• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

İnşallah bulursun canım biz kuvözde çok kaldıkları için onları bu süreçte takip eden tanıyan doktora götürmek daha mantıklı geldi birsürü problemimiz var çünkü. Zamanla değiştirir miyiz bilemiyorum şuan çok zor yeni doktor bul herşeyi anlat 🤦🏼‍♀️ Gerçi memnunum ufak tefek şeyler oluyor ama mükemmel doktor bulmak çok zor bana da söyle bulursan hemen 😂 6 saat çokmuş ya banyodan sonra biraz fazla ve derin uyuyorlar ben korkuyorum şekerleri düşecek diye
Sirf bu yuzden daha 2 kez banyo yaptirdim. Bir de birinin ates banyonun hemen ertesi gun 37,4u asiyor 38e dogru bir yolculuk yapiyor. Ben artik her sabah belden asagi yikiyorum, yuzunu yikiyor sacini tariyorum. Banyodan tirstim resmen 🙈
Hastanedeki doktorum prematureci ama saglikci olan varsa kusura bakmasin tam bir gerizekali. Allahtan ben bu islerden biraz anliyorum da idare ediyoruz. Ona sirf asi ve tahliller icin gidiyorum. Ozel muayenehaneye gidiyorum aylik kontroller icin, farki fark ediliyor.

dogumdan sonra 60 gun sürdü kanama, 2 gun de sari akinti geldi. dün ve bugun yine aşırı kanamam var :KK43: insallah parca kalmamistir. doktorum 10 gün daha beklememi söyledi
M mussmutluu senin böyle aşırı olmus muydu az az miydi hep
Ben de biraz karistim, 35 gun ara ara kahverengi , akinti gibi vb surdu bitti. 45.gun az ama gene kirmizo geldi 5 gun, regl oldum dedim-kizimda olmustum bu civarda.. 7 gun gecti gene basladi lekelenme anlamadim birsey, gidemedim de kontrole yavrulari birakip..
Gitmem lazim bi

Maşallah canım
Dün bende aynısını dedim agrım felan yoktu ama düşük yapıyorum dedim
Evet canım banada öyle dedi ytıyorum
Tevekkül et canım rabbim isteese olcak rızkı varsa gelecek
kalbini ferah tut her şey olacağına varıyor.
Proloton iğne yapmışlardı bi de serum taktılar progestan da hap kullandım durdu benimki
İnşallah sende tez zamanda atlatırsın

Kizlar dogum fotografcisi bulmus nuydunuz? Hastanenin kendi fotografcisi mi geliyor? Onerir misiniz
Ben normaldede bu tarz şeyleri sevmediğim için hiç bakmadım bile birde ikiz olunca vaktinde doğarlar mı küveze girerler mi sorularından aklıma bile gelmediğini farkettim😅😅

Ben normaldede bu tarz şeyleri sevmediğim için hiç bakmadım bile birde ikiz olunca vaktinde doğarlar mı küveze girerler mi sorularından aklıma bile gelmediğini farkettim😅😅
Ben de dogum anındaki anneyle foto çekiliyor ya ilk defa göz göze geldigu an vs. Bu fotoğrafların olmasını isterim diye dusundum. Ama benim de su haftalarda aklima geldi. Keske her sey planli olabilse gercekten. Ilk temennimiz bu aslinda. Saglikli dihatli olsunlar.

Bir defasinda havlu rulosunu komple bastirdigimi biliyorum kanamaya, neyse ki olmadi bir daha oyle..
Oluyor, tutunsunlar insallah. Kanama alanidir belki...
Bende havlu rulo koydum o bile yetmedi resmen çesme gibi akıyodu😓😓
Kanama alanı değilmiş canım zaten önceki lekelenmelerimdede hiç kanama alanı yoktu

Tevekkül et canım rabbim isteese olcak rızkı varsa gelecek
kalbini ferah tut her şey olacağına varıyor.
Proloton iğne yapmışlardı bi de serum taktılar progestan da hap kullandım durdu benimki
İnşallah sende tez zamanda atlatırsın
İnşallah canım
Benimde progestan hapını arttırdı
Bide burda olan bi haptan verdi ama türkiyede yokmuş reçetesini okudum rahimdeki kanamalar içinmiş oda
Bugün sadece adet kanamadı gibi geldi sükür azaldı baya

dogumdan sonra 60 gun sürdü kanama, 2 gun de sari akinti geldi. dün ve bugun yine aşırı kanamam var :KK43: insallah parca kalmamistir. doktorum 10 gün daha beklememi söyledi
M mussmutluu senin böyle aşırı olmus muydu az az miydi hep
Canım benim doğumdan sonra 10 gün falan sürdü kanamam sonra arada leke şeklinde geldi bir 10 gün falan daha ondan sonrada sarı akıntıya döndü. 50. Günde de bir kanamam başladı ped ile başa çıkamadım depend kullandım düşün o kadar çoktu. 5. Günde de adet gibi kesildi. Ben adet oldum diye düşünüyorum. Şimdide kanamamda akıntımda kesildi. Kanamadan birkaç gün önce kontrole gitmiştim. Doktorum rahim eski halini almış gayet iyi demişti. Bence biz aktif olarak emzirmediğimiz için normal düzene erken döndük parça falan kalmış olsaydı doğumdan beri hiç kesilmezdi kanaman bence endişe etme.

Sirf bu yuzden daha 2 kez banyo yaptirdim. Bir de birinin ates banyonun hemen ertesi gun 37,4u asiyor 38e dogru bir yolculuk yapiyor. Ben artik her sabah belden asagi yikiyorum, yuzunu yikiyor sacini tariyorum. Banyodan tirstim resmen 🙈
Hastanedeki doktorum prematureci ama saglikci olan varsa kusura bakmasin tam bir gerizekali. Allahtan ben bu islerden biraz anliyorum da idare ediyoruz. Ona sirf asi ve tahliller icin gidiyorum. Ozel muayenehaneye gidiyorum aylik kontroller icin, farki fark ediliyor.
Ateş yapmadı ama çok derin uyuyorlar insan korkuyor. Biz de çok sık banyo yaptıramıyoruz henüz. Yaz gelse de bol bol yaptırsak hem büyümüş olurlar 😊 bizim doktorumuz kötü değil ya tek derdimiz çok hızlı konuşuyordu onu da söyledik soruları hazırlayıp gidiyoruz zaten ve eşim ses kaydı alıyor atlamayalım diye öyle çözdük 😅

Biogaia, metsil, sab simplex hepsini denedim çocuklar hala kabız. Biri artik 5.gunde kabizlikta. Sütüm bı turlu artamadi. Mama vermekten nefret ettim. 3saatte bir memeye süt doluyor ama her saat süt talep edilince süt uretemiyorum saat başı, çocuklar aç kaliyor.
Tahin pekmez incir hurma yiyor musun canım benim öyle arttı

Kızlar oğlumun yanağı bu şekilde kırmızı kırmızı damarlar var gibi görünüyor. Neden acaba? Bir de sol gözü sürekli çapaklanma yapıyor gün içerisinde kaç defa siliyorum belli değil. Temizleme pamuğuna sütümden sıkıp onunla siliyorum ama hâlâ aynı gibi

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-19-13-57-13-194_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-04-19-13-57-13-194_com.miui.gallery.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar oğlumun yanağı bu şekilde kırmızı kırmızı damarlar var gibi görünüyor. Neden acaba? Bir de sol gözü sürekli çapaklanma yapıyor gün içerisinde kaç defa siliyorum belli değil. Temizleme pamuğuna sütümden sıkıp onunla siliyorum ama hâlâ aynı gibi
Bu görüntü normal kılcal damarlar bundan sıkıntı olmaz büyüdükçe yağ altında kalır şimdi çok beyaz bebek ondan öyle görünüyor biraz güneş e çıkıncada görünmez hale gelir

Benim oğlumun da böyle bence çok beyazlar diye hatta göz kapağındaki kılcal damarlar da belirgin. Zamanla geçer. Göz vb herhangi bir yere süt damlatmak iyi bir şey değilmiş eskiler yapıyormuş da yanlış bir şey bakteri ürüyor. Kaynamış soğumuş suyla silersen daha iyi olur.

Arkadaşlar hemoroid olan var mi?

Benim 2 3 gundur karnim asiri sisiyor ve geriniyordu ve 2 gundur de basur oldum. Hamilelik bitince gecer mi acaba anlamadım.
Bu tarz sorunlar yasayanlar neler yaptınız
İlk gebeliğimde maalesef hemoroid oldum kantaron yağı sürdüm ilk zamanlar azalttı ama gebelik ilerledikçe ara ara kendini gösterdi dayanamadığım noktalarda kadın doğum dr krem vermişti onu kullandım doğumdan sonra ilk günler artsa da sonra küçüldü yok denecek kadar küçük 18 ay olu doğum yapalı genelde geriliyor doğumdan sonra kabız olmamaya dikkat et ben hiç kabız olmam ona rağmen oldu gebelikte kan volümü artınca maalesef olabiliyor bu arada doğumdan sonra da pişik kremi de sürdüm hemoroid olan bölgeye çinko içerdiği için pişik kremleri iyileşmeyi hızlandırıyor bebeklere kullanılıyor senin de kullanman sorun olmaz sudokrem pişik kremini uzun süre kıllandım

Arkadaşlar hemoroid olan var mi?

Benim 2 3 gundur karnim asiri sisiyor ve geriniyordu ve 2 gundur de basur oldum. Hamilelik bitince gecer mi acaba anlamadım.
Bu tarz sorunlar yasayanlar neler yaptınız
Kan hapı kullanıyorsan kabız olouysan malesef olur ..ilk gebelikte doğumdan sonra bendede biraz oldu kan hapını bıraktım sonra bayağı geçti rahatlamıştım..asla zorlama..kabız olmamaya çalış aç karnına sabahları kayısı falan tüket bol su iç..wcye girmeden önce vazalin sürmek işini kolaylaştırır..

İlk gebeliğimde maalesef hemoroid oldum kantaron yağı sürdüm ilk zamanlar azalttı ama gebelik ilerledikçe ara ara kendini gösterdi dayanamadığım noktalarda kadın doğum dr krem vermişti onu kullandım doğumdan sonra ilk günler artsa da sonra küçüldü yok denecek kadar küçük 18 ay olu doğum yapalı genelde geriliyor doğumdan sonra kabız olmamaya dikkat et ben hiç kabız olmam ona rağmen oldu gebelikte kan volümü artınca maalesef olabiliyor bu arada doğumdan sonra da pişik kremi de sürdüm hemoroid olan bölgeye çinko içerdiği için pişik kremleri iyileşmeyi hızlandırıyor bebeklere kullanılıyor senin de kullanman sorun olmaz sudokrem pişik kremini uzun süre kıllandım
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin. Ben de kabizlik icin ilac kullaniyorum. Kabiz degilim, yine de basur oldu. Simdi 32. Haftadayim. Gunde bir defa kirmizi kantaron yagi sürüyorum. Dis hemoroid bir de. Acikcasi aciyor. Bunun icin kadin dogum doktoruna mi danışmak gerekiyor peki?

Kan hapı kullanıyorsan kabız olouysan malesef olur ..ilk gebelikte doğumdan sonra bendede biraz oldu kan hapını bıraktım sonra bayağı geçti rahatlamıştım..asla zorlama..kabız olmamaya çalış aç karnına sabahları kayısı falan tüket bol su iç..wcye girmeden önce vazalin sürmek işini kolaylaştırır..
Canim kabizlik icin ilac kullaniyorum. Kabiz olmuyorum. Ama 2 gundur inanilmaz kasilma yasadim. Sanki o yuzden oldu. Bir de dis hematoid. Iyice sisti o bölge. Umarim en kısa sürede gecer.

Back