Hurma yiyorumHurmada süt için çok iyi bide ben ayva kompostusu yapıyorum tavsiye ederim.
Ayva da yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurma yiyorumHurmada süt için çok iyi bide ben ayva kompostusu yapıyorum tavsiye ederim.
Şu bi gercek ki mama yiyince daha uzun uyuyorlaBende gaflete düşüyorum acaba doymuyirmu diyorum mama veriyorum gene aynı dolduruyor 5 6 bez bir iki kaka
Bana fayda etmisti ilk zamanlwr ama sonralari fayda etmemeye baslamisti keza rezene cayi da oyleMutlaka yazarım canim bu aralar suyu çok içmeye çalısiyorum bir de bestlak aldim ama henüz bir artış olmadi
Sen de bir çözüm bulursan bana yaz
Benim bestalk damla ilk ay guzel etk8 yapmisti ama snra pek etki goremedimYo azalmadı canım, sahura kadar bol bol su içmeye çalışıyorum. Bestlak'ta iyi geldi bana.
Çok verince bebek şişiyor ağır gelir diye lop diye oturuyor migdelerine tabi .biz çok yiyince nasıl ağırlık cokuyor.60 CC en fazlada 90 CC veriyirum hem benide emiyor.Şu bi gercek ki mama yiyince daha uzun uyuyorla
Manada şeker oranı fazla olduğu için şekerini artırıp çocuğu uyutuyormus. Hemşire bana öyle söylemişti. Anne sutunde şeker olmadigindan daha uyarıcı oluyo oyuzden çabuk uyaniyormus.Şu bi gercek ki mama yiyince daha uzun uyuyorla
Yaa, neden öyle oldu ki. Ben 1 aylık olana kadar kullanmıştım sonrasında kullanmadım, şimdi hazır elimde varken kullanayım dedim. Bebeniz kaç aylık şuan.Benim bestalk damla ilk ay guzel etk8 yapmisti ama snra pek etki goremedim
Bana da ilk aylar fayda ediyordu ama şimdi etmiyor maalesef belki de çok düzenli kullanmıyorum ondan sürekli de sagarken strese giriyorum ne kadar sut çıkacak diye o da gittikçe azalıyor maalesefBana fayda etmisti ilk zamanlwr ama sonralari fayda etmemeye baslamisti keza rezene cayi da oyle
Aynen canim ama sutum azaldigi icin memem yumusak oluyo ucu dq cok cikik degil tqbi uyku hariicinde emmek istemiyo seni emiyosa gunduz sanslisinÇok verince bebek şişiyor ağır gelir diye lop diye oturuyor migdelerine tabi .biz çok yiyince nasıl ağırlık cokuyor.60 CC en fazlada 90 CC veriyirum hem benide emiyor.
Aynen ya ben de işte oyleyim. Internrtte iMom latte diye bir sey gordum sut artirici ve anneyi vitaminle destekliyo. Herkes memnun kalmis sen hic duymusmuydunBana da ilk aylar fayda ediyordu ama şimdi etmiyor maalesef belki de çok düzenli kullanmıyorum ondan sürekli de sagarken strese giriyorum ne kadar sut çıkacak diye o da gittikçe azalıyor maalesef
Duzenli her gun kullaniyordum ama sonradan etkisi evet azaldi. Bebegim 4 ay 10 gunluk su an canimYaa, neden öyle oldu ki. Ben 1 aylık olana kadar kullanmıştım sonrasında kullanmadım, şimdi hazır elimde varken kullanayım dedim. Bebeniz kaç aylık şuan.
Ya ne varsa dogalda var zaten. Ama bebegim anne sutunu daha vok seviyo hemen iciyo. Mamaya nazlaniyo kesintili iciyo yani 120 ml yaptiysa once 60 ml yarim saat sonra falan kalanini. Anne sutunu biberonda istiyo beyfendi.:))Ah elimde olsa da biberonlari sutumle doldurabilsemManada şeker oranı fazla olduğu için şekerini artırıp çocuğu uyutuyormus. Hemşire bana öyle söylemişti. Anne sutunde şeker olmadigindan daha uyarıcı oluyo oyuzden çabuk uyaniyormus.
Canim o donem gececek emin ol bi ara benimkid e oyleydi 3 gundur guzel uyuyo. Memeyi sut icin degil temas icin ictigini zaten o emerkeb anliyorsun. Meme ucunu acitir gibi his oluyo sadece ucunu emzik gibi emiyo süt emer gibi degil. Emz8ge alistirsan super olmazmiydi ben bakiyorumki artk sut icin emmiyo hemen veriyorum emzigi zaten oylece rahst daliyo uykuya ve derin uykuya gecince emzigi agzindan kendi atiyo.Hanimlar geceleri saat basi kalkar oldu kizim .emerek uyuyup 2,3 saat sonra uyanir emer yine uyurdu.son zamNlarda gece haciyatmaza donmus halde perisanim.saat basi bazen 1saati bulmuyir bile uyanmasi..surekli meme agzinda olsun istiyir.esim kalkip pispisliyir salliyir bi aglama bi aglama memesiz olduramiyiruz.doymadigini dusunmuyirum...temas bagimlisi oldugunu dusunmeye basladim artik..napcam ben fikir verin nolur..emzikte almiyor ve uykusizluk beni bitiriyor..
Hic duymadım bakayim hemenAynen ya ben de işte oyleyim. Internrtte iMom latte diye bir sey gordum sut artirici ve anneyi vitaminle destekliyo. Herkes memnun kalmis sen hic duymusmuydun
Benimki de çok sık kalkıyor mahvediyor beni işe zombi gibi gidiyorum sebebini çözemedim aç desem değil aç gibi gelince mama veriyorumHanimlar geceleri saat basi kalkar oldu kizim .emerek uyuyup 2,3 saat sonra uyanir emer yine uyurdu.son zamNlarda gece haciyatmaza donmus halde perisanim.saat basi bazen 1saati bulmuyir bile uyanmasi..surekli meme agzinda olsun istiyir.esim kalkip pispisliyir salliyir bi aglama bi aglama memesiz olduramiyiruz.doymadigini dusunmuyirum...temas bagimlisi oldugunu dusunmeye basladim artik..napcam ben fikir verin nolur..emzikte almiyor ve uykusizluk beni bitiriyor..
Niye biberonla vercenki. Ne güzel sütün varmış masalllh bol.bol içsin bebegin..Ya ne varsa dogalda var zaten. Ama bebegim anne sutunu daha vok seviyo hemen iciyo. Mamaya nazlaniyo kesintili iciyo yani 120 ml yaptiysa once 60 ml yarim saat sonra falan kalanini. Anne sutunu biberonda istiyo beyfendi.:))Ah elimde olsa da biberonlari sutumle doldurabilsem
Emzik almiyorki..veriyoruz ama oguruyor midesini bulandiriyor emzik..derin uykuda bile olsa uyaniyir emiyor geri yatiuir.ben biraktirmasam memeyi hep emerek yaticak oke.ben cekiyirum agzindan sonra yatiriyorum ama tam 1saat sonra 1saati gecirmiyor onceside oluyor yine kalkio emmek istiyor.cikdircam artik..yat kalk cok zor oluyor uyukuyu alamayinca..bi duzelse biturdi bu durum beniCanim o donem gececek emin ol bi ara benimkid e oyleydi 3 gundur guzel uyuyo. Memeyi sut icin degil temas icin ictigini zaten o emerkeb anliyorsun. Meme ucunu acitir gibi his oluyo sadece ucunu emzik gibi emiyo süt emer gibi degil. Emz8ge alistirsan super olmazmiydi ben bakiyorumki artk sut icin emmiyo hemen veriyorum emzigi zaten oylece rahst daliyo uykuya ve derin uykuya gecince emzigi agzindan kendi atiyo.
Ah cozebilsek bi zaten ne yapmaya calistiklarini..uykusuzluktan bayilicam artikkBenimki de çok sık kalkıyor mahvediyor beni işe zombi gibi gidiyorum sebebini çözemedim aç desem değil aç gibi gelince mama veriyorum
Meme bağımlısı desem o da değil çünkü zaten uyku sersemi değilse emmiyor ve silikon ucla emiyor memeye direkt temas yok anlamadjm sebebini