2022 ikiz annesi olacaklar

Canım geçmiş olsun tekrar. Rabbim eşinin şifasını versin inşallah. hepsinin üstesinden geleceğine eminim. Bebekleriniz eşine güç verip bu süreci hızla atlatacaksınız inşallah. Bende 90 cc veriyorum mamayı oğluma kızım kustuğu için ona biraz daha az veriyorum. Ben aç olduğunu sanmıyorum zaten kilo alımından anlarsın.

Öyle gerçekten . Bende en azından 35 i görseydim diye dua ediyorum artık ..
Aniden olunca tüm aksilikler insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
İnşallah problemsiz geçer sizin süreciniz

Kızlar size sabah yazmıstım üçüzlere hamileyim diye şimdi çok kanamam başladı resmen çok çok geliyo ama agrım yok doktor agrı yoksa bişey yapamayız dedi

Kızlar size sabah yazmıstım üçüzlere hamileyim diye şimdi çok kanamam başladı resmen çok çok geliyo ama agrım yok doktor agrı yoksa bişey yapamayız dedi
Hayır ne saçmalık bizim damlalık lekemiz olsa bile direk gel diyor, önlem almalı kan bu tehlike içeriyor ne biçim doktor bu. Bence derhal başka doktora görünün kanama bu sebebi var

Ne demek bir sey yapamayız. Bence acil kadin doguma gidin. Kanama alanına bakilir, endol fitil verilir. Proluton igne vs yapilir. Sonucta kanama olunca direkt cagriyor doktorlar

Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.
Ben 2 haftadır hastanedeyim, 32yi görebildik çok şükür diye mutluyum hatta. İlk yatışımın yapıldığı günler çok kötüydüm ani olunca ve 30 haftalık oldukları için. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebelikleri bir süre daha

Her şeyin yolunda ilerlemesine cok sevindim canim. Ben de 31 hafta olunca agrilarimin şiddeti artti. Gercekten her güne ayri bir sıkıntıyla başlıyorum. Umarim hakkimizda en guzeli en hayırlısı olur.

Her şeyin yolunda ilerlemesine cok sevindim canim. Ben de 31 hafta olunca agrilarimin şiddeti artti. Gercekten her güne ayri bir sıkıntıyla başlıyorum. Umarim hakkimizda en guzeli en hayırlısı olur.
Amin canım inşallah..
Benim de bir gün bir günümü tutmuyor kasılma şiddeti anlamında ama şükür en azından biraz daha ilerleyebildik diyorum

Merhabalar sürpriz bir şekilde ikizlere gebe olduğumu öğrendim ancak kabullenip yazabiliyorum 18 aylık kızım var zorlu bir yolculuk bizi bekliyor iki yıl önce de buradan birçok dost birçok da bilgi edindim ve yine buradayım
konuyu başından sonuna kadar okudum aktif olan üyelerin yazdıkları kadarıyla 9 aylık tatlı acı günlerine tanıklık etmiş oldum
Bebeğini kucağına alan herkesin yavrularıyla sağlıklı günleri olsun hastanede annelerine kavuşmayı bekleyen kuzular şifa bulup anne koynuna kavuşsun doğumu bekleyen anneler de miadına yakın zamanda sağlıcakla yavrularına kavuşsun

Nasıl oldunuz dr gittiniz mi merak ettim sizi
Kızlar ben doktordan çıktım bebişlerin üçüde iyi hatta üçüde hareket etti gördük rahimide kontrol etti ama hiçbişey yok
Kanama o kadar çoktuki söyle söylüyüm 3 bebek bezini doldurucak şekilde yani silerken bile elim ayagım kan oluyodu
Doktor dediki kadınların %50 sinde bu kanama görülür sen üçüzlere hamilesin ona göre hesapla dedi allaha şükür bişey yok yani bu kadar kanamadada bişey yoksa bidaha gitmem artık

Peki ignr vs yapildi mi? Ya da kanama alanına bakildi mi? Kanama keseye yakin degil miymis? Siz kadin dogum acile mi gittiniz

yani duzeltilmis olarak kac haftaliklar suanda? benimkilerin biri 2 saatte 50 cc civari iciyor 650 gram aldi doktor az buldu öbürü 2 saatte 120yi bile geçebiliyor bazen o 1 kilo aldi
duzeltilmis 6 haftaliklar

Peki ignr vs yapildi mi? Ya da kanama alanına bakildi mi? Kanama keseye yakin degil miymis? Siz kadin dogum acile mi gittiniz
Benim5 haftalıkken başladı lekelenmem ama dediğim gibi lekeydi
Ama o zamanda hiçbir problem yoktu
Bununla birlikte toplam 6 doktora gittim
Bugünkü resmen kanamaydı ama heryerim battı araba battı ve bundada bişey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…