- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Kızlar da yazmış bütün doktorlar farklı damla sayısı söylüyorBanada toplamda 10 damla ama 2 damlat diğer gün 3 öyle 10 damlada devam et dedi kilomus ,6

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar da yazmış bütün doktorlar farklı damla sayısı söylüyorBanada toplamda 10 damla ama 2 damlat diğer gün 3 öyle 10 damlada devam et dedi kilomus ,6
Başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sabır versinVe dedemi kaybettik Bu gece. Şoktayım sanırım. Bütün duygularım dondu. Bu bayılma fasıllarından sonra Anneme gelmiştim dinlenmek için, annem bu gece dedemin evinde kalmaya gitt teyzemlerle. dedem de 10 gündür yoğun bakımdaydı. Adam koskoca bir tarihti resmen, asırlık Çınar… kovide yakalandı 6 aşıdan sonra (sinovac ve biontech) ve Bu gece haberi geldi. kaskatı kesildim. Bütün duygularımı sildiler sanki. eşimi bekliyorum gelmesi için. Oğlumun doğumunda böyle kaskatı kesilmiştim, hemşire 3. Çocuğum filan SAnmıştı o soğuk kanlı oluşuma. Şu an aynı öyle oldum ama başım yine dönüyor fıldır fıldır. İnşallah yine bayılmam. Uyku girmez bu gece gözüme.
Başınız sağolsun. Geride kalanlara rabbim sabırlar versin.Ve dedemi kaybettik Bu gece. Şoktayım sanırım. Bütün duygularım dondu. Bu bayılma fasıllarından sonra Anneme gelmiştim dinlenmek için, annem bu gece dedemin evinde kalmaya gitt teyzemlerle. dedem de 10 gündür yoğun bakımdaydı. Adam koskoca bir tarihti resmen, asırlık Çınar… kovide yakalandı 6 aşıdan sonra (sinovac ve biontech) ve Bu gece haberi geldi. kaskatı kesildim. Bütün duygularımı sildiler sanki. eşimi bekliyorum gelmesi için. Oğlumun doğumunda böyle kaskatı kesilmiştim, hemşire 3. Çocuğum filan SAnmıştı o soğuk kanlı oluşuma. Şu an aynı öyle oldum ama başım yine dönüyor fıldır fıldır. İnşallah yine bayılmam. Uyku girmez bu gece gözüme.
Başın saolsun canim. Rabbim geride kalanlara sabir versinTeşekkür ederim, amin inşallahbekliyorduk zaten ama her ölüm zamansızdır işte, yaşı kaç olursa olsun insan bir daha görmeyecek olmasının verdiği acıyı da yüreğinin en derininde hissediyor. Allah, bize ve evlatlarımıza böyle sağlıklı ve uzun ömür nasip eylesin inşallah
![]()
Kan damlası günde bir kere 8 damla veriyorum ocean bizim deBu arada birkaç sorum olucak bilenler yazarsa sevinirim
Kan damlası sabah akşam kaç damla veriyorsunuz aç karnına mi
Ek gıda bugün ikinci gün bir tatlı kaşığı muz verdim iki tatlı kaşığı su yeme ve icmede sıkıntı olmadı
Yarında muz vericem sonra kabak a gecicem buharda pişirici aparat gelicek bugün inşallah
Ek gıda için birinci deneme çay kaşığı sonra tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı diye okudum ama sizler neler yapıyorsunuz
Kafamda deli sorular bildiğimi bile tekrar sorucak moddayim
Allah razı olsun ne güzel yazmışsın insanin ihtiyacı oluyorKan damlası günde bir kere 8 damla veriyorum ocean bizim de
Sabah emzirmeden yarım saat kadar 40 dk kadar önce vermeye çalışıyorum
Hemen emzirmiyorum
Aslına bakarsan doktor öyle yap demedi bile bana ama Demir ilacı olduğu İçin ben öyle yapıyorum
Ek gıda yoğurtla başladık ilk gün 1 tatlı kaşığı
2. Gün yarı kahve fincanı
3. Gün tam kahve fincanı
4. Gün bir çay bardağı
Sonrası 100-150 cc olabilir dedi doktor
Sebze püresi yaptım dün
Kabak havuç patates bi tatlı kaşığı pirinç
Ocaktan alınca az zeytinyağ ekledim çatalla ezdim afiyetle yedi onu da
Bana başlangıç olduğu İçin yoğurt her gün yesin ama sebze verdiğin gün meyve verme
dedi
İki küçük öğün şeklinde olsun ki sen de emzirmeye devam et dedi
Sütünün az olduğunu hissettiğin zamanlar verirsin o öğünleri diye konuştu
Bu arada emzirme süremiz ve çişli bezimiz artmaya başladı
İnşallah ek gıda ve sütümüz yarar bebişlere
Olur tabiki . Çocuk hareketlidir mesela ya da metabolizması hızlıdır . Biz yetişkinlerde yiyip kilo alamayanlar var bir de su içse yarayanlar varsa aynısı bebekler içinde geçerliBeşinci ayın dolmasına beş günü kaldı evde tarttim 200 gram anca almış görünüyor çok üzüldüm aslında keyfi yerinde çiş sayısı da bı ara düşmüştü ama kısa bı sureydi şimdi gayet iyi anlamadım neden kilo almadi moralim çok bozuldu.. bebek doysa bile kilo almama durumu olurmuki help kizlar![]()
Olur tabiki . Çocuk hareketlidir mesela ya da metabolizması hızlıdır . Biz yetişkinlerde yiyip kilo alamayanlar var bir de su içse yarayanlar varsa aynısı bebekler içinde geçe
Evet çok hareketli fır fır döner olduğu yerde ama yinede analık işte üzüldüm boyu uzun baya, heralde benim kız boya veriyor.. sağlıklı olsunda kilo önemli değil diyorum sonra vesveseler geliyor ya doymuyorsa ya yetemiyorsam bla blaaaOlur tabiki . Çocuk hareketlidir mesela ya da metabolizması hızlıdır . Biz yetişkinlerde yiyip kilo alamayanlar var bir de su içse yarayanlar varsa aynısı bebekler içinde geçerli
Bizim oğlanda öyle boyu uzun kilosu boyuna göre az. Ama doymayan cocuk çok ağlar huzursuz olur uyumaz diyorlar. Bunlar yoksa aç kalmıyordurEvet çok hareketli fır fır döner olduğu yerde ama yinede analık işte üzüldüm boyu uzun baya, heralde benim kız boya veriyor.. sağlıklı olsunda kilo önemli değil diyorum sonra vesveseler geliyor ya doymuyorsa ya yetemiyorsam bla blaaa![]()
Kızlar kan değerlerinden anlayan var mı demir eksikliği ne durumda bende bu tahlilde
Canım kanın düşük değil hgb den bakılıyor hemoglabın 13 bayanlar ıcın yeterli cok hafıf enfeksıyonun var crp ama ya onceden gecırsıgın bı durum ya genız akıntısı bısı haff sekılde yanıBu arada birkaç sorum olucak bilenler yazarsa sevinirim
Ek gıda bugün ikinci gün bir tatlı kaşığı muz verdim iki tatlı kaşığı su yeme ve icmede sıkıntı olmadı
Yarında muz vericem sonra kabak a gecicem buharda pişirici aparat gelicek bugün inşallah
Ek gıda için birinci deneme çay kaşığı sonra tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı diye okudum ama sizler neler yapıyorsunuz
Bu arada birkaç sorum olucak bilenler yazarsa sevinirim
Canım kanın düşük değil hgb den bakılıyor hemoglabın 13 bayanlar ıcın yeterli cok hafıf enfeksıyonun var crp ama ya onceden gecırsıgın bı durum ya genız akıntısı bısı haff sekılde yanı
Mıcrofer ocean 0.5 cızgısınde kullanıyoruz 5.ayımıza gırdıkk aynı oranda devam dedı iki süt arası ver dedı bana ne ac ne tok yanı dr ayrıca bızı ek gıdaya baslattı ill yogurtla dedı 2 tatlı kasıgı ıle baslayıp 3 gunde 2 4 8 kasık olarak 4 saatte mı emzırıodun dıelım 2. Saat verılecek meyvelerden kesınlıkle elmayla baslıyorsun dedı ceyrek yarım tam olarak 3 gun sonra muz armut şeftali son gunlerı tattırdıklarınla karısım yapabılırsn alerjısı olmadıgını anlarsan sebze corbası dedı patates kabak pırınc Havuc zeytınyagından kahvaltı olarak üzüm prkmezi ve tamyaglı peynır bebege vermeden suda beklet on on bes dk dedı corbaya gecmemız zaten 3. Haftayı bulacak hepsını 3 gun kuralına uygun yaparsak tam bı aylık menu bu ben daha dun gıttım dr a memnunum da oldugum sehrın en ıyısı dıyebılırım guvenırsen bıle uygulayabılırsın
Nısastalı bı menu yazacaktı ama onu kılosu az bebeklere verıomua bana yazmadı kılosundan rahatsızsan onu arastırabılırsın
Kızlar çok teşekkür ederim ne kadar açıklayıcı güzel yazdınız iyi ki varsınızKan damlasini bana doktor kilosuna göre dedi şuan 8.5 kg 8 damla veriyorum uyanır uyanmaz d vitamini ve demiri verip bı on on beş dakika sonrada mama veriyorum.
Ek gıdaya bizim doktor 1 çay kaşığı, 1 mama kaşığı, 1 yemek kaşığı şeklinde devam et dedi arada bı fazla veriyorum ağlıyor mamayı red ediyor o zamanlarda bı çay kaşığı fazladan ekliyorum![]()
Canım bu arada kan değerleri grip olmuştuk sandık doktora gittim haziran sonu doktor bu testi yapmıştı soğuk algınlığı dedi gönderdi eşim test vermişti kovid çıkmıştı bu testten sonra öyle bir olduk ki çok fena neyse geçti şükür bugünde aklıma geldi kan değerin düşük demişlerdi doğum sonrası 8filandi ama ben 1ay bile kan hapı icmedim bıraktım nasıl düzeldi anlamış değilim Solgar brewer onu birde bestlak kullandım yaniCanım kanın düşük değil hgb den bakılıyor hemoglabın 13 bayanlar ıcın yeterli cok hafıf enfeksıyonun var crp ama ya onceden gecırsıgın bı durum ya genız akıntısı bısı haff sekılde yanı
Mıcrofer ocean 0.5 cızgısınde kullanıyoruz 5.ayımıza gırdıkk aynı oranda devam dedı iki süt arası ver dedı bana ne ac ne tok yanı dr ayrıca bızı ek gıdaya baslattı ill yogurtla dedı 2 tatlı kasıgı ıle baslayıp 3 gunde 2 4 8 kasık olarak 4 saatte mı emzırıodun dıelım 2. Saat verılecek meyvelerden kesınlıkle elmayla baslıyorsun dedı ceyrek yarım tam olarak 3 gun sonra muz armut şeftali son gunlerı tattırdıklarınla karısım yapabılırsn alerjısı olmadıgını anlarsan sebze corbası dedı patates kabak pırınc Havuc zeytınyagından kahvaltı olarak üzüm prkmezi ve tamyaglı peynır bebege vermeden suda beklet on on bes dk dedı corbaya gecmemız zaten 3. Haftayı bulacak hepsını 3 gun kuralına uygun yaparsak tam bı aylık menu bu ben daha dun gıttım dr a memnunum da oldugum sehrın en ıyısı dıyebılırım guvenırsen bıle uygulayabılırsın
Nısastalı bı menu yazacaktı ama onu kılosu az bebeklere verıomua bana yazmadı kılosundan rahatsızsan onu arastırabılırsın
Canım cok normal dogum sonrası düşmesi bende de kan fazlalıgı var dogumda 12 ye dusup on gun ıcınde tekrar cıkmıstı sürekli kendını tamamlayan birşey bir de vücuda göre değişiyor geçmiş olsun bu aradaCanım bu arada kan değerleri grip olmuştuk sandık doktora gittim haziran sonu doktor bu testi yapmıştı soğuk algınlığı dedi gönderdi eşim test vermişti kovid çıkmıştı bu testten sonra öyle bir olduk ki çok fena neyse geçti şükür bugünde aklıma geldi kan değerin düşük demişlerdi doğum sonrası 8filandi ama ben 1ay bile kan hapı icmedim bıraktım nasıl düzeldi anlamış değilim Solgar brewer onu birde bestlak kullandım yani