2022 ikiz annesi olacaklar

benim iştahsız kizim 5 saate yakin uyuyor bazen. arada kaldırsam da 1 ölçek mamayi zor sokuyorum ağzına diliyle itiyor öbürü 2 saatte bir uyaniyor genelde geceleri

Benimde 8. Haftamda öyle bi kanamam olmuştu ben kesin gitti bebeğimi kaybettim diye düşünürken ultrasyon da ikinci bebeği gördük yerlerini temizlemiş annesi kanama durana kadar yat demişti

Benim kizimda öyle 2saatte bir zor uyandirip mama yediriyorum gece hiç bir şekilde memeyi almıyor Dr 1ay sonra 3saatte bir beslersin dedi

Benimde 8. Haftamda öyle bi kanamam olmuştu ben kesin gitti bebeğimi kaybettim diye düşünürken ultrasyon da ikinci bebeği gördük yerlerini temizlemiş annesi kanama durana kadar yat demişti
Maşallah canım
Dün bende aynısını dedim agrım felan yoktu ama düşük yapıyorum dedim
Evet canım banada öyle dedi ytıyorum

yaa girmezler inşallah canım darısı tüm hamişlere inşallah canım şuan hissettiklerin fragman asıl 34-35 ten sonra başlıyormuş
Canim ben de sana danisayim

Ara ara kasilmalarim oluyor benim. Bu kasilmalarin 32 de olmasi normal mi? Karnim taş gibi sertlesiyor, ne zaman acile gitmeliyim, ya da cok normal bir durum mu bilemiyorum hic.

Canım hemen hemen 10 günde bir adet kanaması gibi oluyordu ama aşırı değil yinede. Aradaki günlerde leke oluyordu. Geçen bittiğini yazmıştım ama yanılmışım. 10 gün sıfır leke nokta kadar bile olmadı hatta akıntım bile olmamıştı ama sonra yine geldi leke halinde kanama. Geçen ay aradığımda doktorum banada artarsa gelirsin emziriyorsan uzun sürmesi normal demişti. Şimdi bugün yok gibi bakalım tekrar olursa gidecem artık. Ama internette emzirenlerde 6 aya kadar normal yazıyordu bir yerde. Yinede doktora gitmek lazım

yani duzeltilmis olarak kac haftaliklar suanda? benimkilerin biri 2 saatte 50 cc civari iciyor 650 gram aldi doktor az buldu öbürü 2 saatte 120yi bile geçebiliyor bazen o 1 kilo aldi
duzeltilmis 6 haftaliklar
Düzeltilmiş 40 haftadan 8 hafta önce çıkıyoruz degilmi.o zaman daha 1aylik oluyorlar sanorsam

Bugun banada 4 saat uyuyabilirler artik, uyandirma dedi. Canima minnet:)

Düzeltilmiş 40 haftadan 8 hafta önce çıkıyoruz degilmi.o zaman daha 1aylik oluyorlar sanorsam
içtikleri miktar normal gibi ama aylik aldıkları 1 kiloya yakın olsun istiyor doktorlar. 1 aylikken bizimkiler 90 icemiyordu hala daha icemiyor bir tanesi. sık sık 60 vermeye çalışıyorum illa 3 saat olsun diye beklemezsen 2 saatte bir 60 ver ayni hesap

iştahsız olan kizim çok fena kustu bugün nadir oluyor ama oldugu zaman kendisi dahil üç kişinin bütün kiyafetleri batiyor. midesinde nasil o kadar süt var da hepimizi yikadi anlayamiyorum zaten cok az iciyor. yarin thickener başlayacağım

ben emzirmiyorum aslında ama dün kizim birkac saniye de olsa tuttu memeyi hemen etki eder mi ondan mi oldu acaba bilemedim. ped yetmedi depend kullaniyorum suan. psikolojik sanirim başım dönüyor

Canim ben de sana danisayim

Ara ara kasilmalarim oluyor benim. Bu kasilmalarin 32 de olmasi normal mi? Karnim taş gibi sertlesiyor, ne zaman acile gitmeliyim, ya da cok normal bir durum mu bilemiyorum hic.
Canım benim doktorum başından beri normal diyor kasılmalara erken başladı kasılmalarım ama ilaç falan vermedi hiç ama çok sık oluyorsa nstyr gir derim kendi doktoruna sordun mu hiç

ben emzirmiyorum aslında ama dün kizim birkac saniye de olsa tuttu memeyi hemen etki eder mi ondan mi oldu acaba bilemedim. ped yetmedi depend kullaniyorum suan. psikolojik sanirim başım dönüyor
Hemen etki ederim bilemedim. Yok canım benim o kadar çok olmadı hiç. Anca doğum yapınca ilk bir iki gün o kadar yoğun olmuştur. Acaba adet olmuş olabilirmisin sen yinede bi takip et ve duruma göre doktora git canım.

Canım benim doktorum başından beri normal diyor kasılmalara erken başladı kasılmalarım ama ilaç falan vermedi hiç ama çok sık oluyorsa nstyr gir derim kendi doktoruna sordun mu hiç
Bana da yarim saatten az oluyorsa nst dedi. Ama ben ne kadar olduğunu da anlamjyorum. Yani karnim sertleşiyor. Kasilmadan kastim da bu aslinda. Persembe gunu kontrolüm var. Perşembe sorcam.

İkisini hep aynı saatte biberonla besliyoruz düzen bir sasarsa birdaha oturtamam endişesi var kusuyorlarda zaten acaba cokmu diye düşünüyorum Dr icmezse bile zorla en az 95 içmeli diyor anlamadım.oglum hiç içmek istemiyor süt içerken hep kivranma hareketleri yapıyor sanki içmem der gibi oysa sürekli gazinida alıyoruz.sen uyanmaslar bile uyandiriyormusun

zayif olani uyandırıyorum gece. öbürü zaten 1 bucuk saatte aglamaya basliyo mama diye o sabaha kadar da uyusa dokunmam kilo alimi iyi 60 gunde ikiye katladı kilosunu 5 oldu.

Bir defasinda havlu rulosunu komple bastirdigimi biliyorum kanamaya, neyse ki olmadi bir daha oyle..
Oluyor, tutunsunlar insallah. Kanama alanidir belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…