtladım ben döngüm uzadı olsun dedi başka doktor bakacağım sanırım

Benimde troidim 5.83 tü yanlış hatırlamıyorsam şuan 2.29 macunu kullanınca yükselmişti o yüzden bir daha kullanmadım hayırlısı sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah
Amin inşallah sağol canım Allah herkese nasip etsin

Ay çok sevindim canım. Çok dikkat et kendine

Bence senin değerlerin gayet artmış canım bence doktora randevu al tekrar tahlil yaptırma çünkü insan gerçekten sürekli stres oluyor bende 3 kere falan yaptım sonra bıraktım valla akışına

Naptın durumun ne kanın düşmüş

Naptın durumun ne kanın düşmüş
Daha yaptırmadım canım en son ki 75.4 tü.bugün vericem 6 gibi tekrar yine bu 3.kan verişim olucak bugün tam bat günüm bakalım ne çıkacak ovulasyonlada takip ediyorum bugün t iyice koyu C den . 1 gün önce eşit koyuluktaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…