- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.921
gecmis olsun insallah sıkı sıkı tutunurlar sağlıkla kucağına alirsin. ben 6 haftalikken pacalarimdan akacak kadar pihtili yogun kanamam olmustu. ama dusmediler şükürKızlar ben doktordan çıktım bebişlerin üçüde iyi hatta üçüde hareket etti gördük rahimide kontrol etti ama hiçbişey yok
Kanama o kadar çoktuki söyle söylüyüm 3 bebek bezini doldurucak şekilde yani silerken bile elim ayagım kan oluyodu
Doktor dediki kadınların %50 sinde bu kanama görülür sen üçüzlere hamilesin ona göre hesapla dedi allaha şükür bişey yok yani bu kadar kanamadada bişey yoksa bidaha gitmem artık
Tesekkür ederim canım evet bazı kadınlarda oluyomuş ama çok korkutucu vallagecmis olsun insallah sıkı sıkı tutunurlar sağlıkla kucağına alirsin. ben 6 haftalikken pacalarimdan akacak kadar pihtili yogun kanamam olmustu. ama dusmediler şükür
Gelmiş geçmiş olsunKızlar ben doktordan çıktım bebişlerin üçüde iyi hatta üçüde hareket etti gördük rahimide kontrol etti ama hiçbişey yok
Kanama o kadar çoktuki söyle söylüyüm 3 bebek bezini doldurucak şekilde yani silerken bile elim ayagım kan oluyodu
Doktor dediki kadınların %50 sinde bu kanama görülür sen üçüzlere hamilesin ona göre hesapla dedi allaha şükür bişey yok yani bu kadar kanamadada bişey yoksa bidaha gitmem artık
Evet canım teşekkür ederim rabbim bebeklerimizi bizlere bagışlasın inşallahGelmiş geçmiş olsunSon olsun inşallah her daim tedbirli olmakta fayda var ama çoğul gebelikler her zaman daha riskli olur o yüzden siz yine de hep gidin allah korusun kuzuları
Suan annesi bebisler kucuk bu yuzden emme refleksleri az tam cekemediklerindendir bide ister istemez dunyaya adepte olmaya calisiyorlar ve en guvenilir insanin koynunda deniyorlar sana bu sekilde anlatiyorum suanki dr bana boyle dedi ondan once bende senin gibi dusunuyordum ve birazcik (kendi fikrim tabi) iyi besleyemedim bende sagmiyorum suan mama cc belli 3 satte bir geri kalan memede ne kadar sa bazen bende surekli kisir dongu icinde oluyorum meme mama giderek ama sanirim buyudukce etrafla ilgi arttukca degisek diye umarim da oyle olur tek diyecegim sen fazla fazla yetiyorsundur ve emin ol ayni sevgiyi ikisinede veriyorsundur sen annesin cunku kuzum
Çok geçmiş olsun,eşinize ve annenize acil şifalar diliyorum. İnşallah eşiniz en kısa zamanda şifa bulur ve bebeklerinizi mutlu mesut sağlıcakla birlikte büyütürsünğz
Canimm cok cok gecmis olsun. Eşinizin hastaligi tedavi edilebilir. Bu cok guzel bir haber. Kuzucuklar size güç ve moral versin. Her sey kolaylıkla yoluna girecek.
Siz cok güçlü bir annesinin cok güçlü bir essiniz.
Kuzum normalde 2 saatte bir veriyordum. Sonra doktora götürünce artık 6 saate kadar uyuyabilirler zorla uyandırma dedi. Çocuklar zaten 2 saatte bir yorulmustular. Su an 3 saatte bir falan kalkıyorlar 90 cc mama verirsem. Ama anne sütünde bazen 3 saat uyuyorlar bazen saat başı emmek istiyorlar.Çok geçmiş olsun allah şifa versin canımBizim bebişler erken doğduğu için çok gazlı olunca ben nurse harveys gaz damlasını sormuştum o bitkisel diye biliyorum kullanın demişti doktor sonra biri kabız gibi olmuştu onun yerine sab simplex kullan dedi. Özel aşılar konusu da biz 3 doz olan rotavirüs aşısını yaptırdık 2 aylıkken. 4 ve 6 ayda da birer doz var başka yapılmadı. Diğerlerini vakti geldikçe söylüyor doktor. Biz de oğlumu 90 cc ye çıkardık 2buçuk 3 saatte bir ama kızımın reflüsü var o yüzden 2 saatte bir 70 cc ye çıkarabildik çok veremiyoruz az ve sık. Sen kaç saatte bir veriyorsun? Hangi doktora götürüyorsun bir de?
Canım sende ailende çok güçlüsünüz maşallah size Rabbim eşinede annenede şifa versin bunlar son sınavlarınız olsun inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim, böyle bir süreçte insana bu söyledikleriniz ilaç gibi geliyor. En büyük korkum bu karmasa da çocukların arada harap olması çünkü.Canım geçmiş olsun tekrar. Rabbim eşinin şifasını versin inşallah. hepsinin üstesinden geleceğine eminim. Bebekleriniz eşine güç verip bu süreci hızla atlatacaksınız inşallah. Bende 90 cc veriyorum mamayı oğluma kızım kustuğu için ona biraz daha az veriyorum. Ben aç olduğunu sanmıyorum zaten kilo alımından anlarsın.
Bizim cocuk Dr 1 aylik olana kadar 2saatte bi besle uyanmasalar bile sen uyandir emzir sonra mama ver dediKuzum normalde 2 saatte bir veriyordum. Sonra doktora götürünce artık 6 saate kadar uyuyabilirler zorla uyandırma dedi. Çocuklar zaten 2 saatte bir yorulmustular. Su an 3 saatte bir falan kalkıyorlar 90 cc mama verirsem. Ama anne sütünde bazen 3 saat uyuyorlar bazen saat başı emmek istiyorlar.
Medicana Ayşe Hanima goturdum. Hala kafama yatan bir doktor bulamadim ben malesef.
Hepinize çok teşekkür ederim, böyle bir süreçte insana bu söyledikleriniz ilaç gibi geliyor. En büyük korkum bu karmasa da çocukların arada harap olması çünkü.
İnşallah bulursun canım biz kuvözde çok kaldıkları için onları bu süreçte takip eden tanıyan doktora götürmek daha mantıklı geldi birsürü problemimiz var çünkü. Zamanla değiştirir miyiz bilemiyorum şuan çok zor yeni doktor bul herşeyi anlatKuzum normalde 2 saatte bir veriyordum. Sonra doktora götürünce artık 6 saate kadar uyuyabilirler zorla uyandırma dedi. Çocuklar zaten 2 saatte bir yorulmustular. Su an 3 saatte bir falan kalkıyorlar 90 cc mama verirsem. Ama anne sütünde bazen 3 saat uyuyorlar bazen saat başı emmek istiyorlar.
Medicana Ayşe Hanima goturdum. Hala kafama yatan bir doktor bulamadim ben malesef.
Hepinize çok teşekkür ederim, böyle bir süreçte insana bu söyledikleriniz ilaç gibi geliyor. En büyük korkum bu karmasa da çocukların arada harap olması çünkü.
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, yardımcın olsunKuzum normalde 2 saatte bir veriyordum. Sonra doktora götürünce artık 6 saate kadar uyuyabilirler zorla uyandırma dedi. Çocuklar zaten 2 saatte bir yorulmustular. Su an 3 saatte bir falan kalkıyorlar 90 cc mama verirsem. Ama anne sütünde bazen 3 saat uyuyorlar bazen saat başı emmek istiyorlar.
Çok güzel bir haber allahım bir daha ayırmasın gözünüz aydınGünaydın kızlar dikislerim için Dr muayenesine geldim eşimi hastaneden aramislar 10 gibi gelip alabilirsiniz bebeginizi diyeçok heyecanlıyım çok şükür rabbime
Canım çok şükür çok sevindim kızında en kısa zamanda gelicektir yanına ben yatarak gün geçiriyorum onları görünce tüm sıkıntıları çektiğine değdi dedin mi canım ben hala sevememekten korkuyorum hormonlardan sanırımCanm tşk ederim pers aksami oglumla taburcu olduk kizim kaldi bu benim icin cok zor oldu birini orda birakmak ins en kisa zamanda kizimida yanimiza aliriz ins gun icnde 2 defa emzrimeye gidiyrm evde de sut sagiyrm ona rabbjm kimseyi evladindn ayırmasın. Ama evde tempo basliadi uykusuz geceler ama cok mutluyum herseye ragmen onlar iyi olsunlarda herşeyin ustesinden gelinir inssen nasilsin nasil gidiyr w
Gözünüz aydın. Rabbim bir daha ayırmasın.Günaydın kızlar dikislerim için Dr muayenesine geldim eşimi hastaneden aramislar 10 gibi gelip alabilirsiniz bebeginizi diyeçok heyecanlıyım çok şükür rabbime
Maşallah küvez olayını yırttın bence doğsada girmezler artıkkızlar günaydın 35+3 olduk bugün Allahın izniyle geçiyor günler tabi çoğunluk yatarak bebekler aşağı indi iyice oturunca bile rahat edemiyor insan birde karnım felaket büyüdü ve çatladıfiziksel zorluklar artsada psikolojik olarak bu haftalarda rahatlıyor insan
yaa girmezler inşallah canım darısı tüm hamişlere inşallahMaşallah küvez olayını yırttın bence doğsada girmezler artıkdarısı başımıza inşallah. Seni çok iyi anlıyorum ben şimdiden pas tutuldum gibi hareket edemiyorum doğru düzgün
Biliyorum sıkıldım canım ama herşey bebeklerimiz için hastanede olmak eminim çok çok daha zor ama en azından güvenli ortamdasın minnoşlar gelince hepsini unutucaz inşallahHastanede yatıyorum zaten ben
Ayy her gün diğer geçen günü mü aratıyor aman yarabbimyaa girmezler inşallah canım darısı tüm hamişlere inşallahcanım şuan hissettiklerin fragman asıl 34-35 ten sonra başlıyormuş
Bizim cocuk Dr 1 aylik olana kadar 2saatte bi besle uyanmasalar bile sen uyandir emzir sonra mama ver dedi
Her Dr farkli görüşte olunca insan şaşırıyor ama 6saatte çok fazla bence
İnşallah bulursun canım biz kuvözde çok kaldıkları için onları bu süreçte takip eden tanıyan doktora götürmek daha mantıklı geldi birsürü problemimiz var çünkü. Zamanla değiştirir miyiz bilemiyorum şuan çok zor yeni doktor bul herşeyi anlatGerçi memnunum ufak tefek şeyler oluyor ama mükemmel doktor bulmak çok zor bana da söyle bulursan hemen 6 saat çokmuş ya banyodan sonra biraz fazla ve derin uyuyorlar ben korkuyorum şekerleri düşecek diye
Evet kizceler bende 6 saate çok şaşırdım ve o kadar uyumlarına asla musade etmem korkuyorum bende. Ama zaten max 3 saat uyudular simdiye kadar. 3 saat dolunca kendi kendilerine uyaniyorlar. 2 saatte bir uyandığında son günlerde uyanmıyorlardı memeyi almıyorlardı çok zorlaniyordum bu sefer uyandırdım diye kiziyorlar uykuya dalmıyorlardı. 3 saat ideal oldu. Tabi aoyle bisey var bazende ozellikle sabahlari saat basi emiyorlar 3-4 kere.Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, yardımcın olsun
Senin bebişlerin düzeltilmiş kaç haftalıktı? Hepimiz 6 saate şaşırdık sanırım
Yatmakla ilgili bir şikayetim yok, yeter ki iyi olsunlar da onlar, annelik böyle bir şey herhaldeBiliyorum sıkıldım canım ama herşey bebeklerimiz için hastanede olmak eminim çok çok daha zor ama en azından güvenli ortamdasın minnoşlar gelince hepsini unutucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?