Tebrikler canımBende yeni hamile olduğumu öğrendim sağlıkla inşallah gelirse 30 Mart doğumu
Ah bende de öyle. Çok hassas inanılmaz acıyor. Geçecek diye bekliyorum ben de 4+5 imYa kızlar benim göğüslerim yanlardan doğru özellikle çürümüş gibi ağrılar bu kadar şiddetli ağrıması normal mi 6+3 6 haftadır çekiyorum ben bu ağrıyı dokunamıyorum üstüne hafif uyuyamıyorum
Al benden o kadar hele sabah kalktığımda akşam yatarken ağlamak istiyorum sütyen taksam dert takmasam ayrı dert ilk günden beni böyle gün içi azalıyor ara araYa kızlar benim göğüslerim yanlardan doğru özellikle çürümüş gibi ağrılar bu kadar şiddetli ağrıması normal mi 6+3 6 haftadır çekiyorum ben bu ağrıyı dokunamıyorum üstüne hafif uyuyamıyorum
Kesilir canım olumlu düşünelimİnşallah kesilir yaaaa
5 + larda başlamıştı benim kahverengi şekilde devamlı değilde günde 1 2 defa geliyordu. 1 hafta falan sürdü bu aralar yok Ama hep yatıyorum hiç iş yapmıyorumSizin lekelenme kaçıncı haftada olmuştu? İlaç kullandınız mı? Bende pembe lekelenme yaşadım bayram üstü acile gitmek zorunda kaldık. Oradaki doktor çok normal bu haftalarda filan dedi ama içim hiç rahat değil
Bugün daha bir arttı sanki. Rengi hala pembe ama miktar olarak çoğaldı gibi.Kesilir canım olumlu düşünelim
Canım doktoruna sordun mu durumu? İstersen Bi kadın doğum doktoruna gitBugün daha bir arttı sanki. Rengi hala pembe ama miktar olarak çoğaldı gibi.
Benimde pembe akıntı gibiydi canım peçeteye silince geldi. Progestandan sonra bir daha olmadı çok şükür ama bayram olduğu için bebeği göremedik o yüzden içim çok huzursuz inşallah her şey yolundadırKesilir canım olumlu düşünelim
5 + larda başlamıştı benim kahverengi şekilde devamlı değilde günde 1 2 defa geliyordu. 1 hafta falan sürdü bu aralar yok Ama hep yatıyorum hiç iş yapmıyorum
Dün acilde kadın doğum doktoru baktı. normal bu leke dedi ama dünkü leke bugünkü kadar çok değildi. Bayram tatilindeler zaten. Nasıl gideyimCanım doktoruna sordun mu durumu? İstersen Bi kadın doğum doktoruna git
İnşallah canım. En iyi yorumu doktor yapacaktır. Progestan ile kesiyorlar genelde.İnşallah öyleDİr. kan gibi de değil. Soluk Pembe sadece. Arada kesilip arada geliyor. inşallah sabaha biter.
Ah canım ben neler çekiyorum bir bilsen umarım düzelir ama hiç umudum yok. İlk söylediğimde ufaktan yüzü gülümsedi ama ertesi günler o kadar aşık suratlı hal aldı kiMutsuz bir evliliğe mutsuz bir cocuk dünyaya getirirsin sen nasılsan cocukta o ruh haline bürün, Allah sana anneliği nasip ediyor mutsuz olmamalısın çok mutlu olup nasıl iyi bir anne olabilirim diye düşünmelisin. Eşinle umarım aranız düzelir sevgi ve saygı devam ediyorsa düzelmicek hiçbirşey yok. Tabi cocuk haberine sevinmemesi biraz garip ya da sen öyle anlamış olabilir misin
Ben 7+2 de duydum kalp atışını canımKızlar kalp atışı duyan var mi acaba ben haftaya gitmeyi düşünüyorum 7+3 felan oluyor
Progestan akşamdan beri 3 oldu içiyorumİnşallah canım. En iyi yorumu doktor yapacaktır. Progestan ile kesiyorlar genelde.
Teşekkür ederim canımBen 7+2 de duydum kalp atışını canım
Ben düşünmüyorum açıkçası olmayı. Hamile olmadan önce de hemşire olmama rağmen düşünmedm. Ve biontech aslaKızlar günaydınAranızda aşı olacak olan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan var mı ?
Randevum 30unda o zaman konuşucam ben. Artan vakalar korkutmaya başladı
Takip et daha da yoğunlaşırsa mutlaka git canım ama rengi kırmızıya dönmediği sürece kötü düşünmeyelimBugün daha bir arttı sanki. Rengi hala pembe ama miktar olarak çoğaldı gibi.
Yerleşmedir bence birdaha da olmamış bence içini ferah tutCanım doktoruna sordun mu durumu? İstersen Bi kadın doğum doktoruna git
Benimde pembe akıntı gibiydi canım peçeteye silince geldi. Progestandan sonra bir daha olmadı çok şükür ama bayram olduğu için bebeği göremedik o yüzden içim çok huzursuz inşallah her şey yolundadır
Ben ilk dozumu vurulmuştum. Haftaya cuma randevumda sorcam 2. Dozu vurulmamı söylerse doktorum hemen gideceğimKızlar günaydınAranızda aşı olacak olan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan var mı ?
Randevum 30unda o zaman konuşucam ben. Artan vakalar korkutmaya başladı
Canım neden düşünmüyorsun olmayı? Ben hem aşı olmaktan hem hasta olmaktan çok korkuyorum. Hamilelikten önce hiç korkmamıştım covidten ama şimdi bağışıklık düşer mi hastalığı kaparsam nolur entübe edilen hamileler olunca offf kafam kazan olduBen düşünmüyorum açıkçası olmayı. Hamile olmadan önce de hemşire olmama rağmen düşünmedm. Ve biontech asla