Geçmen lazım. 6 ay dolunca 1 numaradaki mineral ve vitaminler yetmiyor artık. Mermiks geçti.Günaydınnn kizlarrmamada 2 numaya geçen var mı? Vitamin mimeral dengesi vs dışında daha tok tutucu olabilir mi acaba? Gece çok acıkmaya başladi bir iki haftaya 2 numara mamaya gecicez bi nebze çözüm olur mu ki
sen istanbulda mıydın bak ateşehirde mahmut doğruya gittim deriden yaptı testi 750 muayene 550 testler tuttuBugün sonuçlar çıktı spesifik ıge ile kandan bakmıştı doktorum ben şüphelendiğim gıdaları söylemiştim. Buğday ve glutene bakamadı ama bizim hastanede onun taraması yapılmıyor diye. Bugün sonuç çıktı. Yumurta domates ve cevize. Cevize ciddi bir boyutta var değeri yüksek çıkmış dedi. Yumurta zamanla geçebilir tekrar test ederiz dedi. Çoklu gıda alerjisi olduğu için neocate mama kullanmalısın dedi. Bşrde burda taramasını yapmadığımız bir çok şeye alerjisi olabşlir temkinli olun gözlemlemeye devam edelim dedi. Süt ve süt ürünlerine çıkmadı testte. Ama bu olmadığı manasına gelmez yoğurdu 3 gün kuralı ile çok az dene dedi. Korkuyorum. Ben bşde test yaptırmadan önce süt ve süt ürünlerini kestiğim dönemde bol bol domates yemiştimbizde durumlar böyle. Kilo aldırmamız şazım gelişimi çok geride kaldı bu alerji kusma vs durumlarından dedi.
he bununla beraber ıspanak mantar patlıcan bunları da yemiyosun dedisen istanbulda mıydın bak ateşehirde mahmut doğruya gittim deriden yaptı testi 750 muayene 550 testler tuttu
daha önce kandan yaptırmıştık 2bin vermiştik o zaman her şey negatifti 1.5 ayda bebe cortlamış
dana eti susam fındık ve buğdaya çıktı alerji komple cortladık
ben zaten diyetteydim yumurta ve sütü kesti diye makarna ve ekmeğe sarılmıştım meğer onlara varmış alerjisi rezalet ya
süt ve yumrutayı da kesti benden kakada kan devam ettiği için
katının da katısı bir diyetteyim bazı baharatlarda bile buğday susam var ya sürekli etiket okumaktan kör olcam umarım kurtuluruz bu illetlerdenn
Bi de onu alayim markası neydi canim
Gıda alerjisi olanlarla konuşsan için rahatlar böyle anne bebek tek sen değilsin şükür et canım benim kötünün de kötüsü varhe bununla beraber ıspanak mantar patlıcan bunları da yemiyosun dedi
kan durmuştu 2 gün ne yiyeceğimi bilemedim bari börülce yapayım dedim yine kan geldi bebeden
çölyak hastalarından daha beter besleniyorum şu an yani yeni bir şey de yemeyecekmişim
ve bizi ek gıdaya başlatmadı kuzu sizinkiler kebap yerken biz havuç tatcaz heralde yazık ya üzülmeye başlıyorum zaten 5er gün deneyecekmişiz başlayınca
valla kuzu bulgur makarna irmik bile yasak öyle söyleyeyimGıda alerjisi olanlarla konuşsan için rahatlar böyle anne bebek tek sen değilsin şükür et canım benim kötünün de kötüsü var
Bende lop et yemem bebek beslenemiyor bile denildi
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer.valla kuzu bulgur makarna irmik bile yasak öyle söyleyeyim
47 kiloya düştüm açlıktan
bezelyede makarna falan yapmışlar öyle şeyler aldım buna şükür tabiki bir sürü tarif atıyor sağolsun kızlar venüs atabinencadı dejavuh onlardan takılıyorum şimdilik yulaftan bazlama falan yapmaya çalıştım hindistancevizi sütü bilmem ne değişik bi dünyaymış bu da
ah aynıHiç tecrübeli değilim ama cevaplamak istedimbenimki de seninki gibi. dün sallayarak uyuttuK, o yatınca ben de yattım. 2 saat kadar uyumuşum. Annem ayağından indirdiği an uyanmış. O da napsın canım anam, ben uyuyayım diye 2 saat ayağından indirmemiş oğlanı. O kadar hafif uykusu var yani… keşke benimki de ana kucağında uyusa. asla uyumuyor öyle yerlerde. Çok fena alıştı, benim mememde uyuyor. tok karnına da olsa mememe gelip öyle uyumak istiyor. emziği fırlatıp atıyor filan. İşimiz çok zor.
Bir tanidigimda var kızı büyümüş kendisinde olduğunu da öğrenmiş o zamanlarda 45 kilo bayan yani ama aşmış birşeyleri alternatif şeyler tarifler vs herşeyi biliyorvalla kuzu bulgur makarna irmik bile yasak öyle söyleyeyim
47 kiloya düştüm açlıktan
bezelyede makarna falan yapmışlar öyle şeyler aldım buna şükür tabiki bir sürü tarif atıyor sağolsun kızlar venüs atabinencadı dejavuh onlardan takılıyorum şimdilik yulaftan bazlama falan yapmaya çalıştım hindistancevizi sütü bilmem ne değişik bi dünyaymış bu da
ayy evet yorucu ama gerçekten ne tarifler var bend e dersime çalışıyorum her şey bebiklerimiz içinnn yeter ki iyi olsunlarrrBir tanidigimda var kızı büyümüş kendisinde olduğunu da öğrenmiş o zamanlarda 45 kilo bayan yani ama aşmış birşeyleri alternatif şeyler tarifler vs herşeyi biliyor
Bende 52 kiloya geri döndüm bu kadar iş güç vermesem sasardim zaten
Kuşum gececek inşallah iyi düşün iyi olsunayy evet yorucu ama gerçekten ne tarifler var bend e dersime çalışıyorum her şey bebiklerimiz içinnn yeter ki iyi olsunlarrr
Bölümün ne canim başarılar dilerimKuşum gececek inşallah iyi düşün iyi olsun
Off aabah yüksek lisans mülakatına giricem aşırı stres oldum
Maliye ama işletme muhasebe ve finanstan girdim. Cokmheyecan yaptım bildiklerimi de unuttum. Amaaan alırlarsa alirlar herkes girersin diyor da..Bölümün ne canim başarılar dilerim
Olmasa da hayat devam ediyor kendini telkin et olmazsa ben birşey kaybetmem de sakinleş çok önemli başarı için..Maliye ama işletme muhasebe ve finanstan girdim. Cokmheyecan yaptım bildiklerimi de unuttum. Amaaan alırlarsa alirlar herkes girersin diyor da..
Benim eşimde yüksek lisans yapmamı çok istiyor bende istiyorum aslında ama o gücü bulamıyorum kendimde çocuk ,iş,güç baya zorlar herhalde . Belki bi 10 sene sonra filanMaliye ama işletme muhasebe ve finanstan girdim. Cokmheyecan yaptım bildiklerimi de unuttum. Amaaan alırlarsa alirlar herkes girersin diyor da..
Biz de ocean kullanıyoruz. Ocean Vitamin D3 400 IUKızlar biz d vitamini için nbl probiyotik d3 kullanıyorduk. Aslında ben memnundum ama Doruk bey son günlerde reddetmeye başladı onu bende ocean almayı düşünüyorum. Bebekler icin olan hangisi?
Bu günde 1 puf şeklinde değil mi ? Çünkü bizimki damla şeklinde istemiyor . Kaşığa da değdirmek istemiyorum çünkü demir kasiga değince d vitamini özelliğini kaybediyormuşBiz de ocean kullanıyoruz. Ocean Vitamin D3 400 IU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?