- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun hoşgeldin aramıza hemen ekliyorumeBen de bekliyordum Mart topiğini sessiz okuyordum ama Kasım anneleri henüz açılmamısdı ben subatta kaldım ama dogum 1 Kasım gözüküyo son adet tarihim 25 OcakPapatyamelo bu ara da hayırlı olsun
Senin için de cok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin diğer topiklerden de biliyorum kimyasal falan gecırdın sen de sağ salim alalım insallah hayırlısıylaCanım benim de düzenim bozuldu baya bi zorluyor kuru kayısı yiyorum ben ve sabah mutlaka ilik su içiyorum
Sigarayı + kahveBende sigarayı bırakıyorum ama çok zorlanıyorum lütfen bana yardımcı olun
Amin canım rabbim tamamına erdirsin hepimizi zor süreçler zaten kalmak ayrı bir meseleTeşekkür ederim ALLAH razı olsun hoşgeldin aramıza hemen ekliyorumesağlıkla gelsin bebişler ALLAH on izniyle
09.02.2022 canimHoşgeldinnsat tarihini söylede kaydedeyim canım listeye
Canım benim çok sağ ol ya senin de mi geliyor bebiş çok sevindim iyi ki burada buluştukSenin için de cok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin diğer topiklerden de biliyorum kimyasal falan gecırdın sen de sağ salim alalım insallah hayırlısıyla
AmiinnnBende varım kızlar sat 27 ocak inşallah 3 Kasım görünüyor..Rabbim güzel haberler almayı,hayırla tamamlamayı nasip etsin hepimize..
Amin canım benim de o ara 2 kimyasal var Aralık ocak arkası kaldım rabbim hiç kimseye yasatmasın eşinle kan uyuşmazlığı ve troid falan var mı en buyuk etken ikisi diyolar ama gunumuz de ben cok okudum burda genel de önce hep kimyasal gecirip arkası saglıklı oluyo Allah kimseye yasatmasın sana da cok gecmiş olsun gectı gitti Allah ın izniyle yasadıklarımız bebişlerimiz bizimleCanım benim çok sağ ol ya senin de mi geliyor bebiş çok sevindim iyi ki burada buluştuk
ah benim başından gecenler...
geçen sene dış gebelik ocak ayında kimyasal simdi bebişim hepsini unutturacak inşallah sağlıkla ilerler inşallah hepimizinki
Kan uyuşmazlığı da troid de yok kuzum bizim hic sorunumuz yokken talihsizlik yaşadık hep doktorlar da anlam veremiyordu ama çok şükür geride kaldı kan tahlillerim çok güzel katlandı cuma keseyi goruruz diye çağırdı doktorum güzel düşünüyorum ki güzel olsun inşallahAmin canım benim de o ara 2 kimyasal var Aralık ocak arkası kaldım rabbim hiç kimseye yasatmasın eşinle kan uyuşmazlığı ve troid falan var mı en buyuk etken ikisi diyolar ama gunumuz de ben cok okudum burda genel de önce hep kimyasal gecirip arkası saglıklı oluyo Allah kimseye yasatmasın sana da cok gecmiş olsun gectı gitti Allah ın izniyle yasadıklarımız bebişlerimiz bizimle
7 ŞubatSon adet tarihini söyle canım kaydedeyim listeye
Nasıl bıraktınız?Sigarayı + kahveikisini de bıraktım kahveyi bir yudum içiyorum eşime yaptigimda bir yudumluk koyuyorum kendime
Yok canım pıhtılaşma falan benim bi evladım var bu ikinci bebişKan uyuşmazlığı da troid de yok kuzum bizim hic sorunumuz yokken talihsizlik yaşadık hep doktorlar da anlam veremiyordu ama çok şükür geride kaldı kan tahlillerim çok güzel katlandı cuma keseyi goruruz diye çağırdı doktorum güzel düşünüyorum ki güzel olsun inşallah
Senin iki kimyasaldan sonra test yaptılar mi pıhtılaşma falan ben yaptirmadım aklım bi ona takılıyor artik Allah a emanet yavrum
İnsallah aklına kötüyü getirme gorursun Allahın izniyle ben de cok zor bekledim kan verdim 2 kez baktım güzel katlıyo bide erken öğrendim 6 gün beklemek zulüm geldi tam 5 haftalıkdı kese gördüm bu cuma yada pazartesi eşimin izin almasına baglı kalp atışı için gideceğim Allah izin verirseKan uyuşmazlığı da troid de yok kuzum bizim hic sorunumuz yokken talihsizlik yaşadık hep doktorlar da anlam veremiyordu ama çok şükür geride kaldı kan tahlillerim çok güzel katlandı cuma keseyi goruruz diye çağırdı doktorum güzel düşünüyorum ki güzel olsun inşallah
Senin iki kimyasaldan sonra test yaptılar mi pıhtılaşma falan ben yaptirmadım aklım bi ona takılıyor artik Allah a emanet yavrum
Adetin 7 gün gecsın canım tam 5 haftalık olsun kese oyle gorunuyor degerim kaç hesapla kaba taslak 3000 beta kese karından gozukurKızlar kanda öğrendikten sonra kadın doğuma ne zaman gittinşz yada gidiceksiniz???
Canım ben adetimden 1 hafta önce öğrendim şuan günüm 3 gün geçti. Bi hafta sonra gidip kalp atışlarını da duymak istiyorum erken gidince stresten başka bişey olmuyoKızlar kanda öğrendikten sonra kadın doğuma ne zaman gittinşz yada gidiceksiniz???
Şuan benim 32 beta yarın tekrar kan ile bakılcak kimyasal mı değilmi diyeAdetin 7 gün gecsın canım tam 5 haftalık olsun kese oyle gorunuyor degerim kaç hesapla kaba taslak 3000 beta kese karından gozukur