selam canım benim kızımı görsen senin oğlana şükredersin öyle söyliyim
benim kız bir yaş kontrolünde 8.500 çıktı ondan sonra iki defa tarttırdım yine aynı civarda çıktı benim moral yerlerde artık tartıya çıkarmıyorum
evet çevredeki herkesin zayıf bu yemiyo mu gibi laflarına maruz kalıyorum bir de kızımdan 2 ay küçük kuzeni maşallah bayağı kilolu ve her verileni de yiyor ağzını açıyor her şeye ister istemez kıyaslıyolar moralim bozuluyo ben benimkine zor yediriyorum kırk takla atıyoruz şarkılar danslar şebeklikler aa kedi geliyo köpek geliyo cik cik geliyo neler neler vallahi yemek vakti gelmeden benim karnım ağrımaya başlıyo nasıl yediricem diye
işte kuzenini gördükçe ben de kıyaslıyorum bu sefer kızıma da neden yemiyo diye yükleniyorum..
Ben de senin gibiyim yediklerine hep dikkat ediyodum her şeyin en organiği en sağlıklısı kızartma olmaz rafine şeker hiç olmaz falan bu sefer kendimi sorgulamaya başladım hata mı ediyorum acaba çocuk benim yüzümden mi yemiyor diye 1 yaşından sonra yavaş yavaş salmaya başladım yediklerimizden veriyorum ağır yemekler hariç tabi çikolata da azar azar veriyorum tatlı da sırf yemeği reddetmesinden sıkıldığım ve biraz rahatlamaya ihtiyacım olduğu için.. tabi kırmızı çizgilerim var salam sucuk cips ve hazır meyve suyu gibi.. onun dışında açıkçası saldım biraz.. bebe bisküvisini de artık kendim yapmıyorum hazır alıyorum. Sanki biraz kilo aldı toparladı gibi ama hala korkuma tartıya sokamıyorum çocuğu yine 8.500 görmekten korkuyorum