Uykular haramÇok şükür bi içime su serpildi
Ortanca gece beslenmesini 2.5 yasts birakti ama uyku duzeni kresle oldu 5 yasındaYa bizde gece 2 saat bile çok nadir bu ara aaat başı diyebilirim..boyle olunca emzirmekten çok yoruluyorum gerçekten yaa. Ne zaman uyucak bu çocuklar sen tecrübelisin bilirsin
Alsemm ne anlamalıyım bu mesajdan
3 saat iyi ya vala o kadar uyumuyo en fazla 1.5 saat.Uykular harammax 3 saat uyuyor.
Aynen doğru diyosun ama bazen vücut eror veriyo. Bugün mesela yine çok şık kalktı ve sabah 5 te uyandı emzirmeyince kabus gibiydi. Sonra dayanamadı yine emdi uyumusuz 8 e kadar sağolsunBen dert olarak gormemeyi teecih ediyorumozamam daha kolay oluyo
Yaaa çok iyi , bende istiyorum oyun grubu ama şu aralar şehir dışındayız sonrada taşınma işlemleri filan olacak . Kışa götürmek istiyorum nasipse bizim oğlanı 24 aylıkken yarı zamanlı kreşe başlatmayı düşünüyoruz onun içinde hazırlık olurKızlar ben oyun grubuna yazdırdım kızımı. Haftada iki gün birer saat şeklinde. Aylık 8 saat artı bir gün telafi hakkı, yarım saat çocuk gelişimi öğretmeni ile duyusal etkinlikler yarım saat beden eğitimi öğretmeni ile etkinlikler. Tamamen ebeveynli grup, ben veya eşim eşlik edeceğiz. 15/23 ay arası bebislerle olacak. 10 gün sonra başlıyoruz bakalım, neler olacak merakla bekliyorum
Kizlar bizim kiz da hala uyaniyor.Yaaa çok iyi , bende istiyorum oyun grubu ama şu aralar şehir dışındayız sonrada taşınma işlemleri filan olacak . Kışa götürmek istiyorum nasipse bizim oğlanı 24 aylıkken yarı zamanlı kreşe başlatmayı düşünüyoruz onun içinde hazırlık olur
İzmir çok sıcak evde de vakit geçmiyor ve parktan dönerken bile ağlıyor bu ara cok çocukları çok seviyor bakalım nasıl olacak merak ediyorum inşallah gönlümüze göre olurYaaa çok iyi , bende istiyorum oyun grubu ama şu aralar şehir dışındayız sonrada taşınma işlemleri filan olacak . Kışa götürmek istiyorum nasipse bizim oğlanı 24 aylıkken yarı zamanlı kreşe başlatmayı düşünüyoruz onun içinde hazırlık olur
Bul tak oyuncagi şuan ilgisini çekiyor. Üçgen yuvarlak kare dikdörtgen şekillerine göre takıyor yerine. Bizim en çok zaman geçirdiğimiz şey bu " Büyük sorular kitabım hayvanlar" aşırı ilgisini çekiyor, hayvanlara tek tek bakıp seslerini çıkartıyoruz hikaye uyduruyorum. Hav hav nerde diyorum gösteriyor vs vs baya büyük kitap zaten ve renkli, işimizi görüyor şu sıraKız bebişlere nasıl oyuncaklar alıyorsunuz kupler legolar vs hariç. Bize bez bebekler bi kac pelus hediye gelmisti my garden baby ilk bebegimi aldik oyincak bebrk arabasi bikac mutfak oyuncagi var simdi ya buyuk ayicik yada my garden alicam yinr karar veremedim. Ogullarimin cok buyuk pelus oyuncaklari vardi hepsini vermistim. Zıplama topu aldım ilgisini cekmedi
Bizdede opuyo gezdiriyo bazen birseyler yediriyo sonra firlatip.atiyo kısa süreli oynuyor. Ben hizli gidiyorum.sanki hala eğitici oyuncak yaşı sanırım bayram haşlıgıyla birseyler slmak istiyorum egitici oyuncak bakıyımBul tak oyuncagi şuan ilgisini çekiyor. Üçgen yuvarlak kare dikdörtgen şekillerine göre takıyor yerine. Bizim en çok zaman geçirdiğimiz şey bu " Büyük sorular kitabım hayvanlar" aşırı ilgisini çekiyor, hayvanlara tek tek bakıp seslerini çıkartıyoruz hikaye uyduruyorum. Hav hav nerde diyorum gösteriyor vs vs baya büyük kitap zaten ve renkli, işimizi görüyor şu sıra
Bir tane bez bebeği var, bebiş der ara ara ama biz bebek henüz oyun olarak oynamıyoruz.
Top-bol bol araba -bastonlu top-kelimeler sözlüğü-cirt cirtli etkinlik kitabıKız bebişlere nasıl oyuncaklar alıyorsunuz kupler legolar vs hariç. Bize bez bebekler bi kac pelus hediye gelmisti my garden baby ilk bebegimi aldik oyincak bebrk arabasi bikac mutfak oyuncagi var simdi ya buyuk ayicik yada my garden alicam yinr karar veremedim. Ogullarimin cok buyuk pelus oyuncaklari vardi hepsini vermistim. Zıplama topu aldım ilgisini cekmedi
Genelde gunumuz bunlarla geciyor, evcilik oynuyoruz ama daha cay verme kivaminda degil daha cok bardakla oynuyor ancaKız bebişlere nasıl oyuncaklar alıyorsunuz kupler legolar vs hariç. Bize bez bebekler bi kac pelus hediye gelmisti my garden baby ilk bebegimi aldik oyincak bebrk arabasi bikac mutfak oyuncagi var simdi ya buyuk ayicik yada my garden alicam yinr karar veremedim. Ogullarimin cok buyuk pelus oyuncaklari vardi hepsini vermistim. Zıplama topu aldım ilgisini cekmedi
Biz oyun hamur ve diğer tüm oyuncaklara cok erken başladık.Top-bol bol araba -bastonlu top-kelimeler sözlüğü-cirt cirtli etkinlik kitabı
Cırt cırtlı etkinlik kitabına yeni başladık ama bizim oğlan bayılıyor . Kendisi bulup getiriyor yapalım diye kesinlikle öneririm .
Bende oyun hamurunu merak ediyorum
Alanlar var mı? Ne zaman başlamalıyız oyun hamuruna?
Biz oyun hamuru oynuyoru bayılıyo oğlum.ama çok dikkatli bir şekilde çünkü hala ağzına götürme eğilimindeTop-bol bol araba -bastonlu top-kelimeler sözlüğü-cirt cirtli etkinlik kitabı
Cırt cırtlı etkinlik kitabına yeni başladık ama bizim oğlan bayılıyor . Kendisi bulup getiriyor yapalım diye kesinlikle öneririm .
Bende oyun hamurunu merak ediyorum
Alanlar var mı? Ne zaman başlamalıyız oyun hamuruna?
Bizde köpek dişi henüz yok azılar bitirdi bizi aglama huysuzluk yemek yememe.Kızlar köpek dişi çıkaran bebeğimiz var mı? Benim oğlan çıkarıyor. Yetti gitti canıma artık . Diş çıkarmak zorluyordu bizi ama hiçbiri köpek dişi kadar olmadı . Dün sabahtan bi başladı ağlamaya uyuyana kadar hep ağladı . Hatta uykusundan uyandı 1 saat yine ağladı. Sabah yüzü gözü şişmiş tanıyamadım çocuğumu
Kızlar köpek dişi çıkaran bebeğimiz var mı? Benim oğlan çıkarıyor. Yetti gitti canıma artık . Diş çıkarmak zorluyordu bizi ama hiçbiri köpek dişi kadar olmadı . Dün sabahtan bi başladı ağlamaya uyuyana kadar hep ağladı . Hatta uykusundan uyandı 1 saat yine ağladı. Sabah yüzü gözü şişmiş tanıyamadım çocuğumu
Köpekler çıkmadı ama azılar bizi de mahvetti. Üst iki azı aynı anda çıktı resmen yaşlandım ki daha bitmedi dişlerBizde köpek dişi henüz yok azılar bitirdi bizi aglama huysuzluk yemek yememe.