2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
diğer gruptan gördüklerimi ekliyorum bir bir akşam eve gidince ilgilenirim mide bulantıma iyi geldi valla :KK70::KK70: şehir ekleyelim mi abartmayalım mı hani aynı yerdekiler doktor paylaşımı için falan

Ayyy kızlar şimdi doktor aradı beni. Cumartesi günü kontrole gittigimde kan ve idrar testi de vermiştim. Guatr değerim biraz yüksek çıkmış. 2.5 olmasi gerekirken 2.9 olarak çıkmış. Her sabah ac karnina ilac yazdı simdi. Aranizda kullanan var mi? Ya da böyle bi durum yasayan

evet ilk 3 ay için önermedi. pastörize edilmemiş hiçbir şeyi. ne kadar kaynatırsanız kaynatın sütü o bakteriler risk yaratıyor onun yerine günlük pastorize edilen sütlerden içebilirsin dedi bunu daha önce de duyduğum için garip gelmedi bana
Ben ilk kez duydum bana garip geldi gerçekten hep evde yaparım 3 sağlıklı gebelik geçirdim hep onu tüketip bebeklerimede ondan verdim belki doğrudur hekimin söylediği ben biraz daha gelenekselciyim galiba :110:
Evde yeterince sütün içinde ki zararlı mikroorganizmalar ölmüyormuş o yüzden en iyisi pastörize günlük süt alıp ondan yoğurt yapmakmış birde sokak sütü denetlenmiyor
Ha ev yoğurdu yemiyor musun dersen daha dün akşam yedim 😁 🙈
Afiyet şifa olsun inşallah bende severim doğrudur belkide ben ilk kez duyduğum için 🤗

Ben ilk kez duydum bana garip geldi gerçekten hep evde yaparım 3 sağlıklı gebelik geçirdim hep onu tüketip bebeklerimede ondan verdim belki doğrudur hekimin söylediği ben biraz daha gelenekselciyim galiba :110:

Afiyet şifa olsun inşallah bende severim doğrudur belkide ben ilk kez duyduğum için 🤗
doktor öyle dedi de ben dinledim mi bayramda kayınvalidem şifa olsun diye diye yedirdi yaptığı yoğurtları :KK70::KK70::KK70:

Bende öyle biliyorum canım, pastorize işlemi evde iyi yapılamadığı için içerisinde bakteri kalma ihtimalinden dolayı, ev yoğurdu, açık süt tüketilmemesi gerekiyor. Hatta ev yapımı mayonezde aynı şekilde, hazır olanları tüketin diyor doktorlar onlar iyice mikroplardan arındırıldığı için, ev usulu olanlar biraz daha bakteriyel oluyor

Ayyy kızlar şimdi doktor aradı beni. Cumartesi günü kontrole gittigimde kan ve idrar testi de vermiştim. Guatr değerim biraz yüksek çıkmış. 2.5 olmasi gerekirken 2.9 olarak çıkmış. Her sabah ac karnina ilac yazdı simdi. Aranizda kullanan var mi? Ya da böyle bi durum yasayan
Canım hiç panik olma . Ben kullanmadım ama çevremde kullanan vardı. Değerin çok yüksek değil zaten ilaçla hemen normal sınırlarına düşer . İlaçla kontrol altına alınıyor ve bi problem olmuyor

Selam kızlar rabbim hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim.. yerleşme akıntısı yaşayanlar nasıl bi akıntıydı acaba söyleyebilir mi? Kaç gün sürdü rengi nasıldı acaba

Herkese merhaba bende aranıza katılmak isterim
Yaşım 30
2. Çocugum
Bebegimin tahmini dopum tarihi 24 mart 2022

Canım hiç panik olma . Ben kullanmadım ama çevremde kullanan vardı. Değerin çok yüksek değil zaten ilaçla hemen normal sınırlarına düşer . İlaçla kontrol altına alınıyor ve bi problem olmuyor
Canım benim teşekkür ederim cevabın icin😘 indallah sorun olmaz evet cok yuksek değil sınırda sayılır dedi zaten. Guatr yüksekliği neyi etkiliyo bilmiyorum ama ilk bi tırstım 😂😂

Selam kızlar rabbim hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim.. yerleşme akıntısı yaşayanlar nasıl bi akıntıydı acaba söyleyebilir mi? Kaç gün sürdü rengi nasıldı acaba
ben yaşamıştım, adetten 2 gün önce beyaz akıntının içinde tek seferlik bir kahverengilik ve adetten 2 gün sonra yine aynı şekilde tek seferlik bir kahverengilik gelmişti ama anladığım kadarıyla herkeste farklı olabiliyor, az az birkaç gün gelende var

ben yaşamıştım, adetten 2 gün önce beyaz akıntının içinde tek seferlik bir kahverengilik ve adetten 2 gün sonra yine aynı şekilde tek seferlik bir kahverengilik gelmişti ama anladığım kadarıyla herkeste farklı olabiliyor, az az birkaç gün gelende var
Cevap verdiğin için teşekkürler canım. Benim de adetten 3 gün önce oldu iki gün kahverengi geldi bugün de rengi açık sarı olmuş

Ben tiroid hastasıyım ameliyat oldum tiroid bezim yok yıllardır sürekli kullanıyorum. Değeriniz çok çok az yüksek görünüyor. Zaten doktorunuz düşük doz ilaç vermiştir. Bebeğinizin gelişimi ve tutunması için tiroid hormonu çok önemli aksatmadan kullanın ve içinizi ferah tutun🤗

X