2022 ikiz annesi olacaklar

Evet malesed öyleymiş bende 2021 ikiz annelerini okuyorum beni neler bekliyor bakıyoeum ordan gözüm korkmadı değil birde en önemlisi 20 haftadaki detaylıymış inşallah bebişlerimiz ordan sağlıkla geçerler 🙏
İnşallah canım ben de tam 20 haftalıkken randevu aldım gidicem 🙏🏻

Evet kuzum bağışıklık için kullanılıyor inşallah yakında kesilecek zaten 😊 bende öyle düşünüyorum arada yine barış beye de giderim. Bana da geçen hafta barış bey biri kız bir erkek gibi gördüm ama değişebilir tahmin bu dedi çünkü 11.haftadaydık daha😊 inşallah degismez 🙈
İnşallah canım 🥰 bana öyle 9+4te iki kız dedi biri belki değişebilir dedi sonra genetik test sonuçları çıkacağı gün birdaha gittik bu hala kız da bunun pipisi var diyor 🤣 sonuçlar geldi gerçekten de bir kız bir erkekmiş 🐣🐣 dediğin gibi yapabilirsin bence de çok mantıklı 💙

Merhaba ikiz anneleri 💕💕
Tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim 8+3gunluguz
Ikili testi için bugün Dr görüştük yaştan ve ikiz gebelik dolasiyla yüksek risk çıkabileceğini söyledi ve panorama testi önerdi ikiz gebeliklerde fiyat nasıl oluyor tekil gebelikte 3bin kusurlu bi fiyat dedi çoğul gebelik fiyati alırım sizin için indirimde isterim dedi
Sizler tecrübe ettiniz nasıl bi yol izlemeliyim
Simdiden tsk ederim 🥰

Merhaba ikiz anneleri 💕💕
Tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim 8+3gunluguz
Ikili testi için bugün Dr görüştük yaştan ve ikiz gebelik dolasiyla yüksek risk çıkabileceğini söyledi ve panorama testi önerdi ikiz gebeliklerde fiyat nasıl oluyor tekil gebelikte 3bin kusurlu bi fiyat dedi çoğul gebelik fiyati alırım sizin için indirimde isterim dedi
Sizler tecrübe ettiniz nasıl bi yol izlemeliyim
Simdiden tsk ederim 🥰
Merhaba hayırlı olsun 🤲🏻💙 Ben yaptırdım 3750 tl verdim. İkizde farklı bir ücret çıkarmadılar diye biliyorum. Doktorum yönlendirdiği için bize de indirimli fiyatı bu şekilde dendi 😊

Kızlar, bu yemek derdinden usandım🥶Sürekli midem bulanıyor. Peynir ekmek, makarna, çorba üçlüsünden çıkamıyorum. İllallah ettim. Ne yiyorsunuz midesi bulanan arkadaşlar🙈😢

Randevulari cok dolu olduğu için hep ileri tarih veriyor perinatologlar. Onlarin verdiği randevu haftalarina kim öle kim kala... Ankara'dayim, bu akşam bir perinatologa gideceğim inşallah. Burda ikiz gebelik için 950tl muayene ücreti isteyen perinatolog bile oluyor. Aslında gebelikte takip yapan doktorum da çok iyi ama onun cerrahi işlemlere yatkınlığı var. Normal gebelik takibi ve ivf yapıyor. Ne zaman kanama ile gitsem yakaladığı gibi hastaneye yatış veriyor ama zaten bir ton progesteron kullandığım için benim icin hastanede tek yapilan sey pede ne kadar kan gelmiş onun takibi. Eğer bebek ölürse hooop ameliyathaneye alacaklar. Ben istiyorum ki çok ayrıntıli tahliler yapılsın, bebekler her şekilde incelensin. Nifty sonucum da temiz geldi. Bebekler de haftasiyla uyumlu oluyor hep. Bende bir sorun var o bulunsun istiyorum. İnşallah beklentimi perinatolog karşılar. Onu da googledan rastgele buldum sevtap hamdemir kılıç diye bir prof.
Istanbulda bin liradan aşağı perinatolog yok. Umarım iyi olur her şey. Ben de önümüzdeki hafta gidicem umarım her şey yolundadır. Istanbulda randevu almak zor değil yalnız en geç bir hafta sonraya veriyorlardi 2 ay önce öyleydi.

Kızlar randevum iyi geçti bebişler iyi çok şükür 🤲🏻💙 serviks uzunluğunu söylemiyor hiç o yüzden sordum iyi dedi ölçemesem alttan bakarım dedi sanırım bir sorun olunca söylüyor sadece. Bu yaşıma kadar iyi gelen kan değerlerim daha fazla dayanamayıp düşmüş birazcık demire de başladım. İdrar tahlili de verdim geçen gün konuşmuştuk bazen ağrı oluyor diye bakalım sonuçlar çıkacak. Doktorum detaylı için perinatolog önerdi 3 tane. Arasından Prof Dr Yeşim Bülbül’ü seçtim burada yorumlar da iyiydi. Ben izmirdeyim bu arada siz nerelerdesiniz bilmiyorum tabi 🙈 Tam 20 haftalık olduğu güne randevu aldım uygun olur dimi? Sizler kaçıncı haftada gidiyorsunuz? Bir de fiyat sordum 800 tl dediler diğerlerini aramadım iyi mi sizce? Haberler böyle benden 😇 sizde ne var ne yok?
Ben 14. Haftada gitmiştim doktorumun önerisiyle 20 haftada da randevu verdi 20. Haftadaki kontrol çok kapsamlı olacak ve önemli dedi. 1000 tl benim doktorum Istanbulda önümüzdeki perşembe ben de gidicem 20+4 olacak o gün. Umarım her şey yolunda olur.

Ben perinatologun birine 500 (prof.dr eray caliskan) digerine ise 350-400 (prof.dr bulent duran) oduyorum.
800 gorunce iyiymis benimkiler :KK66:)
Benimki 1000 tl istanbul da kimi arasam 1000 tl civarı fiyat verdi bana. Kendi doktorumun da ultrasonu çok gelişmiş her gittiğimde ayrıntılı gibi bakıyor ama 14 ve 20. Haftada perinatoloğa gitmemi önerdi.

Ben 14. Haftada gitmiştim doktorumun önerisiyle 20 haftada da randevu verdi 20. Haftadaki kontrol çok kapsamlı olacak ve önemli dedi. 1000 tl benim doktorum Istanbulda önümüzdeki perşembe ben de gidicem 20+4 olacak o gün. Umarım her şey yolunda olur.
Ben de 20 haftalık ilk kez gidicem bakalım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah 🙏🏻

İnşallah canım 🥰 bana öyle 9+4te iki kız dedi biri belki değişebilir dedi sonra genetik test sonuçları çıkacağı gün birdaha gittik bu hala kız da bunun pipisi var diyor 🤣 sonuçlar geldi gerçekten de bir kız bir erkekmiş 🐣🐣 dediğin gibi yapabilirsin bence de çok mantıklı 💙
Ben genetik test yaptırmadım tup bebek olduğu için pgt yapılmıştı embriyolara o yüzden doktor gerek görmedi. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 💙🤲🏻 birşey soracağım sizinde çok bulantiniz oldu mu

Kızlar, bu yemek derdinden usandım🥶Sürekli midem bulanıyor. Peynir ekmek, makarna, çorba üçlüsünden çıkamıyorum. İllallah ettim. Ne yiyorsunuz midesi bulanan arkadaşlar🙈😢
Ah bende bu hafta çorbada elendi 😂 valla 12 olduk ama tam gaz devam ediyor bende bilemiyorum artık ne yiyeceğimi. Domates peynir ve yoğurtlu makarna yiyebiliyorum. Sabahları simit biraz yiyebiliyorum onu deneyebilirsiniz başka da yok 🙈

Ah bende bu hafta çorbada elendi 😂 valla 12 olduk ama tam gaz devam ediyor bende bilemiyorum artık ne yiyeceğimi. Domates peynir ve yoğurtlu makarna yiyebiliyorum. Sabahları simit biraz yiyebiliyorum onu deneyebilirsiniz başka da yok 🙈
Ben daha 7. Haftada böyleyim, ilerleyen haftalarımı hayal edemiyorum🥶🥶sizin kaçıncı haftalarda başladı ve zirve hangi haftalarda😂

Ben genetik test yaptırmadım tup bebek olduğu için pgt yapılmıştı embriyolara o yüzden doktor gerek görmedi. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 💙🤲🏻 birşey soracağım sizinde çok bulantiniz oldu mu
Çok bulantım olmadı böyle içten içe bulanıyordu ama yemeyince daha çok bulanıyordu iştahsızlık da vardı midem küçülmüş gibiydi az az bir şeyler atıp duruyordum. En çok da salatalığa takmıştım kv ve annem seviyorum diye organik sulu sulu alıp geliyordu sağ olsun ben de tuzlayıp tuzlayıp yiyordum çok iyi geliyordu ferah ferah kalorili bir şey de değil deneyin derim 😅 3-4 hafta sürdü böyle sadece 1 kere bir yemek ağır geldi yediğim gibi çıkardım onun dışında dişimi fırçalarken öğürüyordum bazen. Senin çok mu kötü canım?

Ben daha 7. Haftada böyleyim, ilerleyen haftalarımı hayal edemiyorum🥶🥶sizin kaçıncı haftalarda başladı ve zirve hangi haftalarda😂
Benimde çok erken başladı kalp atışını duydum 5+4 falandı başlamıştı. Hatta doktor ikiz gebelik çok erken baslar normal demişti. Ama o zaman sadece bulantıydı kusma yoktu. Daha sonra doktor prilama başladı ama beni çok aşırı rahatlatması sadece kusmuyordum. 11.haftada kusmalar başladı ilaca rağmen. Şimdi 11+5 oldum ve 5 gündür kusuyorum doktor 15-16 gibi rahatlarsın diyor hafta olarak ama inşallah gerçekten geçer 😂

Çok bulantım olmadı böyle içten içe bulanıyordu ama yemeyince daha çok bulanıyordu iştahsızlık da vardı midem küçülmüş gibiydi az az bir şeyler atıp duruyordum. En çok da salatalığa takmıştım kv ve annem seviyorum diye organik sulu sulu alıp geliyordu sağ olsun ben de tuzlayıp tuzlayıp yiyordum çok iyi geliyordu ferah ferah kalorili bir şey de değil deneyin derim 😅 3-4 hafta sürdü böyle sadece 1 kere bir yemek ağır geldi yediğim gibi çıkardım onun dışında dişimi fırçalarken öğürüyordum bazen. Senin çok mu kötü canım?
Salatalık aklıma gelmemişti bi deneyeyim doğru söylüyorsunuz. Benimde bulantim vardı sadece 5 gündür kusmalar başladı ilaç kullanıyorum ama kesmedi. Umarım benimde düzelmeye baslaryemek yemeyi çok özledim 🙈 ama doktorum sorun yok diyor o yüzden biraz rahat içim

Günaydın kizceler bende dün kalp atislarini duydum şükür 🤲🐣🐣 biri 8+3 digeri 8+1 imis hersey yolunda dedi ama beni de şehir hast ve fakülteye muayene olmami orda gerektiginde perinatalog görür dedi ins olmaz ama erken doğum olursa kuvez sorunu yasamazsin şimdiden ordada doktorun olsun dedi bemim doktorun kendi poliklinigi var doguma istedigin özele gelirim ama kuvez olmayabilir en azindan sehir yada fakultede yaparsn dedi. Birde ikiz sezeryan oluyormus sanirim. Bana soylemek istediginiz bilgi ve tecrübeleriniz varsa cok sevinirm tsk ederim

X