2022 ikiz annesi olacaklar

gecmis olsun insallah sıkı sıkı tutunurlar sağlıkla kucağına alirsin. ben 6 haftalikken pacalarimdan akacak kadar pihtili yogun kanamam olmustu. ama dusmediler şükür

Gelmiş geçmiş olsun Son olsun inşallah her daim tedbirli olmakta fayda var ama çoğul gebelikler her zaman daha riskli olur o yüzden siz yine de hep gidin allah korusun kuzuları

Gelmiş geçmiş olsun Son olsun inşallah her daim tedbirli olmakta fayda var ama çoğul gebelikler her zaman daha riskli olur o yüzden siz yine de hep gidin allah korusun kuzuları
Evet canım teşekkür ederim rabbim bebeklerimizi bizlere bagışlasın inşallah

Çok geçmiş olsun,eşinize ve annenize acil şifalar diliyorum. İnşallah eşiniz en kısa zamanda şifa bulur ve bebeklerinizi mutlu mesut sağlıcakla birlikte büyütürsünğz

Canimm cok cok gecmis olsun. Eşinizin hastaligi tedavi edilebilir. Bu cok guzel bir haber. Kuzucuklar size güç ve moral versin. Her sey kolaylıkla yoluna girecek.
Siz cok güçlü bir annesinin cok güçlü bir essiniz.

Kuzum normalde 2 saatte bir veriyordum. Sonra doktora götürünce artık 6 saate kadar uyuyabilirler zorla uyandırma dedi. Çocuklar zaten 2 saatte bir yorulmustular. Su an 3 saatte bir falan kalkıyorlar 90 cc mama verirsem. Ama anne sütünde bazen 3 saat uyuyorlar bazen saat başı emmek istiyorlar.
Medicana Ayşe Hanima goturdum. Hala kafama yatan bir doktor bulamadim ben malesef.
Canım sende ailende çok güçlüsünüz maşallah size Rabbim eşinede annenede şifa versin bunlar son sınavlarınız olsun inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim, böyle bir süreçte insana bu söyledikleriniz ilaç gibi geliyor. En büyük korkum bu karmasa da çocukların arada harap olması çünkü.

Bizim cocuk Dr 1 aylik olana kadar 2saatte bi besle uyanmasalar bile sen uyandir emzir sonra mama ver dedi
Her Dr farkli görüşte olunca insan şaşırıyor ama 6saatte çok fazla bence

İnşallah bulursun canım biz kuvözde çok kaldıkları için onları bu süreçte takip eden tanıyan doktora götürmek daha mantıklı geldi birsürü problemimiz var çünkü. Zamanla değiştirir miyiz bilemiyorum şuan çok zor yeni doktor bul herşeyi anlat Gerçi memnunum ufak tefek şeyler oluyor ama mükemmel doktor bulmak çok zor bana da söyle bulursan hemen 6 saat çokmuş ya banyodan sonra biraz fazla ve derin uyuyorlar ben korkuyorum şekerleri düşecek diye

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, yardımcın olsun

Senin bebişlerin düzeltilmiş kaç haftalıktı? Hepimiz 6 saate şaşırdık sanırım

Canım çok şükür çok sevindim kızında en kısa zamanda gelicektir yanına ben yatarak gün geçiriyorum onları görünce tüm sıkıntıları çektiğine değdi dedin mi canım ben hala sevememekten korkuyorum hormonlardan sanırım

Maşallah küvez olayını yırttın bence doğsada girmezler artık darısı başımıza inşallah. Seni çok iyi anlıyorum ben şimdiden pas tutuldum gibi hareket edemiyorum doğru düzgün

Maşallah küvez olayını yırttın bence doğsada girmezler artık darısı başımıza inşallah. Seni çok iyi anlıyorum ben şimdiden pas tutuldum gibi hareket edemiyorum doğru düzgün
yaa girmezler inşallah canım darısı tüm hamişlere inşallah canım şuan hissettiklerin fragman asıl 34-35 ten sonra başlıyormuş

yaa girmezler inşallah canım darısı tüm hamişlere inşallah canım şuan hissettiklerin fragman asıl 34-35 ten sonra başlıyormuş
Ayy her gün diğer geçen günü mü aratıyor aman yarabbim allah'im sana dua etmekten başka çarem yok. Gerçekten şu andan itibaren çökecek gibiyim

dogumdan sonra 60 gun sürdü kanama, 2 gun de sari akinti geldi. dün ve bugun yine aşırı kanamam var insallah parca kalmamistir. doktorum 10 gün daha beklememi söyledi
M mussmutluu senin böyle aşırı olmus muydu az az miydi hep

Bizim cocuk Dr 1 aylik olana kadar 2saatte bi besle uyanmasalar bile sen uyandir emzir sonra mama ver dedi
Her Dr farkli görüşte olunca insan şaşırıyor ama 6saatte çok fazla bence

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, yardımcın olsun

Senin bebişlerin düzeltilmiş kaç haftalıktı? Hepimiz 6 saate şaşırdık sanırım
Evet kizceler bende 6 saate çok şaşırdım ve o kadar uyumlarına asla musade etmem korkuyorum bende. Ama zaten max 3 saat uyudular simdiye kadar. 3 saat dolunca kendi kendilerine uyaniyorlar. 2 saatte bir uyandığında son günlerde uyanmıyorlardı memeyi almıyorlardı çok zorlaniyordum bu sefer uyandırdım diye kiziyorlar uykuya dalmıyorlardı. 3 saat ideal oldu. Tabi aoyle bisey var bazende ozellikle sabahlari saat basi emiyorlar 3-4 kere.
Benimkiler 36+2 doğdular o yüzden düzeltilmiş günlerini hiç takip etmedim. 3 kiloyu geçmişti doğum kiloları ondan doktor prematüre sayılmaz demişti.

Biliyorum sıkıldım canım ama herşey bebeklerimiz için hastanede olmak eminim çok çok daha zor ama en azından güvenli ortamdasın minnoşlar gelince hepsini unutucaz inşallah
Yatmakla ilgili bir şikayetim yok, yeter ki iyi olsunlar da onlar, annelik böyle bir şey herhalde Sen yatın demişsin ya ona istinaden öyle yazmıştım
Hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı zamanı geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…