2022 ikiz annesi olacaklar

Ben iki hafta hastanede bir hafta evde yattım. Ama öyle aman aman bir ilaç tedavisi uygulanmadı. Hastanede yatarken Antibiyotik tedavisi uygulandı o benim vücudumdaki enfeksiyon ile ilgiliydi. Progestanı bırakmıştık ona başlattı tekrar o kadar bol bol yattım. Ha birde üç gün boyunca makattan fitil aldım ama ismini unuttum
Yusrackfatma Yusrackfatma Fitilin ismi Endol, ben de kullandım. Belirli bir haftadan sonra kullanılmıyor sanırım ama. Ben açılmadan sonra çok duramadım ama 29dan sonra rahim ağzım çok kısaldığı için hastanede nidicard aldım 3 gün sonrasında da ben de Endol kullandım. Açılma başladıktan sonra da yine nidacard kullandım hastanede yatarken.

Yusrackfatma Yusrackfatma Fitilin ismi Endol, ben de kullandım. Belirli bir haftadan sonra kullanılmıyor sanırım ama. Ben açılmadan sonra çok duramadım ama 29dan sonra rahim ağzım çok kısaldığı için hastanede nidicard aldım 3 gün sonrasında da ben de Endol kullandım. Açılma başladıktan sonra da yine nidacard kullandım hastanede yatarken.
Hay çok yaşa evet endol 3 yada 4 gün kullandım sanırım ama benim sancım olmadığı için nidicard kullandırmamıştı.

Kizlar yarin emzirme danismani eve gelecek. Bakalim nasil bir surec olacak. Umarim ben de bebiskolarimi artik emzirebilirim.

Bebekler bu hafta 39 haftalik olmus olacaklar. Yani aslinda yeni doguyorlar:)) inanilmaz gaz sancıları çekiyorlar.

Siz kac cc mama veriyorsunuz? Doktor 90 cc ye kadar verebilirsin dedi ama kıyamet kopuyor o kadar mama dayadigumda. Zaten yiyemiyorlar da.
33

Ya bana hiç bişey vermedi evegönderdi 😔

o hangisiydi annenin odadan ciktigi yontem mi? bizim uygulayacagimizda odadan cikma yokmus ama yöntem adi da soylemiyorlar
şimdi baktım kucak yontemi tracy hog iki bebege uygulanabilir mi ki... buyuk cocuguma denemistim kendim başarılı olamamistim tabii
Bu yontemleri nerede okuyorsunuz? Henuz benim bebisler 1 ayliklar. Normal şartlarda dogmalarina 1 hafta var🥰
Okuduğunuz bir kaynak var ise paylaşır mısınız?

Ya bana hiç bişey vermedi evegönderdi 😔
Dediğim gibi belirli bir haftadan sonra Endol filan kullanılamıyor, Nidicardı da her zaman vermiyorlar galiba o yüzden senin durumuna göre değerlendirmiş olabilir. Ben 29.haftada 3 gün Nidicard alıp hastanede yattıktan sonra (ki çok sık vermişlerdi doğum başlayacak diye) eve gönderdiler hiçbir şey vermeden. Ben de buna şaşırmıştım neden nidicardı evde kullanmam için vermediler diye kaygılanmıştım. Özeldeki doktoruma tekrar gittim nidicardı evde kullanamaz mıyım dedim ağır bir ilaç olduğu için sadece hastane ortamında kıllanıyoruz demişti. O an verilebilecek tek ilaç Endoldü onu da kısa bir süre kullanabilmiştim.

Dediğim gibi belirli bir haftadan sonra Endol filan kullanılamıyor, Nidicardı da her zaman vermiyorlar galiba o yüzden senin durumuna göre değerlendirmiş olabilir. Ben 29.haftada 3 gün Nidicard alıp hastanede yattıktan sonra (ki çok sık vermişlerdi doğum başlayacak diye) eve gönderdiler hiçbir şey vermeden. Ben de buna şaşırmıştım neden nidicardı evde kullanmam için vermediler diye kaygılanmıştım. Özeldeki doktoruma tekrar gittim nidicardı evde kullanamaz mıyım dedim ağır bir ilaç olduğu için sadece hastane ortamında kıllanıyoruz demişti. O an verilebilecek tek ilaç Endoldü onu da kısa bir süre kullanabilmiştim.
Ben nidicardi 21. Haftadan 33 haftaya 4 saatte bir kullandim. Kullanmasam bebeklerimi kaybederdim.

Çok sağol canım demekki bana o yüzden ilaç falan vermedi..inşaallah yatıyorum bol bol açılma devam etmez ..35i bari ğeçeydik..

Kızlar 34+0..bebekler 2430ğr 2420 Gr..nstde sancı çıkmadı iyi çıktı..fakatbebeğin birinin başıaşağıda..alttanmuayene etti 1.5 cm açılma varmış ..hemen hatırlatıcı 1 doz ciğer geliştirici vurdurdu..benim gibi olan varmı? Hemen doğum xaşlarmı yoksa 2 hafta daha durur mu 😔😔
Benim açılma ve ara ara olan sancılarla 6 hafta durdu canım, hastanede yattım o sürede, serumlarla durdurdular

Kızlar 34+0..bebekler 2430ğr 2420 Gr..nstde sancı çıkmadı iyi çıktı..fakatbebeğin birinin başıaşağıda..alttanmuayene etti 1.5 cm açılma varmış ..hemen hatırlatıcı 1 doz ciğer geliştirici vurdurdu..benim gibi olan varmı? Hemen doğum xaşlarmı yoksa 2 hafta daha durur mu 😔😔
Ayrıca bebeklerinin haftaları da, kiloları da gayet iyi, doğum olsa bile sıkma canını sen🥰 benim doktor 34 olsun da her an gelebilirler izin veriyorum diyordu☺️

Ya beni yatırmadı yaa..bende duydum serum falan yok 3cm olursa sezeryana alırım diyo..1 hagta tutsa kar yani😔
Beni yatırma sebebi açılmadan ziyade nstde 100lerde çıkan düzenli kasılmalardı, sende o yokmuş sonuçta. Tam birkaç gün kasılma çıkmıyor , taburcu edecek oluyorlardı, hop yeniden kasılma çıkıyordu, o nedenle bu kadar uzun yattım ben. Gerek olsa seni de yatırırlardı, sıkma canını

Kizlar yarin emzirme danismani eve gelecek. Bakalim nasil bir surec olacak. Umarim ben de bebiskolarimi artik emzirebilirim.

Bebekler bu hafta 39 haftalik olmus olacaklar. Yani aslinda yeni doguyorlar:)) inanilmaz gaz sancıları çekiyorlar.

Siz kac cc mama veriyorsunuz? Doktor 90 cc ye kadar verebilirsin dedi ama kıyamet kopuyor o kadar mama dayadigumda. Zaten yiyemiyorlar da.
33
Canım benimkiler o kadarken 70-75 CC içiyorlardı
Emzirme danışmanı iyi gelecektir eminim

I
Kizlar emzirme danismani geldi bugun. Eds yöntemiyle emzirmeyi denedik, masajlar rahatlatıcı hareketler, gaz mesajlarını goaterdi. Inanilmaz faydali oldu benim icin
Ben de emzirme danışmanı ile görüştüm, biberon kesinlikle yasak dedi emmeye dönebilmeleri için, sadece eds önerdi, 2 bebeyle nasıl olacak bilmiyorum 😞

Degisik birseyler varsa bizimle de paylasirsan cok sevinirim kendi adima
Eds yontemini denedik. Ayak arasına alıp gaz alma olayını yeni gormus oldum. Bir de bacaklarını içine doğru çekip bebegi oraya yerleştirmek gaz cikarma icin iyi geliyormuş. Bizimki anında sakinleşti.
Esneme hareketlerini gösterdi. Ben daha cok emzirme olayi icin istemiştim. Bu açıdan bana bayagi faydali oldu.

I

Ben de emzirme danışmanı ile görüştüm, biberon kesinlikle yasak dedi emmeye dönebilmeleri için, sadece eds önerdi, 2 bebeyle nasıl olacak bilmiyorum 😞
Canim bize biberon kesinlikle yasak demedi. Eds yi 7 24 denemek bence imkansız. Biberon beslenmelerinde yan yatırıp biberonu 45 derecelik açıyla verin ki onu da çeksin dedi. Medela nin biberonlari anne göğsünden çeker gibi. O şekilde yapabilirsin. Eds bence 7 24 cok zor yani. Fakat bana 3 saatte bir sagacaksin dedi. Bunda hic taviz vermedi. Sagim suresi de 20 dk dedi.

durabilir ve insallah durur :) durmazsa da erken kavusmus olacaksin 34ten sonra korkma bisey olmaz

33
benimkiler 3 bucum aylik 90i yeni yeni icmeye basladi biri :) öbürü 5 olcek de içebiliyor. bebekten bebege degisir yani

X