Canım bırbırlerıne karıstırdın mı ıkılı olarak en son uclu corba yapabılırsın onlardan meyve çeşidine dönebilirsin ıclerıne baklıyat koyarak zengınlestirebılırsın pirinç bebek irmiği ruşeym dr bize yogurt kahv corba meyve olarak secenekler verdi bi kaç gönderi öncesini okursan yani illa sebzeye odaklanmaBebeğim şu an 5 ay 12 günlük kilo alımı az olduğundan dolayı tadımlra başladık sabah akşam da muhallebi yapıyorum ama tadım da patates havuç ve kabaktan başka bi şeye geçemedik doktor mevsimsel şeyler ekleyerek devam et dedi ama semiz otu koydum o gün kakasında az kan gördüm o elendi fasülye 1 yaştan önce önerilmiyor diye okudum başka ne koyabilirim aklıma gelmiyor mevsim geçmeden tattırmam gereken ne var bilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Ben taze fasulye vermiştim sıkıntı olmadı. Tabi 3 gün kuralına bağlı kalarak verdim.Bebeğim şu an 5 ay 12 günlük kilo alımı az olduğundan dolayı tadımlra başladık sabah akşam da muhallebi yapıyorum ama tadım da patates havuç ve kabaktan başka bi şeye geçemedik doktor mevsimsel şeyler ekleyerek devam et dedi ama semiz otu koydum o gün kakasında az kan gördüm o elendi fasülye 1 yaştan önce önerilmiyor diye okudum başka ne koyabilirim aklıma gelmiyor mevsim geçmeden tattırmam gereken ne var bilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Zaten hep birleştirerek veriyorum irmik yulaf unu tarhana var yapsam mı bilemedim sebze daha tattırmam gereken bi ne var diye düşünüyorum karpuz veriyorum 2 gündür artık şeftali kayısı devam yavaş yavaş tarif yaparım artıkCanım bırbırlerıne karıstırdın mı ıkılı olarak en son uclu corba yapabılırsın onlardan meyve çeşidine dönebilirsin ıclerıne baklıyat koyarak zengınlestirebılırsın pirinç bebek irmiği ruşeym dr bize yogurt kahv corba meyve olarak secenekler verdi bi kaç gönderi öncesini okursan yani illa sebzeye odaklanma
Mrb. Ben ogluma yaptırdım 2.5 aylıkken. Bisey çıkmadı. Oğlumda sadece yüzünde kızarıklık vardı doktor ilerlerse diyet uygulayacağız dedi. Benim de sütüm az zaten diyet de yaparsam hepten gidecek diye uygulamadik malesef.yaa alerji testi yağtıran kim vardıı @Samsai sen miydin canıım diyet miyet işe yaramıyo cuma randevu aldım tekrar bir alerji doktoruna gidecğeim bu sefer deri testi yapılacak bakalım ne çıkacak senin durumlar nasıl
Biz o kadar aylıkken kan testi yaptırdık hepsi negatifti atopik dermatit dediler yolladılarMrb. Ben ogluma yaptırdım 2.5 aylıkken. Bisey çıkmadı. Oğlumda sadece yüzünde kızarıklık vardı doktor ilerlerse diyet uygulayacağız dedi. Benim de sütüm az zaten diyet de yaparsam hepten gidecek diye uygulamadik malesef.
Kuzenimin oglununda uzun süre kakasinda kanlı ve mukusluydu ve ishal şeklindeydi hep doktor ona da çok sıkı diyet verdi geçmediği gibi kızın sütü de gitti. Sonra ne oldu biliyor musun. Ek gıdaya geçince 6.ayda hiç bisey kalmadı çocukta. Şimdi onlarında aklına bir ara anne safra kesesi taşı yüzünden kullandığı ilaç yüzünden mi acaba diye geliyor. Aleryi olsa ek gıda da geçmezdi artardi herhalde. Biz de kaka da sorun yok. Sadece yüzde var. Deri testi yapıldı ama zaten olsa da çıkmıyormus ki.Biz o kadar aylıkken kan testi yaptırdık hepsi negatifti atopik dermatit dediler yolladılar
rota ve demir ilacından sonra kakada kanın ardı arkası kesilmedi
Sorma süt cortladı ben cortladık zayıfladım 1 haftada nasıl olacak bilmiyorum cuma doktor umarım iyi şeyler söyler diye umut ediyorum
Doktor ne derse uygulamıştık kızımda sıkıntı olmamıştı inşallah şimdi de olmazAllah razı olsun ne güzel yazmışsın insanin ihtiyacı oluyor
Basım ağrıyor bugün çok şiddetli tansiyon da yüksek biraz bilemedim kızıma bakicak halim yok sanki
Doktor bana herşeyi ayrı ayrı dene 3gun kuralı dedi birde buharda hasla çatalla ez ver dedi
Sonra digerine geç dedi yarında muz vericem sonra kabak deniycem
Senin yaptığın daha güzel ama
Tarhana içinde domates varsa sonraya bırakılıyor genelde pişik yapma ihtimaline karşıZaten hep birleştirerek veriyorum irmik yulaf unu tarhana var yapsam mı bilemedim sebze daha tattırmam gereken bi ne var diye düşünüyorum karpuz veriyorum 2 gündür artık şeftali kayısı devam yavaş yavaş tarif yaparım artık
Başınız sağolsun canım. Bende 4 ay önce babanemi kaybettim çok zor bir süreç gerçekten. Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun kızlar her ölüm yakınına yaşlı bile olsa erken gelir mekani cennet olsun huzurla uyusunlar.alsem bebegine bakmak için iyi olman lazım senin hasta oldum üzüldüm deme şansın yok güçlü ol
Başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sabır versin
Başınız sağolsun. Geride kalanlara rabbim sabırlar versin.
Başın saolsun canim. Rabbim geride kalanlara sabir versin
Beşinci ayın dolmasına beş günü kaldı evde tarttim 200 gram anca almış görünüyor çok üzüldüm aslında keyfi yerinde çiş sayısı da bı ara düşmüştü ama kısa bı sureydi şimdi gayet iyi anlamadım neden kilo almadi moralim çok bozuldu.. bebek doysa bile kilo almama durumu olurmuki help kizlar
Teşekkür ederim kızlaralsem başınız sağolsun canım allah sabır versin
Maalesef size daha önce de yazmıstım rota asısı asırı tetıklıyor özellıkle ıkıncı dozdan sonra. İlk oglumda 1.5 yasında üniversite de prof dr ile süt alerjisi teshısı alabıldık. İleri tetkik gerekıyor malesef. Yumurta alerjisi de olabılıyor cogunlukla rotadan sonra artan şikayetler vs cok fazla .bizde ileri derecede reflü oluşmuştu beslenme reddi yasadık ama teshısden sonra bıcak gibi kesildi ve kılo aldı oglum umarım sıze de nasıp olurBiz o kadar aylıkken kan testi yaptırdık hepsi negatifti atopik dermatit dediler yolladılar
Sorma süt cortladı ben cortladık zayıfladım 1 haftada nasıl olacak bilmiyorum cuma doktor umarım iyi şeyler söyler diye umut ediyorum
Sendeki demir ona her türlü geçer ki demirin güzel çıkmış. Sanmıyorum oyle bir şey olacağını.Et yemeyince bebekte kansızlık mi olur eşim söyledi demir eksikliği ona geçer diye
Kiyma yerim azda olsa lop et yemiyorum tavuk en sık yediğim balikta nadiren hamilelik doğum derken gaz yapan ne varsa yemedim
Haziran sonunda bir tahlil yapılmıştı kansızlık yok dedi burdan arkadaş kafama da taktım kilo az almasida ondan deyince
İçeriğinde domates yok kapyadan yapılmış bu organik olarak satılanlardanTarhana içinde domates varsa sonraya bırakılıyor genelde pişik yapma ihtimaline karşı
Domates asitli bi sebze olduğu İçin
İçeriğindeki gıdaları tek tek dene eğer alerji yapmazsa o zaman tarhana verebilirsinİçeriğinde domates yok kapyadan yapılmış bu organik olarak satılanlardan
Biz o kadar aylıkken kan testi yaptırdık hepsi negatifti atopik dermatit dediler yolladılar
Canım sağolasın sen bana söylemiştin eşim öyle bozdu ki moralimi elimde değil et yiyemiyorum parça olarak özellikleSendeki demir ona her türlü geçer ki demirin güzel çıkmış. Sanmıyorum oyle bir şey olacağını.
Bende bir kabız bir ishal bıraktım ama bebeğime etki edeceğini düşünmedim bakalım 6 ay kontrol de neler olucakDemir ilacı hamileyken de kullanmadım şimdide kullanmıyorum. Kabızlık vs sorunları yaptı bıraktım geri de başlamadım ilk aylardan sonra. Simdi kan verince özellikle sordum doktora demirin iyi ama neden daha iyi olmasın dedi. Çünkü sürekli senden alıyor bebek dedi ama ben hala kullanmıyorum. 9.ayda kan verilecek ya kızımda eksik çıkarsa başlarım yada ek gıda da ağırlık veririm.
Demir ilaçlarının vücudumda yaptığı yan etkilerden nefret ediyorum çünkü
Hiç takma eşini bosver. Gayet iyi demirin. Eksik çıksa doktor verirdi zaten.Canım sağolasın sen bana söylemiştin eşim öyle bozdu ki moralimi elimde değil et yiyemiyorum parça olarak özellikle
Erken doğum oldu benim şuan 6 kilo 66 cm 6 ay olamamiza 15 gün var
1 buçuk ayda 400 Gr almış benim kız ondan dedi esimde yoksa emiyor şimdi ek gıda yeni başladı
Siz bilgili birisiniz deneyimli belki bana cevap yazdığınız için teşekkürler
Bende bir kabız bir ishal bıraktım ama bebeğime etki edeceğini düşünmedim bakalım 6 ay kontrol de neler olucak
Ya bu kocaların herşeye bi laf söylemesi de beni öldürecekHiç takma eşini bosver. Gayet iyi demirin. Eksik çıksa doktor verirdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?