- 27 Temmuz 2013
- 1.409
- 4.131
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.Bende yeni hamile olduğumu öğrendim sağlıkla inşallah gelirse 30 Mart doğumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.Bende yeni hamile olduğumu öğrendim sağlıkla inşallah gelirse 30 Mart doğumu
Of aynısı ben yaaa. Ben de daha 3-4 haftalık hamileyim. Değerim bugün 72,6 çıktı. Progestan yazdılar yolladılar. pruluton iğne varmış, onu mu vurdursam acaba?Sizin lekelenme kaçıncı haftada olmuştu? İlaç kullandınız mı? Bende pembe lekelenme yaşadım bayram üstü acile gitmek zorunda kaldık. Oradaki doktor çok normal bu haftalarda filan dedi ama içim hiç rahat değil
Normalde eşiniz ile aranız nasıldı?Bebeğim olacak diye çok mutluyum ancak eşim hamileliğimi öğrendikten sonra benden çok uzaklaştı sürekli tartışma halindeyiz. Ben zaten yeterince duygusalım fakat asla beni anlamıyor o kadar mutsuzum ki , mutsuz bir evliliğe bir çocuk dünyaya getiricem
Sen progestan la başla canım. Eğer faydası olmazsa o zaman yaptırırsın. Progestan da oldukça güçlü diye biliyorum. Bir de senin büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır. Benim 6 haftalıkken olduOf aynısı ben yaaa. Ben de daha 3-4 haftalık hamileyim. Değerim bugün 72,6 çıktı. Progestan yazdılar yolladılar. pruluton iğne varmış, onu mu vurdursam acaba?
Üzüldüm canım inşallah aranız düzelir. Aranız hep mi kötüydü yoksa hamilelik haberinden sonra mı böyle oldu. Belki siz çok alıngansınızdır. İlk haftalarda bende çok alıngandım.Bebeğim olacak diye çok mutluyum ancak eşim hamileliğimi öğrendikten sonra benden çok uzaklaştı sürekli tartışma halindeyiz. Ben zaten yeterince duygusalım fakat asla beni anlamıyor o kadar mutsuzum ki , mutsuz bir evliliğe bir çocuk dünyaya getiricem
Akşam üstü 6 gibi içtim. Şimdi yatarken fitil olarak alıcam Allah hepimize bu sıkıntıların mükafatını versin, bebeklerimiz bize tutunsunSen progestan la başla canım. Eğer faydası olmazsa o zaman yaptırırsın. Progestan da oldukça güçlü diye biliyorum. Bir de senin büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır. Benim 6 haftalıkken oldu
Bir gün iyiysek iki gün kötüyüz saygımız kalmadı belki çooook az bir sevgi var o da yetmiyor zatenNormalde eşiniz ile aranız nasıldı?
Çok zıt karakterleriz ben bir konuda haklıysam ve tavır yaptıysam asla ve asla hatasını anlamaz günlerce küs kalır ardından ben özür dilerim ona tavır yaptığım için … ama o kadar tükendim ki anlatamam . Bebek ikimizede iyi gelir diye düşünmüştüm ama iyice kötüye gidiyoruz . Yinede allahım bebeğimi sağlıkla kucağıma verir inşallah . Artık çocuğum için varım…Üzüldüm canım inşallah aranız düzelir. Aranız hep mi kötüydü yoksa hamilelik haberinden sonra mı böyle oldu. Belki siz çok alıngansınızdır. İlk haftalarda bende çok alıngandım.
Bebeğini kucağına aldığın an dünya bambaska bir yer oluyor kimse umrunda olmuyor kendini öyle güçlü hissediyorsun ki bunca yıl sevdiğin her seyin üstünde bi sevgi sana öyle umut oluyor tüm yaralarını sarıyor müthis bi duygu insallah kucağına almak nasip olur..Çok zıt karakterleriz ben bir konuda haklıysam ve tavır yaptıysam asla ve asla hatasını anlamaz günlerce küs kalır ardından ben özür dilerim ona tavır yaptığım için … ama o kadar tükendim ki anlatamam . Bebek ikimizede iyi gelir diye düşünmüştüm ama iyice kötüye gidiyoruz . Yinede allahım bebeğimi sağlıkla kucağıma verir inşallah . Artık çocuğum için varım…
Yerleşme kanaması o zaman büyük ihtimalle..Amin… Bilmem ki. Kese bile gözükmedi daha. Küçücük. 3 ya da 4. Haftadayım. Değerlerim güzel artıyor sadece. Bugün de ilk defa leke başladı
lemen çok yanlış ..Çok zıt karakterleriz ben bir konuda haklıysam ve tavır yaptıysam asla ve asla hatasını anlamaz günlerce küs kalır ardından ben özür dilerim ona tavır yaptığım için … ama o kadar tükendim ki anlatamam . Bebek ikimizede iyi gelir diye düşünmüştüm ama iyice kötüye gidiyoruz . Yinede allahım bebeğimi sağlıkla kucağıma verir inşallah . Artık çocuğum için varım…
Ben de haftada 1görünüyordum ama herhangi bi sıkıntı olduğunu söylememişti bu kontrol de söyledi çok üzüldüm ben de hep diken üstündeyim ben de bişey oldu mu olacak mı diye hayırlısını dileyerek bekliyorum sadeceBen de aynı durumdayım, bana da kese küçük denildi. O an dondum kaldım soru da soramadım, normalde 5+4 iken göründüm ve bana da iki hafta sonra gel dedi doktorum. Tamam mı devam mı karar vereceğiz dedi. Çok tedirginim, bayram bayram gibi değil ilk hamileliğim olduğu için neyi nasıl yorumlamam lazım onu da bilmiyorum. Ara ara karın ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. Arada lekelenme de oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun…
Canım benim üzüldüm bunu duyduğuma lütfen çok dikkat et hayırlısıyla atlat bu süreciKızlar düşük riskim varmış, 1 hafta oturmak bile yasak direk yatış.. kesem düzensizmiş cocuk gözükmedi.. ilk hamileliğimdi umarım böyle birşeyle imtihan olmam hepiniz hamilesiniz adım zeynep adıma dua edin lütfen
İnşallah öyleDİr. kan gibi de değil. Soluk Pembe sadece. Arada kesilip arada geliyor. inşallah sabaha biter.Yerleşme kanaması o zaman büyük ihtimalle..
Evde idrarla da günlük takip edebilirsin
Canım ben de aynı durumdayım. Bi bakıyorum süperim kalkıp iş yapıyorum 1 saat sonra ölü gibiyim elimi kaldıramıyorum. Sanırım normal yani başka bir belirti yokKızlar herkesin bayramı mübarek olsun. Gördüğüm kadarıyla herkes de irili ufaklı endişeler var maalesef özellikle benim gibi ilk kez gebe olanlarda. Benim de mide bulantım gel gitli normalde şiddeti artarak devam ediyordu bugün o kadar etle uğraştım nerdeyse hiç bulanmadı benzer durumda olan var mı?
Çok teşekkür ederiim ediyorum şuanlık nasip ne ise o olurCanım benim üzüldüm bunu duyduğuma lütfen çok dikkat et hayırlısıyla atlat bu süreci
Mutsuz bir evliliğe mutsuz bir cocuk dünyaya getirirsin sen nasılsan cocukta o ruh haline bürün, Allah sana anneliği nasip ediyor mutsuz olmamalısın çok mutlu olup nasıl iyi bir anne olabilirim diye düşünmelisin. Eşinle umarım aranız düzelir sevgi ve saygı devam ediyorsa düzelmicek hiçbirşey yok. Tabi cocuk haberine sevinmemesi biraz garip ya da sen öyle anlamış olabilir misinBebeğim olacak diye çok mutluyum ancak eşim hamileliğimi öğrendikten sonra benden çok uzaklaştı sürekli tartışma halindeyiz. Ben zaten yeterince duygusalım fakat asla beni anlamıyor o kadar mutsuzum ki , mutsuz bir evliliğe bir çocuk dünyaya getiricem