- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
Erken yatıyormuş masaAllah. 11 12 yi buluyor bizim yatması emmeyi bırakınca uykuya dalmada gecikdi aksam yemeğiyle arasi cok oluyor acikiyor. Makarna seviyor pek yapmiyorum faydasız diys ama arada bende yapayım.Biz akşam yemegini saat 17 30 gibi yiyoruz. 19 da yatakta uyumus oluyor.
Siz daha yemege yeni başladınız. En çok sevdiği neyse onu ver. Biz ilk zamanlar nerdeyse her ikinci gün mantı yedik..
Makarna mantı pilav la başladık. Simdi şükür yiyor nerdeyse herseyi. Gecen iki yaş kontrolü vardi 82 cm 10 kilo 400 gram. Biraz minyon gidiyoruz. Uyumadan önce yoğurt verebilirsin..
NE guzel menu masaAllah. Benim kizimda yer diye umuyorum. Evimiz amerikan mutfakli hep.mutfakdayiz tum gun buzdolabinin icinde yada buskivi vs olan dolabin icinde. Buskivi yok artik ama abilerinin olurdi almiyorum istiyor diye. Oralara gidince ac diye dusunup birseyler teklif ediyorum ama bulamadik damak tadini. Yulaf muz aslinda deneyebilirim. Birgun onceden kefirlemi bekletiyosunuz yulafi.Sabah omlet labne zeytin tahin pekmez
Ara öğün muzlu yulaflı kefir bazen avakado da oluyo
Öğlen dünden ne kaldıysa çorba , makarna , köfte vb .
Ara öğün meyve
Akşam et yemeği yapmaya çalışıyorum genelde
Yatmadan önce süt içiyor bazen ayran filan içiyor .