2022 ikiz annesi olacaklar

Ne olur o baskıyı düşünmeyin. Nisan geçecek öyle düşünün. Bana da doktor alttaki bebeğin kafası epey aşağıda demişti 3-4 hafta önce. Evet zaman zaman çok ağrı yapıyor. Ama çok şükür bir sıkıntı olmadı henüz Bebişler inşallah zamanında gelecekler, keyifle kucaklarımıza alacağız. Sizin kafanızda tamamlanmayan işler size yük olmuş. Onları da hallederken çok ayakta kalmamaya özen gösterin. İşleriniz rast gitsin

Bende o haftalarda iyiydik..bende 22den sonra ağırlaştım..sabah uyandığımda benimde kollarım uyuşmuş oluyor galiba üstüne yatmaktan..sonra uyanınca geçiyor..bazende mide yanması oluyor ve çok ayakta kalırsam kasık ağrısı oluyor kasılma onada doktorum progestan fitil verdi

ben de 20 kilo almıştım suanda 7 kilo fazlam var 13u gitti. kalani da hizla verecegimden eminim. 3 farkli korse aldim ama ilk 3 hafta hic takamadim acidi karnimin ici. sonra da degise degise aklıma geldikce falan takiyorum ama gobek cok fena ya karnimin derisi bollasti sarkti burustu bi garip oldu içi boş fazla genislemis göbeğim olmadina ragmen deriyi doldurmuyor

hipp combiotic kullanıyoruz biz memnunuz simdilik

Anladım canım pazartesi kontrol var sorayım doktora sağım yapmaya hiç zamanım olmuyor ya ilk zamanlar oğlum memeyi tutmuyor diye yapıp.ona veriyordum ama artık çok şükür tutuyor bir meme kızımın biri oğlumun oldu inşallah artarak devam etsin sütün

benim de aynısı karnım bir tuhaf aşırı bol gibi o yüzden toparlar belki diye korse alayım diyorum. Umarım düzelir ya da eski haline yakın olur canım en azından

Sor bakalım canım ama bence emzirmek en güzeli ve kolayı bana Şuan işkence gibi oluyor hem emzir, hem mama yedir hem süt sağ çok vaktimi alıyor hepimizin sütleri artsın, bebişlerimize yetsin inşallah

Teşekkür ederim kuzum, bende sipariş verdim simdi daha pratik görünüyor dediğin gibi ben alt karına asla dokunamıyorum en azından orayı sıkmam.
hipp combiotic kullanıyoruz biz memnunuz simdilik
Yavrum kaç kilodan ve kaç günden sonra kullanmaya başladın?

Kesinlikle en rahatı emzirmek hem de o temas hali paha biçilemez
Bazen Ikisini ayni anda zar zor emziriyorum, geneldr tek; acikinca bekleyen cok kiziyor. Es anli tek meme sagip tek meme emzirmek en kolayi geldi bana. Bir de sagdigimda goruyorum memelerde esit sut olmuyor. Biri daha zayif cekiyor zaten, sutun az olduguna duserse ac kalir diye endiseliyim..
Gunde tek sefer mama veriyorum, gogsumu ne zaman hazir hissetmezsem o vakit, tabi zamanla sutu cok istedikce gerekecektir. Simdilik 65ccsut/mama yetiyor
Annelik halleri

PembeAnkaKusu kuzucum nasılsın bayadır yoksun? Bisey soracağım sen bebekleri hangi doktora götürüyorsun?
Kuzuuum çok sağ ol bebişlerle uğraşıyoruz çok giremiyorum sen nasılsın bebişler nasıl eşin nasıl oldu? Normal çocuk doktoru olarak medicaldeki Tülay Akça’ya götürüyorum ben. Kuvözdeyken de o ilgilenmişti birsürü hastalıkları olduğu için bilen birisinin takip etmesi iyi olur dedik bir de hastane kolayımıza geliyor şansımıza çok tatlı biriymiş ne zaman bir şey sorsam hemen olmasa da illa ki cevap veriyor pozitif bir insan şuan en çok ihtiyacım olan şey onun dışında oğlumdaki hafif tiroit için çocuk endokrine ve kızımdaki reflü için çocuk cerrahiye yönlendirdi lazım olursa onların adını da söylerim. Hangi hastanede doğum yaptın sen kuzum? Sen kime götürüyorsun?

Ben tek kaldigim icin önce 10 dk birine meme sonra gaz al yatır öbürünü al 10 dk meme sonra gaz al yatır öbür yatanı al 80 cc mama ver icir gaz al uyut öbürünü al 80 cc mama ver icir gaz al uyut aranirlarsa emzik ver şeklinde yapıyorum canm bana da biraz zor oluyor

Eşimin patoloji sonuçlarını bekliyoruz kuzucum bu hafta çıkacak ama doktorlar kanser olduğuna neredeyse emin. Yeni bir mücadelemiz başlıyor bunu da atlatacağız inşallah Ben cinarli da doğum yaptım kuzum kuvöze girmezler diye doktorum orayı istedi. O yüzden ilk kontrole oradaki doktora götürdüm ama beğenmedim. Bende Medical Parkta bir doktor bakıyordum alayım Tülay Hanıma karar verememiştim. Kalbinde üfürüm varmış bir tanesinin çocuk kardiyolojiye gönderdiler. Medicana da varmış oraya alayım demistim sen götürdun mü kardiyolojiye

65 cc kaç saatte bir yetiyor acaba ?

N Nurhafsa canım sen nasılsın nasıl oldun? Bebişler nasıl?
İyiyim çok şükür canım sağolasın Genelde evde yatarak vakit geçiriyorum, dışarı bile çıkmıyorum doğru düzgün, yormamaya çalışıyorum kendimi.İnşallah ilerler haftalarımız diye dua ediyorum sürekli. Öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…