- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
Benidme sol kasığımda sızlama ve sancı varKızlar bende afedersiniz kabızlık var ne yapıcam çok zorlanıyorum. Birde sol kasığım sızlıyor sizde durumlar ne ?
Yarın kan vermeye gidceğim canm söyleyceğim. Eşime doktor bul bana dedim bulunduğum yerde maalesef sabit doktor yok 15 günde bir değişiyor doktorlar . her seferinde kendi derdimi baska bir doktora anlatmak zorunda kalıyorum devlet hastanesinde. Birde keşke bugun gitseydim kan vermeye diye düşündüm 2 günde bir kontrol ettireceğim için hafta sonuna denk geliyor. Baktım randevu varmı diye ama yokmus acaba gittsem rica etsem bana da bakarmı kiii:)Benidme sol kasığımda sızlama ve sancı varama kabızlık yok bunu doktora danış bi istersen canım
kuzum 6 gün geçmiş bence daha fazla beklemeHayırlı olsun tatlım ♡
Benim bugün 6 gün gecikti.Test almadım. Kanda vermedim.Şubat 28 çekiyor ya ondan gecikti diye düşünüyorum.Fazla umutlanmiyorum o yüzden. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim.
İnşallah hayırlısıylakuzum 6 gün geçmiş bence daha fazla beklemekanda da idrar da belli olur
Canim bendede Kabızlık varKızlar bende afedersiniz kabızlık var ne yapıcam çok zorlanıyorum. Birde sol kasığım sızlıyor sizde durumlar ne ?
Acaip zorlanıyorum canım ben . Korkuyormda zorlamak istemiyrum bende deniyeyim senin dediklerini canımCanim bendede Kabızlık var
Ben kefir içiyorum .Birde probiyotikli yoğurt yiyorum .Daha iyiyim.
BurdayızRuyaperisi A adehussG @HEYECANLIYIM Bat 8 Mart kahvelihatunn @Unabuna @tgba98 @pembeumutyildizi sevdaluk1911 @liyalim Hadi bakalım hamiş hanımlar
Korkma tatlım.Sağlıkla gelecek hayırlısıyla ♡Acaip zorlanıyorum canım ben . Korkuyormda zorlamak istemiyrum bende deniyeyim senin dediklerini canım
su içiyorum canım bol bol içebildiğim kadar. şeker problemim yok ama ben şeker ve tuz tüketmiyorumKorkma tatlım.Sağlıkla gelecek hayırlısıyla ♡
Suyunuda bol iç tatlım. Şeker problemin yoksa gün kurusu kayisisida tüketebilirsin.
Meyve,kuru meyvedemi tüketmiyorsun tatlım.su içiyorum canım bol bol içebildiğim kadar. şeker problemim yok ama ben şeker ve tuz tüketmiyorum
ilk günüSat in ilk günümü son günümü kızPapatyamelo
Son adet tarihin kuzumSat in ilk günümü son günümü kızPapatyamelo
Son adet tarihinin ilk günüSat in ilk günümü son günümü kızPapatyamelo
Son adet tarihini söyle canım kaydedeyim listeyeBurdayız
Canım benim de düzenim bozuldu baya bi zorluyor kuru kayısı yiyorum ben ve sabah mutlaka ilik su içiyorumKızlar bende afedersiniz kabızlık var ne yapıcam çok zorlanıyorum. Birde sol kasığım sızlıyor sizde durumlar ne ?