- 12 Temmuz 2024
- 192
- 196
- 18
Bana da 3300 mantıklı gelmedi ya kaç kilo doğacak bu bebe 5 miYa ben bu ölçümlere aslaaa inanmıyorum kime sorsam 300-500 gram aşağıda doğuyorçooook nadir duydum aynısı veya üstünde çıkan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da 3300 mantıklı gelmedi ya kaç kilo doğacak bu bebe 5 miYa ben bu ölçümlere aslaaa inanmıyorum kime sorsam 300-500 gram aşağıda doğuyorçooook nadir duydum aynısı veya üstünde çıkan
Sevgili anneler vajinal doğumda epidural anestezi almakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ben bütün süreci yaşamak istiyorum ama bir arkadaşım kolayı varken niye zorunu seçiyorsun dedi bir mantıklı gelmedi değil
Doktorumla doğum ile ilgili henüz konuşmadığımız için sizden bilgi almak istedim.
Benim doktorum da epidural takmıyor dediğin gibi ıkınma sıkıntısı oluyor risk oluyormuş bana kalırsa tertemiz hiçbir şey girmeden vücuda doğum yapmak isterim iki doğumumda çok şükür bu şekilde oldu bunda bitek sonrası bir serum takıldı okadar ama tabiki sancılar şiddetli ve uzun sürüyorsa kesinlikle epidural hakkı olmalı o kadının yada sezaryen isteme hakkı buna sen kendi bedenini dinleyip karar verebilirsinDoktorumun dediğini söyleyim, epidurali verenler çok beceremiyorlar dedi, dozunu ayarlayamıyorlar bu sefer de kadın ıkınamıyor, his kalmıyor çünkü dedi. Ama, sizin ekibiniz vs farklıdır o yüzden bilemiyorum, bir danışın doktorunuza
Kesinlikle en kullanislisi ilk zamanlar ozellikle tulum. Takimlar siyriliyo ediyo hem bebek daha salık oluyo tulumla bebegi tutmak etmek cok daha kolay oluyo ben ilk bebegimde hep tulumlari giydirdim ilk zamanlarMerhaba,
Bebe kıyafetleri ile ilgili sorum olacak.
Hastane çıkışı setleri haricinde hiç tulum almamışım.
Uzun/kısa kollu çıtçıtlı zıbın ve alt pijama şeklinde olmuş.
Bir arkadaşım tulum çok pratik dedi.
İçine kolsuz veya kısa kollu body ve tulum ile rahat oluyor dedi (şubat bebişi, hava durumu şimdi yani)
Deneyimli annelerden fikir almak istiyorum
Gereksiz de alışveriş yapmayayım derken sonra emzirirken online alışveriş sitelerinde gezeceğim galiba![]()
Kesinlikle arkadaşın gibi düşünüyorum. Bazı yorumlarda ikinma konusuna deginilmis, ki hatırladığımSevgili anneler vajinal doğumda epidural anestezi almakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ben bütün süreci yaşamak istiyorum ama bir arkadaşım kolayı varken niye zorunu seçiyorsun dedi bir mantıklı gelmedi değil
Doktorumla doğum ile ilgili henüz konuşmadığımız için sizden bilgi almak istedim.
Bundada ıkınamadım ıkınamıyorsun dediler bu gene benim güçsüzlüğümden dayanıksızlığımdan kaynaklı aynen öyle vücut ve bebek doğuma elverişliyse ıkınma son nokta olur sadeceKesinlikle arkadaşın gibi düşünüyorum. Bazı yorumlarda ikinma konusuna deginilmis, ki hatırladığımAcelya A zaten ilk doğumunda ikinmadigini söylemişti yine bebek doğmuştu
ama bir kaç doktordan dinlediğim dogum
Aninda bebek 60 başı uyguluyor ise kadın ikinarak 5 basi uyguluyor, ikinma etkili ama çok hayati değil. Yine de tabiki tercih sizin.
Tulum bence de her ayın yaşında giyebildiği kadar kullanışlı oluyorMerhaba,
Bebe kıyafetleri ile ilgili sorum olacak.
Hastane çıkışı setleri haricinde hiç tulum almamışım.
Uzun/kısa kollu çıtçıtlı zıbın ve alt pijama şeklinde olmuş.
Bir arkadaşım tulum çok pratik dedi.
İçine kolsuz veya kısa kollu body ve tulum ile rahat oluyor dedi (şubat bebişi, hava durumu şimdi yani)
Deneyimli annelerden fikir almak istiyorum
Gereksiz de alışveriş yapmayayım derken sonra emzirirken online alışveriş sitelerinde gezeceğim galiba![]()
Ikınmadan nasıl yapabildiniz!?Bundada ıkınamadım ıkınamıyorsun dediler bu gene benim güçsüzlüğümden dayanıksızlığımdan kaynaklı aynen öyle vücut ve bebek doğuma elverişliyse ıkınma son nokta olur sadece
Ben de çıtçıt sevmiyorum. Açması da kapaması da dert sanki.Tulum bence de her ayın yaşında giyebildiği kadar kullanışlı oluyor
Ama yenidoğan tulumları çok çıtçıtlı oyüzden ben tulum tercih edemiyorum eğilerek alt değiştiriyoruz birde üstüne çıt çıt ile uğraşamıyorum valla fermuarlılar daha az alttan çıtçıtlılar çok güzel ama takımlarda her zaman kullanışlı
İnşallah Allah herkese böylesini nasip etsin ben meme konusunda çok çektiğim için süt varmı yokmu vs düşünmeden hemen düzenli emzirmeye geçtim çok şükür süt geliyor yeterli değil henüz ama onunda aşırı süte ihtiyacı yok midesi küçük dahaAcelya A allah analı babalı büyütsün, hiç kesi olmaması harika, çok kolay toparlanma süreci olacak
insallah tum vajinal doğum yapacaklar da senin gibi kesi olmadan hızlı doğumları olur
neden gece uykusu olmadı, bebis mi ememiyor, süt mu gelmedi?
İlkinde korkudan ıkınmadım canım acır diyeIkınmadan nasıl yapabildiniz!?
Sanki ıkınmadan doğmazmış gibi geliyor insana:)
Doğum öncesi egzersizlerinize mi bağlı acaba, siz çok yürüyordunuz![]()
Yürüyüş kanala girmesini destekliyor bence yerçekiminden ve kemikleri hareketli tutmaktan dolayıIkınmadan nasıl yapabildiniz!?
Sanki ıkınmadan doğmazmış gibi geliyor insana:)
Doğum öncesi egzersizlerinize mi bağlı acaba, siz çok yürüyordunuz![]()
Bence doğum anı haricinde bir kadının nasıl doğurabileceği öngörülemiyor.İlkinde korkudan ıkınmadım canım acır diye
Baya uzun sürdü o süreç, bu sefer canım acımıyor bildiğimden hemen ıkınayım doğsun kurtulayım dedim ama ıkınsamda yetersiz dediler ebe bu bebek kendi kendini doğurtuyor sen dua et hiçbir çaba vermedin havada karada doğurdun dedi
Galiba benim vücudumda fazla elverişliymiş bu sürece çünkü bazen duyuyoruz dakikalarca anne ıkınıyor ama bebek gelemiyor bazı sebeblerden dolayı ha bir doktorum vardı ben vajinismusum kızlık zarı kalınlığı operasyonu da oldum o doktorum asla normal yapamayacağımı söylemişti hatta acıbademde bir doktora daha gitmiştik oda aynı şeyi söylemişti
5 parmak boşlukta doğum oluyormuş diyorlar. Bende 4 parmaktayım şuan. Karnım baya düştü ve aşağıda çok fena baskı var. Sanki her an oradan bi kol bacak kafa haalloooo diye çıkacak sanıyorumGogsun altinda 4 parmak boşluk olursa bebek asagi inmis yerlesmis oluyomus bnm hic yukari cikmadi hep bakiyodum bos yumusak oluyodu orasi o yuzdn anlayamicm sanirim bebek indi mi inmedi mi![]()
Doğum sürecimin 10. Saatinde bu böyle olmayacak diyerek bana suni sancıyı vermişlerdi.. O vakitten sonra partii başlamıştı,Ne güzel söylediniz. Umarım böyle kolaylıkla doğar kızım. Böyle şeyler duymak iyi geliyor.
Peki sancı olmayınca suni sancı gerekli görülmüyor mu?