2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay anacım günolar hepinize gece 9 da gece uykusuna yattık süper buraya kadar ama yine 35 defa kalktık ve 6 da günaydınnnn dedi. Tam kucagıma aldım üzerimde bir ıslaklık ve sıcaklık. Bez yamulmuş üzerine bir güzel işedi minik kelebek amaaaa bugün çok enerjik kalktım bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne zaman ağzıma dıtttt edilecek

Günaydınnn kizlarr mamada 2 numaya geçen var mı? Vitamin mimeral dengesi vs dışında daha tok tutucu olabilir mi acaba? Gece çok acıkmaya başladi bir iki haftaya 2 numara mamaya gecicez bi nebze çözüm olur mu ki

Günaydınnn kizlarr mamada 2 numaya geçen var mı? Vitamin mimeral dengesi vs dışında daha tok tutucu olabilir mi acaba? Gece çok acıkmaya başladi bir iki haftaya 2 numara mamaya gecicez bi nebze çözüm olur mu ki
Geçmen lazım. 6 ay dolunca 1 numaradaki mineral ve vitaminler yetmiyor artık. Mermiks geçti.

sen istanbulda mıydın bak ateşehirde mahmut doğruya gittim deriden yaptı testi 750 muayene 550 testler tuttu
daha önce kandan yaptırmıştık 2bin vermiştik o zaman her şey negatifti 1.5 ayda bebe cortlamış
dana eti susam fındık ve buğdaya çıktı alerji komple cortladık
ben zaten diyetteydim yumurta ve sütü kesti diye makarna ve ekmeğe sarılmıştım meğer onlara varmış alerjisi rezalet ya
süt ve yumrutayı da kesti benden kakada kan devam ettiği için
katının da katısı bir diyetteyim bazı baharatlarda bile buğday susam var ya sürekli etiket okumaktan kör olcam umarım kurtuluruz bu illetlerdenn

he bununla beraber ıspanak mantar patlıcan bunları da yemiyosun dedi
kan durmuştu 2 gün ne yiyeceğimi bilemedim bari börülce yapayım dedim yine kan geldi bebeden

çölyak hastalarından daha beter besleniyorum şu an yani yeni bir şey de yemeyecekmişim

ve bizi ek gıdaya başlatmadı kuzu sizinkiler kebap yerken biz havuç tatcaz heralde yazık ya üzülmeye başlıyorum zaten 5er gün deneyecekmişiz başlayınca

Bi de onu alayim markası neydi canim

Gıda alerjisi olanlarla konuşsan için rahatlar böyle anne bebek tek sen değilsin şükür et canım benim kötünün de kötüsü var
Bende lop et yemem bebek beslenemiyor bile denildi

Gıda alerjisi olanlarla konuşsan için rahatlar böyle anne bebek tek sen değilsin şükür et canım benim kötünün de kötüsü var
Bende lop et yemem bebek beslenemiyor bile denildi
valla kuzu bulgur makarna irmik bile yasak öyle söyleyeyim
47 kiloya düştüm açlıktan

bezelyede makarna falan yapmışlar öyle şeyler aldım buna şükür tabiki bir sürü tarif atıyor sağolsun kızlar venüs atabinencadı dejavuh onlardan takılıyorum şimdilik yulaftan bazlama falan yapmaya çalıştım hindistancevizi sütü bilmem ne değişik bi dünyaymış bu da

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer.
Benim yegenlerimde de alerji oldu.
İlk 3 yas cok dikkat ettiler. Süt ürünleri ve yumurta çocuklara kesinlikle yasakti.
Sonra gecti. Simdi herseyi yiyorlar

ah aynı

Bir tanidigimda var kızı büyümüş kendisinde olduğunu da öğrenmiş o zamanlarda 45 kilo bayan yani ama aşmış birşeyleri alternatif şeyler tarifler vs herşeyi biliyor
Bende 52 kiloya geri döndüm bu kadar iş güç vermesem sasardim zaten

ayy evet yorucu ama gerçekten ne tarifler var bend e dersime çalışıyorum her şey bebiklerimiz içinnn yeter ki iyi olsunlarrr

ayy evet yorucu ama gerçekten ne tarifler var bend e dersime çalışıyorum her şey bebiklerimiz içinnn yeter ki iyi olsunlarrr
Kuşum gececek inşallah iyi düşün iyi olsun

Off aabah yüksek lisans mülakatına giricem aşırı stres oldum

Maliye ama işletme muhasebe ve finanstan girdim. Cokmheyecan yaptım bildiklerimi de unuttum. Amaaan alırlarsa alirlar herkes girersin diyor da..
Olmasa da hayat devam ediyor kendini telkin et olmazsa ben birşey kaybetmem de sakinleş çok önemli başarı için..
Bende aofde iktisata tamamlıyor dedim 3 ders kaldı ama hamilelik doğum bebek derken giremiyorum sınavlara saldım

Maliye ama işletme muhasebe ve finanstan girdim. Cokmheyecan yaptım bildiklerimi de unuttum. Amaaan alırlarsa alirlar herkes girersin diyor da..
Benim eşimde yüksek lisans yapmamı çok istiyor bende istiyorum aslında ama o gücü bulamıyorum kendimde çocuk ,iş,güç baya zorlar herhalde . Belki bi 10 sene sonra filan

Kızlar biz d vitamini için nbl probiyotik d3 kullanıyorduk. Aslında ben memnundum ama Doruk bey son günlerde reddetmeye başladı onu bende ocean almayı düşünüyorum. Bebekler icin olan hangisi?

Kızlar biz d vitamini için nbl probiyotik d3 kullanıyorduk. Aslında ben memnundum ama Doruk bey son günlerde reddetmeye başladı onu bende ocean almayı düşünüyorum. Bebekler icin olan hangisi?
Biz de ocean kullanıyoruz. Ocean Vitamin D3 400 IU

Eklentiler

• 20220804_110842.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Biz de ocean kullanıyoruz. Ocean Vitamin D3 400 IU
Bu günde 1 puf şeklinde değil mi ? Çünkü bizimki damla şeklinde istemiyor . Kaşığa da değdirmek istemiyorum çünkü demir kasiga değince d vitamini özelliğini kaybediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…