• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Herkese selam kızlar yazılanlara anca goz atabildim. Nasılsınız? @Saripapatya22 iyi olmana çok sevindim yüreğimiz ağzımıza geldi 🙈
Kızlar daha önce bahsetmiştim size eşimin rahatsızlığından. Sonuç sürpriz olmadi doktorların beklediği gibi 4.evre Hodking Lenfoma tanısı kondu. Hosting lenfoma da tedavi edilebilir bir türmüs. Doktorlar 4.evre olması sizi korkutmasın tedaviye %70 cevap veriyor diyorlar. Aksini bizde hiç düşünmüyoruz. Pazartesi ilk doz kemoterapisini aldı. Çok şükür morali yerinde gucluyuz. Atlatacağız, aksini düşünmüyoruz. Bugünde annemin ameliyatı var. O da sürecin sonuna geldi artık inşallah herşey güzel olacak. Şimdi yanıma halam geldi. Bebeklere bakmıyor ama eşimin yeme içme düzeniyle ilgileniyor bende bebeklerle. O buradayken yardımcı arıyoruz. Maddi olarak tam zamanlı yardımcı bizi yoracak ben ücretsiz izine ayrılacağım için ama tek başıma hem eşim hem bebekler imkansız. Zaten kemoterapiye ben götürdüm en az 8 saatimiz hastanede geçiyor. Küçücük bebekleri oraya sokamam.

Neyse bu kadar hastalık yeter🙈 bebeklerin doktor kontorlu vardi. Gaz damlası vermedi. 20 günlük oldular ama küçükler dedi. Sizin doktorlarınızın bu konuda düşüncesi nedir? Gaz büyümenin parçası kolik olmadıkça damla önermiyorum sonuçta o da kimyasal bisey dedi. 3.ayda geçer dedi ama yordu bizi.
Özel aşılara 3.ayda başlayacağım dedi bu konuda sizler nasıl ilerleyeceksiniz ?
Son olarak ben genelde iki veya üç emzirme yapıyorum. Sonrasında mama veriyorum. Bebeklerin emme süresi yarim saate cıktı. Mama da 60 cc veriyorduk uyuyorlardı. Doktor 20 günlük bebek 90 cc yiyebilir artık dedi gelince90 denedim yediler. Biraz üzüldüm açıkçası ac mi bıraktım diye. Ben çok o dengeyi kuramadım öneriniz var mi🙄😔
Canım geçmiş olsun tekrar. Rabbim eşinin şifasını versin inşallah. hepsinin üstesinden geleceğine eminim. Bebekleriniz eşine güç verip bu süreci hızla atlatacaksınız inşallah. Bende 90 cc veriyorum mamayı oğluma kızım kustuğu için ona biraz daha az veriyorum. Ben aç olduğunu sanmıyorum zaten kilo alımından anlarsın.

Hadi yaa. Bende 31+3 deyim hamd olsun şu an sıkıntı yok allah uzak tutsun kontrolüm daha bu ay sonunda sağ salim 36. Haftaya gelmeyi ümit ediyoruz 🤲 ikiz her zaman risk taşıyan faktör hayırlısıyla bi doğuraydık aşırı derecede ağırlaştım takvim yapraklarını sayıyorum resmen
Öyle gerçekten . Bende en azından 35 i görseydim diye dua ediyorum artık ..
Aniden olunca tüm aksilikler insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
İnşallah problemsiz geçer sizin süreciniz 🥰

Kızlar size sabah yazmıstım üçüzlere hamileyim diye şimdi çok kanamam başladı resmen çok çok geliyo ama agrım yok doktor agrı yoksa bişey yapamayız dedi

Kızlar size sabah yazmıstım üçüzlere hamileyim diye şimdi çok kanamam başladı resmen çok çok geliyo ama agrım yok doktor agrı yoksa bişey yapamayız dedi
Hayır ne saçmalık bizim damlalık lekemiz olsa bile direk gel diyor, önlem almalı kan bu tehlike içeriyor ne biçim doktor bu. Bence derhal başka doktora görünün kanama bu sebebi var

Ne demek bir sey yapamayız. Bence acil kadin doguma gidin. Kanama alanına bakilir, endol fitil verilir. Proluton igne vs yapilir. Sonucta kanama olunca direkt cagriyor doktorlar

Kızlar iyi akşamlar 32+5 teyim bebekler 1800 civarı

Sancılarım var açılmam 2-3 cm civarı başladı doktor suyun vs gelene kadar bekleyelim dedi benzer durum yaşayan varmı acaba ne kadar sürdü doğuma alınmanız
Sancılar için nidicard kullanıyorum ayrıca ciğer geliştiricide yapıldı.
Bu civarlarda doğumu olanlar bebekler ne kadar kalıyor sizden ayrı ortalama 😔

Dualarınızı bekliyorum 🙏🏻

Daha önce rahatsızlığın var miydi erken doğuma dair ☹️ merak etme verdiği ilaçlar iyi şu an N Nurhafsa 31. Haftasında hastanede yatıyor doğurmamak için Rabbim hepimizin yardımcı olsun korkma doğsa bile küveze girecekler 36. Haftayı doldurana kadar ama inşallah gerek kalmaz 🤲
Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.
Ben 2 haftadır hastanedeyim, 32yi görebildik çok şükür diye mutluyum hatta. İlk yatışımın yapıldığı günler çok kötüydüm ani olunca ve 30 haftalık oldukları için. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebelikleri bir süre daha

Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.
Ben 2 haftadır hastanedeyim, 32yi görebildik çok şükür diye mutluyum hatta. İlk yatışımın yapıldığı günler çok kötüydüm ani olunca ve 30 haftalık oldukları için. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebelikleri bir süre daha
Her şeyin yolunda ilerlemesine cok sevindim canim. Ben de 31 hafta olunca agrilarimin şiddeti artti. Gercekten her güne ayri bir sıkıntıyla başlıyorum. Umarim hakkimizda en guzeli en hayırlısı olur.

Her şeyin yolunda ilerlemesine cok sevindim canim. Ben de 31 hafta olunca agrilarimin şiddeti artti. Gercekten her güne ayri bir sıkıntıyla başlıyorum. Umarim hakkimizda en guzeli en hayırlısı olur.
Amin canım inşallah..
Benim de bir gün bir günümü tutmuyor kasılma şiddeti anlamında ama şükür en azından biraz daha ilerleyebildik diyorum

Merhabalar sürpriz bir şekilde ikizlere gebe olduğumu öğrendim ancak kabullenip yazabiliyorum 18 aylık kızım var zorlu bir yolculuk bizi bekliyor iki yıl önce de buradan birçok dost birçok da bilgi edindim ve yine buradayım ☺️
konuyu başından sonuna kadar okudum aktif olan üyelerin yazdıkları kadarıyla 9 aylık tatlı acı günlerine tanıklık etmiş oldum
Bebeğini kucağına alan herkesin yavrularıyla sağlıklı günleri olsun hastanede annelerine kavuşmayı bekleyen kuzular şifa bulup anne koynuna kavuşsun doğumu bekleyen anneler de miadına yakın zamanda sağlıcakla yavrularına kavuşsun 🙏🏻

Nasıl oldunuz dr gittiniz mi merak ettim sizi 😔
Kızlar ben doktordan çıktım bebişlerin üçüde iyi hatta üçüde hareket etti gördük rahimide kontrol etti ama hiçbişey yok
Kanama o kadar çoktuki söyle söylüyüm 3 bebek bezini doldurucak şekilde yani silerken bile elim ayagım kan oluyodu
Doktor dediki kadınların %50 sinde bu kanama görülür sen üçüzlere hamilesin ona göre hesapla dedi allaha şükür bişey yok yani bu kadar kanamadada bişey yoksa bidaha gitmem artık😂

Kızlar ben doktordan çıktım bebişlerin üçüde iyi hatta üçüde hareket etti gördük rahimide kontrol etti ama hiçbişey yok
Kanama o kadar çoktuki söyle söylüyüm 3 bebek bezini doldurucak şekilde yani silerken bile elim ayagım kan oluyodu
Doktor dediki kadınların %50 sinde bu kanama görülür sen üçüzlere hamilesin ona göre hesapla dedi allaha şükür bişey yok yani bu kadar kanamadada bişey yoksa bidaha gitmem artık😂
Peki ignr vs yapildi mi? Ya da kanama alanına bakildi mi? Kanama keseye yakin degil miymis? Siz kadin dogum acile mi gittiniz

32+3 doğum yapmıştım şuan bebeklerim 92 günlük emme hiç yok 3 saatte 1 90cc mama içiyorlar oda zoraki bazen 70te kalıyorlar,heleki oğlum hiç istekli değil onun keyfine bıraksak 20 CC kalır gibi 90 CC içirmek çok zaman alıyor.icerken zorlanıyor gibi götürdüğünü dr burni tıkalı diyor oysa her beslenme öncesi serum sıkıyoruz elektrikli aspiratör kullanıyoruz az degilmi bu aylarda bu süt icimi?kilo ayda 700 800 gram Dr iyi diyor ama benim cabamla.cikmazdayim ne yapacağım bilmiyorum
yani duzeltilmis olarak kac haftaliklar suanda? benimkilerin biri 2 saatte 50 cc civari iciyor 650 gram aldi doktor az buldu öbürü 2 saatte 120yi bile geçebiliyor bazen o 1 kilo aldi
duzeltilmis 6 haftaliklar

Peki ignr vs yapildi mi? Ya da kanama alanına bakildi mi? Kanama keseye yakin degil miymis? Siz kadin dogum acile mi gittiniz
Benim5 haftalıkken başladı lekelenmem ama dediğim gibi lekeydi
Ama o zamanda hiçbir problem yoktu
Bununla birlikte toplam 6 doktora gittim
Bugünkü resmen kanamaydı ama heryerim battı araba battı ve bundada bişey çıkmadı

Back