kımler var forumda ben de geldım dertlesmek ıyıdırİyi bizde de bebisler mağlum artık 2 yaş oldu forumda sa 3 4 kişi kaldık öyle arada konuşup dertleşiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kımler var forumda ben de geldım dertlesmek ıyıdırİyi bizde de bebisler mağlum artık 2 yaş oldu forumda sa 3 4 kişi kaldık öyle arada konuşup dertleşiyoruz
niye kıyas olsun her cocugun bır yapısı var kızıma doktor cok saglıklı dıyor kılo boy anne baba endekslı bıraz da boy ıcın beslenme dedı kılo degılde en cok boyu uzadımı ve konusma soruluyor bızde kelımeler var bayaca sizlerde durumlarneYok canım kıyas değil bu biliyoruz zaten genetik ve doğduğu zamanın kilo ve boy orantısının da etkilediğini yaşıtları ile olan durumu merak ediyoruz ama
yazarım tabıkı :)emzırme bırakan yada hala devam eden var mı wc eğitimini ne yaptınız
Biz emzirmeyi 23 aylıkken bıraktık. Önce 19 aylıkken emmeyi azalmıştır. Gündüz 3 kere gece beslenmesi yok şeklinde . Sömestrda da klasik yöntemlerle tamamen kestik . Yani yara bandı yapıştırdım. Goguslerim yara olmuş doktor amca ilaç sürdü dedim . Bizim oğlanda şükür çabuk kabullendi .yazarım tabıkı :)emzırme bırakan yada hala devam eden var mı wc eğitimini ne yaptınız
doktor emzırmeye devam mı dedı anlamadımBenim oğlanda bir sorun yaşadık 10 gün önce g gibi sadece emmeye izin verdi dr şu anda tekrar emmek istiyor o durum yorucu onun dışında herşey yolunda tuvalet eğitimi ne başlamadık henüz
Yok emmeyi bırakmak üzereydik uykuda gece emiyordu aç kalması gerekiyordu hastanedeydik müşahade odasında aşırı ağladı açlıktan dr emiyorsa sadece emzirin başka bir şey vermeyin dedi tekrar başladık şimdi gündüz de istiyor emmeyidoktor emzırmeye devam mı dedı anlamadım
ay keske gunduz ıstese gece uyanıyor uykular berbat oluyor gece oyalama da yapamazsın unutturma vs gece zorYok emmeyi bırakmak üzereydik uykuda gece emiyordu aç kalması gerekiyordu hastanedeydik müşahade odasında aşırı ağladı açlıktan dr emiyorsa sadece emzirin başka bir şey vermeyin dedi tekrar başladık şimdi gündüz de istiyor emmeyi
Hosgeldin kiz. Bir gittin sesin solugun cikmaz oldu. Biz de hala emiyoruz. Kan degerlerini bilmiyorum cünkü burada önemli bir durum olmazsa kan alinmiyor.şuan bizde 10 bucuk kiloyuz boy 85 cm gibi en kötü 83 zorla ölçüyoruz da :) ama kan değerleri cok şükür iyi b 12 sadece düşmüş
wc eğitimine başlamadık hala emıyor bırakamadık
Biz gece emmesini 14 aylık ken biraktik. Sadece hasta oldugu zamanlar gece emiyordu.ay keske gunduz ıstese gece uyanıyor uykular berbat oluyor gece oyalama da yapamazsın unutturma vs gece zor
Evet aynen öyle. Sırf merakYok canım kıyas değil bu biliyoruz zaten genetik ve doğduğu zamanın kilo ve boy orantısının da etkilediğini yaşıtları ile olan durumu merak ediyoruz ama
Biz emmeyi bıraktık 20 aylıkken. WC eğitimine de yavaştan başladık.yazarım tabıkı :)emzırme bırakan yada hala devam eden var mı wc eğitimini ne yaptınız
Bende azaltmaya bile baslayamadım çok sevıyor bır meme demesi var anlatamam aglıyor vermeyınceBiz gece emmesini 14 aylık ken biraktik. Sadece hasta oldugu zamanlar gece emiyordu.
Valla ne zaman kendisi birakirsa o zamana kadar devam edecegiz. Gün icinde bir veya iki defa aklina düsüyor geliyor. Ben de kizimda keyif aliyoruz bu duruma.
Hoşmuşsun canım bizde emiyoruz nasıl bırakıcaz bılmıyorum bılıyorum ama başlamak çok zor tek basıma çoğunlukHosgeldin kiz. Bir gittin sesin solugun cikmaz oldu. Biz de hala emiyoruz. Kan degerlerini bilmiyorum cünkü burada önemli bir durum olmazsa kan alinmiyor.
Bu iş genelde bi cinnet anına bakar:)Hoşmuşsun canım bizde emiyoruz nasıl bırakıcaz bılmıyorum bılıyorum ama başlamak çok zor tek basıma çoğunluk
Bakınız benBu iş genelde bi cinnet anına bakar:)
Cok iyi anliyorum seni. Ama üzülme cok sükür 3 kez yasadin bu duyguyu.Ben emzirmeyi cok cok özlüyorum. Aramazda özel bir bağ dı.