Hello Alsem.helloo giirrllllssssss nasılsınız? Sizleri özledim. Benim oğlum da 2 yaşına girdi çok şükür. Ben zaten emzirmeyi kesmiştim. Gelişimde sıkıntımız yok. 97 cm ve 16 kilox düzenimiz de şöyle: Sabah 7.30 gibi bizimle kalkıyor, öğlen 12-1 aradı uyuyor, akşam da 9-10 gibi uyumuş oluyor.
Bu aralar yemek seçmeye başladı. Ağzına et koymuyor. Ne kırmızı et ne de beyaz… hiçbir türlü yemiyor. Bu konuda çok üzgünüm. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyor. Çorbaların içine ekmek doğrayıp veriyorum mesela ama o çorbada tavuk ya da et varsa asla yemiyor. Aldatarak yedirmeye çalışıyorum, içindeki eti anlarsa ağzından atıyor. Köfte yiyor nadir olarak, o kadar. Peyniri de yumurta içinde yiyor. çok aç bırakıyorum hani yer belki balık, et, tavuk filan diye yine de yemiyor. Ben möllers balık yağı veriyorum. 2 günde 1, 1 ölçek. Bir oceans bağışıklık destekleyici şurup. Çinko, beta glukan filan var içinde. Öyle işte. Bu halimize çok şükür.
Maşallah subhanallah senin oglana benim 4 bucuk yasinda ki kizim bile anca 17 kilo oldu.
Küçüğü de simdi 11 kilo boyumuz cok minnak bir ay önce 82 di. 48 cm doğmuştu. Yemek icmek cok sükür iyi. Sabah 7 akşam 7 uyku saatlerimiz. Ama öglen uykumuz yok. Arabada uyuyor sadece.
Vitamin d disinda takviye vermiyorum. Nerdeyse hergün ceviz yiyyoruz. Balik ta yiyor kuzular.
Boyunun kısalığı beni bu ara düsündürüyor ama.