- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.941
MaşallahAllah kolaylık versin başka bişi demiyorum
Benimde 8. Haftamda öyle bi kanamam olmuştu ben kesin gitti bebeğimi kaybettim diye düşünürken ultrasyon da ikinci bebeği gördük yerlerini temizlemiş annesi kanama durana kadar yat demiştiKızlar ben doktordan çıktım bebişlerin üçüde iyi hatta üçüde hareket etti gördük rahimide kontrol etti ama hiçbişey yok
Kanama o kadar çoktuki söyle söylüyüm 3 bebek bezini doldurucak şekilde yani silerken bile elim ayagım kan oluyodu
Doktor dediki kadınların %50 sinde bu kanama görülür sen üçüzlere hamilesin ona göre hesapla dedi allaha şükür bişey yok yani bu kadar kanamadada bişey yoksa bidaha gitmem artık
Maşallah canımBenimde 8. Haftamda öyle bi kanamam olmuştu ben kesin gitti bebeğimi kaybettim diye düşünürken ultrasyon da ikinci bebeği gördük yerlerini temizlemiş annesi kanama durana kadar yat demişti
Canim ben de sana danisayimyaa girmezler inşallah canım darısı tüm hamişlere inşallahcanım şuan hissettiklerin fragman asıl 34-35 ten sonra başlıyormuş
Canım hemen hemen 10 günde bir adet kanaması gibi oluyordu ama aşırı değil yinede. Aradaki günlerde leke oluyordu. Geçen bittiğini yazmıştım ama yanılmışım. 10 gün sıfır leke nokta kadar bile olmadı hatta akıntım bile olmamıştı ama sonra yine geldi leke halinde kanama. Geçen ay aradığımda doktorum banada artarsa gelirsin emziriyorsan uzun sürmesi normal demişti. Şimdi bugün yok gibi bakalım tekrar olursa gidecem artık. Ama internette emzirenlerde 6 aya kadar normal yazıyordu bir yerde. Yinede doktora gitmek lazımdogumdan sonra 60 gun sürdü kanama, 2 gun de sari akinti geldi. dün ve bugun yine aşırı kanamam varinsallah parca kalmamistir. doktorum 10 gün daha beklememi söyledi
M mussmutluu senin böyle aşırı olmus muydu az az miydi hep
Düzeltilmiş 40 haftadan 8 hafta önce çıkıyoruz degilmi.o zaman daha 1aylik oluyorlar sanorsamyani duzeltilmis olarak kac haftaliklar suanda? benimkilerin biri 2 saatte 50 cc civari iciyor 650 gram aldi doktor az buldu öbürü 2 saatte 120yi bile geçebiliyor bazen o 1 kilo aldi
duzeltilmis 6 haftaliklar
Bugun banada 4 saat uyuyabilirler artik, uyandirma dedi. Canima minnet:)Evet kizceler bende 6 saate çok şaşırdım ve o kadar uyumlarına asla musade etmem korkuyorum bende. Ama zaten max 3 saat uyudular simdiye kadar. 3 saat dolunca kendi kendilerine uyaniyorlar. 2 saatte bir uyandığında son günlerde uyanmıyorlardı memeyi almıyorlardı çok zorlaniyordum bu sefer uyandırdım diye kiziyorlar uykuya dalmıyorlardı. 3 saat ideal oldu. Tabi aoyle bisey var bazende ozellikle sabahlari saat basi emiyorlar 3-4 kere.
Benimkiler 36+2 doğdular o yüzden düzeltilmiş günlerini hiç takip etmedim. 3 kiloyu geçmişti doğum kiloları ondan doktor prematüre sayılmaz demişti.
içtikleri miktar normal gibi ama aylik aldıkları 1 kiloya yakın olsun istiyor doktorlar. 1 aylikken bizimkiler 90 icemiyordu hala daha icemiyor bir tanesi. sık sık 60 vermeye çalışıyorum illa 3 saat olsun diye beklemezsen 2 saatte bir 60 ver ayni hesapDüzeltilmiş 40 haftadan 8 hafta önce çıkıyoruz degilmi.o zaman daha 1aylik oluyorlar sanorsam
ben emzirmiyorum aslında ama dün kizim birkac saniye de olsa tuttu memeyi hemen etki eder mi ondan mi oldu acaba bilemedim. ped yetmedi depend kullaniyorum suan. psikolojik sanirim başım dönüyorCanım hemen hemen 10 günde bir adet kanaması gibi oluyordu ama aşırı değil yinede. Aradaki günlerde leke oluyordu. Geçen bittiğini yazmıştım ama yanılmışım. 10 gün sıfır leke nokta kadar bile olmadı hatta akıntım bile olmamıştı ama sonra yine geldi leke halinde kanama. Geçen ay aradığımda doktorum banada artarsa gelirsin emziriyorsan uzun sürmesi normal demişti. Şimdi bugün yok gibi bakalım tekrar olursa gidecem artık. Ama internette emzirenlerde 6 aya kadar normal yazıyordu bir yerde. Yinede doktora gitmek lazım
Canım benim doktorum başından beri normal diyor kasılmalara erken başladı kasılmalarım ama ilaç falan vermedi hiç ama çok sık oluyorsa nstyr gir derim kendi doktoruna sordun mu hiçCanim ben de sana danisayim
Ara ara kasilmalarim oluyor benim. Bu kasilmalarin 32 de olmasi normal mi? Karnim taş gibi sertlesiyor, ne zaman acile gitmeliyim, ya da cok normal bir durum mu bilemiyorum hic.
Amin canım aminYatmakla ilgili bir şikayetim yok, yeter ki iyi olsunlar da onlar, annelik böyle bir şey herhaldeSen yatın demişsin ya ona istinaden öyle yazmıştım
Hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı zamanı geldiğinde
Hemen etki ederim bilemedim. Yok canım benim o kadar çok olmadı hiç. Anca doğum yapınca ilk bir iki gün o kadar yoğun olmuştur. Acaba adet olmuş olabilirmisinben emzirmiyorum aslında ama dün kizim birkac saniye de olsa tuttu memeyi hemen etki eder mi ondan mi oldu acaba bilemedim. ped yetmedi depend kullaniyorum suan. psikolojik sanirim başım dönüyor
Bana da yarim saatten az oluyorsa nst dedi. Ama ben ne kadar olduğunu da anlamjyorum. Yani karnim sertleşiyor. Kasilmadan kastim da bu aslinda. Persembe gunu kontrolüm var. Perşembe sorcam.Canım benim doktorum başından beri normal diyor kasılmalara erken başladı kasılmalarım ama ilaç falan vermedi hiç ama çok sık oluyorsa nstyr gir derim kendi doktoruna sordun mu hiç
İkisini hep aynı saatte biberonla besliyoruz düzen bir sasarsa birdaha oturtamam endişesi var kusuyorlarda zaten acaba cokmu diye düşünüyorum Dr icmezse bile zorla en az 95 içmeli diyor anlamadım.oglum hiç içmek istemiyor süt içerken hep kivranma hareketleri yapıyor sanki içmem der gibi oysa sürekli gazinida alıyoruz.sen uyanmaslar bile uyandiriyormusuniçtikleri miktar normal gibi ama aylik aldıkları 1 kiloya yakın olsun istiyor doktorlar. 1 aylikken bizimkiler 90 icemiyordu hala daha icemiyor bir tanesi. sık sık 60 vermeye çalışıyorum illa 3 saat olsun diye beklemezsen 2 saatte bir 60 ver ayni hesap
zayif olani uyandırıyorum gece. öbürü zaten 1 bucuk saatte aglamaya basliyo mama diye o sabaha kadar da uyusa dokunmam kilo alimi iyi 60 gunde ikiye katladı kilosunu 5 oldu.İkisini hep aynı saatte biberonla besliyoruz düzen bir sasarsa birdaha oturtamam endişesi var kusuyorlarda zaten acaba cokmu diye düşünüyorum Dr icmezse bile zorla en az 95 içmeli diyor anlamadım.oglum hiç içmek istemiyor süt içerken hep kivranma hareketleri yapıyor sanki içmem der gibi oysa sürekli gazinida alıyoruz.sen uyanmaslar bile uyandiriyormusun
Biz sabah aksam kilo basina 1 damla kullaniyoruz.Bizim Dr bıri kilo başına 2 damla biride 1 damla dedi kafamız karıştı.
Bir defasinda havlu rulosunu komple bastirdigimi biliyorum kanamaya, neyse ki olmadi bir daha oyle..Benim5 haftalıkken başladı lekelenmem ama dediğim gibi lekeydi
Ama o zamanda hiçbir problem yoktu
Bununla birlikte toplam 6 doktora gittim
Bugünkü resmen kanamaydı ama heryerim battı araba battı ve bundada bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?