- 28 Haziran 2021
- 3.522
- 5.502
- 78
Aynen 1 fıs sık.Bu günde 1 puf şeklinde değil mi ? Çünkü bizimki damla şeklinde istemiyor . Kaşığa da değdirmek istemiyorum çünkü demir kasiga değince d vitamini özelliğini kaybediyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen 1 fıs sık.Bu günde 1 puf şeklinde değil mi ? Çünkü bizimki damla şeklinde istemiyor . Kaşığa da değdirmek istemiyorum çünkü demir kasiga değince d vitamini özelliğini kaybediyormuş
D vitamini bir fis kullanıyorum demir desteği de 6 kiloyuz 6 damla şeklinde doktor 10ar damla dedi sabah akşam ben guvenemedim sabah tek sefer 6 damla veriyorumKızlar biz d vitamini için nbl probiyotik d3 kullanıyorduk. Aslında ben memnundum ama Doruk bey son günlerde reddetmeye başladı onu bende ocean almayı düşünüyorum. Bebekler icin olan hangisi?
Aynen. Ben de yarından itibaren başlayacağım sanırım. Bakalım yiyecek mi? Yemezse erteleyecegim gene.Ek gıda deneyimlerim muz gayet güzel kabul etti kabak iyy dedi öylesine azıcık içeri azıcık dışarı
Armut yedi ama ağzını eksitti biraz
Tatlı patates ve havuç a gecicem sonra yoğurt
Derken havuç kabak irmik çorba yapicam
Şimdi 3 gün kuralı ve tek tek deniyorum çatalla eziyorum kesinlikle parçalı olucak rondo yok dedi doktor yutmayı öğrensin diye
Desteksiz oturma yok destek de yapsam çok kısa bir süreTamamen desteksiz oturan bebisler var mi kızlar? Kac aylikken desteksiz oturmaya başladılar yada suanki durumları nasıl?
1 dakika falan oturuyor artık. 6.aydan sonraTamamen desteksiz oturan bebisler var mi kızlar? Kac aylikken desteksiz oturmaya başladılar yada suanki durumları nasıl?
Sen 3 hafta geriden düşün ama canım. Su an 5 aylık Elvin.Desteksiz oturma yok destek de yapsam çok kısa bir süre
İnşallah. Yok ben Tokat'tayım. Bende buğdayada alerjisi olmasından şüpheleniyorum. Sorma bende süt ürünlerini kesince domates ceviz filan yemiştim. Onlara varmış alerjisi. Süt ürünlerine de testte çıkmadı diye yok diyemem dedi doktor.sen istanbulda mıydın bak ateşehirde mahmut doğruya gittim deriden yaptı testi 750 muayene 550 testler tuttu
daha önce kandan yaptırmıştık 2bin vermiştik o zaman her şey negatifti 1.5 ayda bebe cortlamış
dana eti susam fındık ve buğdaya çıktı alerji komple cortladık
ben zaten diyetteydim yumurta ve sütü kesti diye makarna ve ekmeğe sarılmıştım meğer onlara varmış alerjisi rezalet ya
süt ve yumrutayı da kesti benden kakada kan devam ettiği için
katının da katısı bir diyetteyim bazı baharatlarda bile buğday susam var ya sürekli etiket okumaktan kör olcam umarım kurtuluruz bu illetlerdenn
Şuan ne yiyorsun harbiden?he bununla beraber ıspanak mantar patlıcan bunları da yemiyosun dedi
kan durmuştu 2 gün ne yiyeceğimi bilemedim bari börülce yapayım dedim yine kan geldi bebeden
çölyak hastalarından daha beter besleniyorum şu an yani yeni bir şey de yemeyecekmişim
ve bizi ek gıdaya başlatmadı kuzu sizinkiler kebap yerken biz havuç tatcaz heralde yazık ya üzülmeye başlıyorum zaten 5er gün deneyecekmişiz başlayınca
Benim kız 3 4 dakika desteksiz oturabiliyor artikTamamen desteksiz oturan bebisler var mi kızlar? Kac aylikken desteksiz oturmaya başladılar yada suanki durumları nasıl?
Benimki bazen uzun süre desteksiz oturuyor . Eğer dikkatini çekebilirsem tabii. Önüne ayna koyuyorum mesela o zaman kendisi oturuyor ama dik bir şekilde oturamiyor daha küçükler kemiklerinin gelişmesi lazımTamamen desteksiz oturan bebisler var mi kızlar? Kac aylikken desteksiz oturmaya başladılar yada suanki durumları nasıl?
Bizimki de bu gece saat başı uyandi şu an çok bitkinimYine uykusuz bi gece. Artık çok yoruldum tükendim çaresizim ne denediysem olmadı yok kızım düzelmiyor.
Tam üç saattir uyanık sanki gündüz gibi hiç uykusu gelmiyor uyumuyor her gece aynı şey her yolu denedim olmuyor olmuyor olmuyor. Çok yoruldum artık..
Ben artık daha fazla dayanamayıp gece 10’daki beslenmesine kaşık maması ekledim. Bir güzel emzirdim, üstüne 1-2 kaşık mama yedirdim. 11 gibi uyudu. Sonra gaz mı yaptı ne oldu bilmiyorum uyandı filan, salla uyut derken 12’yi geçti. Bir de dişlerinden sanırım çok bağırıyor, ne bulursa dişliyor ve salya akıntısı şaldır şuldur. eller hep ağızda, durmaksızın çığlık atıyor. O yüzden 1 kaşık da calpol içirdiM. 3’te kalktı emmeye bir de şimdi kalktı. ilk defa uyudumYine uykusuz bi gece. Artık çok yoruldum tükendim çaresizim ne denediysem olmadı yok kızım düzelmiyor.
Tam üç saattir uyanık sanki gündüz gibi hiç uykusu gelmiyor uyumuyor her gece aynı şey her yolu denedim olmuyor olmuyor olmuyor. Çok yoruldum artık..
Ben de sanırım bu gece uyumadan önce calpol vermeyi deneyeceğimBen artık daha fazla dayanamayıp gece 10’daki beslenmesine kaşık maması ekledim. Bir güzel emzirdim, üstüne 1-2 kaşık mama yedirdim. 11 gibi uyudu. Sonra gaz mı yaptı ne oldu bilmiyorum uyandı filan, salla uyut derken 12’yi geçti. Bir de dişlerinden sanırım çok bağırıyor, ne bulursa dişliyor ve salya akıntısı şaldır şuldur. eller hep ağızda, durmaksızın çığlık atıyor. O yüzden 1 kaşık da calpol içirdiM. 3’te kalktı emmeye bir de şimdi kalktı. ilk defa uyudum![]()
Aynen bende 2 gündür geceleri calpol veriyorum çünkü sebepsiz yere ağlıyor ve dediğin gibi o eller hep ağızda deli gibi kaşıyor. Biz daha hiç diş çıkarmadık . Çıkarsa da rahatlasakBen artık daha fazla dayanamayıp gece 10’daki beslenmesine kaşık maması ekledim. Bir güzel emzirdim, üstüne 1-2 kaşık mama yedirdim. 11 gibi uyudu. Sonra gaz mı yaptı ne oldu bilmiyorum uyandı filan, salla uyut derken 12’yi geçti. Bir de dişlerinden sanırım çok bağırıyor, ne bulursa dişliyor ve salya akıntısı şaldır şuldur. eller hep ağızda, durmaksızın çığlık atıyor. O yüzden 1 kaşık da calpol içirdiM. 3’te kalktı emmeye bir de şimdi kalktı. ilk defa uyudum![]()
Tamamen desteksiz 6 aylik oturmaya basladik belki 6. Ayi 3 4 gun gece olabilir suan desteksiz oturuyor.Tamamen desteksiz oturan bebisler var mi kızlar? Kac aylikken desteksiz oturmaya başladılar yada suanki durumları nasıl?