2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende de hiçbirsey yok. Ne gogus agrisi ne bulanti ne baska bisi. Surekli herhalde durdu diyorum buyumesi. Bayramdan sonra ogrenecegim artik....
Belirtinin olmaması sağlıksız gebelik anlamına gelmez. Hatta bütün belirtilerin olması da bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Bununla ilgili googleda bir sürü doktor görüşü var.

Arkadaşlar hepinize merhabalar, hepinizin hayırlı olsun öncelikle, benim de sat 19 haziran, biraz erken oldu ama dün kan tahlili verdim beta hcg 12.3 çıktı. Sizin nasıldı ilk tahlilleriniz, Umarım gittikçe çoğalır, hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz...
14tü benim ilkk 2 günde 1 kan verdim 2300 lere geldi sonra kese gördükk

Gozunaydin canım.Cok normal ilk zamanlar böyle bi kaç günlük oynamalar oluyor.
Çok teşekkür ederim canımm bende öyle düşündüm birde diğerlerinde keseyi ölçerek demişti şuankinde bebeği ölçerek söyledi illa oynama olur diye düşündüm 🤗
Normal canım normal yumurtlamaya alakalı o . Hadi gözün aydın darısı başımıza 😊
Çok teşekkür ederim canımm rabbim hepinize duyursun o güzel sesi dualarımdasınız 😍😍😍

❤️Bende bir gelen bir giden hafif mide bulantısı ve hafif karın ağrısı var. Onun dışında çok hareket edemiyorum hemen yorgunluk geliyor. Bi de bugün 6 saatlik yolculuk yapıcam İstanbul'dan İzmire inşallah
İnşallah. Dikkat et kendine mide bulantısı falan belki olablir ama inşallah zorlamaz seni🤗

Buda ilk fotografımız kızlar 😍😍😍

Eklentiler

• 9873FC1E-B429-4AB0-AF3A-947A3FFE2412.jpeg
    9873FC1E-B429-4AB0-AF3A-947A3FFE2412.jpeg
    153,3 KB · Görüntüleme: 73
Çok şükür kalp atışını duyduk kızlar 😍
Ultrason 3 gün geriye attı ama 7+2 olmam gerekirdi 6+6 çıktı. İlk haftalarda normal diye duydum sanki böyle olması ama normalmidir sizcede ☺️
Gözün aydın canım benim bildiğim normal sonra önden gitmeye başlıyor minnaklar🤗

Merhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..
Ana sayfada gorunce yazmak istedim Allah hepinize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hayirli dogumlar nasip etsin inşallah 🤲🏼
Dualarinizda bana yer verirseniz cok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..
Ana sayfada gorunce yazmak istedim Allah hepinize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hayirli dogumlar nasip etsin inşallah 🤲🏼
Dualarımız seninle canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah 🙏🏻🌼

Rabbim nisan annesi olmayı nasip etsin canım inşallah sakın moralini bozma motivasyonunu düşürme bir vakti var. Güzel mucizen hiç beklemediğin anda gelicek. Bende tam bittim dediğim anda rabbim yettim kulum dedi. Seninde mucizen çok yakında seni bulucak 🙏🏼❤️❤️

Dualarımız seninle canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah 🙏🏻🌼

Rabbim nisan annesi olmayı nasip etsin canım inşallah sakın moralini bozma motivasyonunu düşürme bir vakti var. Güzel mucizen hiç beklemediğin anda gelicek. Bende tam bittim dediğim anda rabbim yettim kulum dedi. Seninde mucizen çok yakında seni bulucak 🙏🏼❤️❤️

Teşekkür ederim rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin 💚

kese fasulye değil he yuvarlak gibi kız mı acabaa dedikleri doğru mu kii :KK70:
Normalde daha yuvarlaktı aslında görüntüyü alabilmek için heralde biraz bir köşesinden yamulmuş😂😂 ama ilk 5. Haftada muz gibi uzundu şindi yuvarlak olmuş şimdi bende kararsızım 😂😂😂
Hayırlı olsun canım. Vajinal ultrason mu goruntu
Yok canım karından çok teşekkür ederim ☺️

Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sizide sevindirsin inşallah. Moralinizi bozmayın sakin yakın zamanda anneliği tadarsınız inşallah 🌼

Hakkından hayırlisi olsun umarım hayırlı zamanda saglikla bebişim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. İyi dileklerin için çok teşekkürler ❤️

X