- Konu Sahibi mayala katar
- #11.401
Ayy inşallah çok teşekkür ederimAhahah inşallah inşallah sımsıkı annesine tutunmuş bu haline gülüyordur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah çok teşekkür ederimAhahah inşallah inşallah sımsıkı annesine tutunmuş bu haline gülüyordur![]()
Belki geç döllenme olmuştur canım benim test gününde kanda negatifi görmeden umudu kaybetmek yok sakın ilaçlarını bırakma devam et bol bol dua edelim rabbimden umut kesmemek lazımPredictorla yaptım kuzum hassasiyeti 12.5 mu ne test günü minimum 50 olmasını bekliyorlarYarın test günüm normalde pozitif olma olasılığı sıfır
Allahtan ümit kesilmez ama kendimi kandırmanında çok anlamı yok
![]()
Geç döllenmede olsa kendini bu testte belli ederdi yavrum yaBelki geç döllenme olmuştur canım benim test gününde kanda negatifi görmeden umudu kaybetmek yok sakın ilaçlarını bırakma devam et bol bol dua edelim rabbimden umut kesmemek lazım![]()
Ayy ince çizgi çıkmış kuzuumm katlanarak artsın inşallah değerinKızlar gut mornink
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı
Görebiliyormusunhz aşkımsular
Ayy valla görünüyor kızzzKızlar gut mornink
2 samimi kadin arkadaşım oğlakOğlak iyidir be![]()
Ay hadi İnşallah kaçıncı gündu bugünKızlar gut mornink
Aşkım gördün dimi kendimi ezelin kor annesi meliha sandım bir anAyy ince çizgi çıkmış kuzuumm katlanarak artsın inşallah değerin![]()
5.gün beybiAyy valla görünüyor kızzzKaçıncı günün bugün
5 aşkım buda yarım saat sonra kuruma herhaldeAy hadi İnşallah kaçıncı gündu bugün![]()
Ay aşkım ben bunu kaçırmışımmmmKızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif![]()
Çok üzüldüm umarım dondurulmuslariniz vardırGeç döllenmede olsa kendini bu testte belli ederdi yavrum yaHayırlısı buymuş vardır Rabbimin bi bildiği
![]()
Bomboştu kuzum ya incecik çizgi göreyim diye ne açılardan baktım ama yokAy aşkım ben bunu kaçırmışımmmm
Testi ne olur bizede at canım belki sen heyecanda görememişsindir
Var canım çok şükürÇok üzüldüm umarım dondurulmuslariniz vardırbenimde Şubat transferim negatifti, Mart pozitif oldu
Rabbim kucağımızi boş bırakmasın tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin ins
![]()
Canim bende görür gibiyimKızlar gut mornink
Aşkım ben üzülmeyecem şu an, Allahtan ümit kesilmez yarın ki kan test sonuçlarını görmeden hiç pes etmek yokBomboştu kuzum ya incecik çizgi göreyim diye ne açılardan baktım ama yok
Ama seninkinde gözüküyor yaa hadi inşallahhergün belirginliği artar![]()
20 ocak ve 18 Şubat arasıKova hangi ay oluyor ki![]()
Aşkım vardır bak benimkinede çok dikkat etmen lazım kör olacak derecede, benim arkadaşın 7.gün anca bu kadardıBomboştu kuzum ya incecik çizgi göreyim diye ne açılardan baktım ama yok
Ama seninkinde gözüküyor yaa hadi inşallahhergün belirginliği artar![]()
Amin inşallah canım benim bu sefer yüzümüzü güldürsün hayırlısıylaCanim bende görür gibiyimhemde daha 5. Gün
Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Kuzum
![]()
Yine de yarını bekle canım. Gerekmeyen bir gerginlik yaşama lütfenPredictorla yaptım kuzum hassasiyeti 12.5 mu ne test günü minimum 50 olmasını bekliyorlarYarın test günüm normalde pozitif olma olasılığı sıfır
Allahtan ümit kesilmez ama kendimi kandırmanında çok anlamı yok
![]()
Ya ilişki olmak zorunda değil, sperm çıkışı olması yeterli, bugün sperm çıkışı olsa 2-5 gün diyorlar salı da uygun çarşamba da test içinMesela cumartesi olsa ilişki Salı akşam gidecek sıkıntı olur mu. Testi ya Salı akşama verecek ya da çarşamba sabah doktor ne derse