- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.181
Canim sen 37 mi oldun? Dogumu ne zamana planliyor doktorun?Sağlık ocağına gitmiştim idrar almadılar hemşirem pazartesi gelicekmiş ama kan verdim canım benim kendi doktorumda kontrol cumartesi inşaallah herşey yolundadır
Ne olur o baskıyı düşünmeyin. Nisan geçecek öyle düşünün. Bana da doktor alttaki bebeğin kafası epey aşağıda demişti 3-4 hafta önce. Evet zaman zaman çok ağrı yapıyor. Ama çok şükür bir sıkıntı olmadı henüzCanim ben de 34 e kadar dayanabilir isem super olacak. Su siralar izne ayrılamam cunku. Nisan ayini geçirmem gerekiyor. Bir de ben zaten ailemde kalıyorum risk var diye. Zaten su an kendi evimde kalincak gibi degil.
Daha da haftalarim ilerlemeden evime annemle gidip temizlikci vs çağırmayı dusunuyorum. Aslinda bu pazar gitmek istiyordum. Cunku Evi toparlamak gerekiyor dogumdan once. Ayni zamanda yapilmasi gereken tadilatlar da var. 1 gunde onlari da halletmek gerekecek.
Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak gercekten cok buyuk bir yük altındayım gibi hissediyorum ben de. Umarim her seyi kolaylıkla atlatırız.
Bende o haftalarda iyiydik..bende 22den sonra ağırlaştım..sabah uyandığımda benimde kollarım uyuşmuş oluyor galiba üstüne yatmaktan..sonra uyanınca geçiyor..bazende mide yanması oluyor ve çok ayakta kalırsam kasık ağrısı oluyor kasılma onada doktorum progestan fitil verdiMerhaba ben de 18.haftaya girdim bu gün. Genelde yorum yapanlar doğuma az kalmış veya yeni doğum yapmış anneler . Onlardan çok şey öğrendim sağolsunlar
Benim el uyuşması ve gece burun tıkanıklığı dışında çok büyük bir sıkıntım yok şükür.
Sizde durumlar nasıl?
Yaa ben birşeyi yanlış yazdım sanırımCanim sen 37 mi oldun? Dogumu ne zamana planliyor doktorun?
ben de 20 kilo almıştım suanda 7 kilo fazlam var 13u gitti. kalani da hizla verecegimden eminim. 3 farkli korse aldim ama ilk 3 hafta hic takamadim acidi karnimin ici. sonra da degise degise aklıma geldikce falan takiyorum ama gobek cok fena ya karnimin derisi bollasti sarkti burustu bi garip olduDoğum yapan anneler selamDoğum sonrası 14. Günden bildiriyorum hamilelik boyunca aldığım 15 kilonun 13’ü gitti bile Biraz göbek kaldı tabi sanırım rahim hala toparlanmaya çalışıyor. Şu doğum sonrası toparlayıcı korselerden kullanan oldu mu aramızda?
hipp combiotic kullanıyoruz biz memnunuz simdilikKızlar buzluktaki sütlerim bittiği için artık ek olarak mama vermek zorundayım. Eşim Bebelac almıştı ama kızım pek içmiyor oğlumda içiyor ama sonrasında küsüp mideyi boşaltıyor. Şimdi hipp combiotic al dedim ama bilmiyorum. Keşke iyi gelen mamayı bilebilseydik. Bakalım birde onu deneyeceğim. Sizce ne denemeliydim?
Anladım canım pazartesi kontrol var sorayım doktoraEvet canım bana çocuk doktoru söyledi, 3 kilodan sonra kademeli olarak tamamen anne sütüne geçebilirmişiz. şimdilik ben çok fazla sağım yapıyorum o yüzden baya bir süt çıkıyor gibi umarım ikisine de yeter
benim de aynısı karnım bir tuhaf aşırı bol gibi o yüzden toparlar belki diye korse alayım diyorum. Umarım düzelir ya da eski haline yakın olur canım en azındanben de 20 kilo almıştım suanda 7 kilo fazlam var 13u gitti. kalani da hizla verecegimden eminim. 3 farkli korse aldim ama ilk 3 hafta hic takamadim acidi karnimin ici. sonra da degise degise aklıma geldikce falan takiyorum ama gobek cok fena ya karnimin derisi bollasti sarkti burustu bi garip olduiçi boş fazla genislemis göbeğim olmadina ragmen deriyi doldurmuyor
Sor bakalım canım ama bence emzirmek en güzeli ve kolayıAnladım canım pazartesi kontrol var sorayım doktorasağım yapmaya hiç zamanım olmuyor ya ilk zamanlar oğlum memeyi tutmuyor diye yapıp.ona veriyordum ama artık çok şükür tutuyor bir meme kızımın biri oğlumun oldu inşallah artarak devam etsin sütün
Kesinlikle en rahatı emzirmek hem de o temas hali paha biçilemezSor bakalım canım ama bence emzirmek en güzeli ve kolayıbana Şuan işkence gibi oluyor hem emzir, hem mama yedir hem süt sağ çok vaktimi alıyor hepimizin sütleri artsın, bebişlerimize yetsin inşallah
Inş biter canmBnmde hala devam ediyor 40 gün sonra biter diyorlar
Teşekkür ederim kuzum, bende sipariş verdim simdi daha pratik görünüyor dediğin gibi ben alt karına asla dokunamıyorum en azından orayı sıkmam.Hem size hem diğer arkadaşlara bir korse önereyim, ben çok sevdim. LİPOTEKS 3 Bantlı Korse (24 cm) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben yaşadığım yerde bir medikalcide buldum 230 lira mı ne verdim iki ay kadar önce. 3 parçalı olduğu için istediğiniz yeri sıkıp istediğiniz yeri gevşek bırakabilirsiniz. Hem de diğer korseler gibi bir yerde toplanıp rahatsız etmiyor. Ben de atoni yaşadım, çok kan kaybetmişim ve dikişlerin acayip acıyordu içerden içerden. Alt kısmı gevşek yapıp üstü sıkıyordum başta, sonra acı azaldıkça ayarladımm.Doktor 5.günde korseye başla dedi ama ne mümkün. İki hafta filan sonra bu korseyi aldım, çok rahat ettim
Yavrum kaç kilodan ve kaç günden sonra kullanmaya başladın?hipp combiotic kullanıyoruz biz memnunuz simdilik
Bazen Ikisini ayni anda zar zor emziriyorum, geneldr tek; acikinca bekleyen cok kiziyor. Es anli tek meme sagip tek meme emzirmek en kolayi geldi bana. Bir de sagdigimda goruyorum memelerde esit sut olmuyor. Biri daha zayif cekiyor zaten, sutun az olduguna duserse ac kalir diye endiseliyim..Kesinlikle en rahatı emzirmek hem de o temas hali paha biçilemez
Kuzuuum çok sağ ol bebişlerle uğraşıyoruz çok giremiyorumPembeAnkaKusu kuzucum nasılsın bayadır yoksun? Bisey soracağım sen bebekleri hangi doktora götürüyorsun?
Ben tek kaldigim icin önce 10 dk birine meme sonra gaz al yatır öbürünü al 10 dk meme sonra gaz al yatır öbür yatanı al 80 cc mama ver icir gaz al uyut öbürünü al 80 cc mama ver icir gaz al uyut aranirlarsa emzik ver şeklinde yapıyorum canm bana da biraz zor oluyorBazen Ikisini ayni anda zar zor emziriyorum, geneldr tek; acikinca bekleyen cok kiziyor. Es anli tek meme sagip tek meme emzirmek en kolayi geldi bana. Bir de sagdigimda goruyorum memelerde esit sut olmuyor. Biri daha zayif cekiyor zaten, sutun az olduguna duserse ac kalir diye endiseliyim..
Gunde tek sefer mama veriyorum, gogsumu ne zaman hazir hissetmezsem o vakit, tabi zamanla sutu cok istedikce gerekecektir. Simdilik 65ccsut/mama yetiyor
Annelik halleri
Eşimin patoloji sonuçlarını bekliyoruz kuzucum bu hafta çıkacak ama doktorlar kanser olduğuna neredeyse emin. Yeni bir mücadelemiz başlıyor bunu da atlatacağız inşallahKuzuuum çok sağ ol bebişlerle uğraşıyoruz çok giremiyorumsen nasılsın bebişler nasıl eşin nasıl oldu? Normal çocuk doktoru olarak medicaldeki Tülay Akça’ya götürüyorum ben. Kuvözdeyken de o ilgilenmişti birsürü hastalıkları olduğu için bilen birisinin takip etmesi iyi olur dedik bir de hastane kolayımıza geliyor şansımıza çok tatlı biriymiş ne zaman bir şey sorsam hemen olmasa da illa ki cevap veriyor pozitif bir insan şuan en çok ihtiyacım olan şey onun dışında oğlumdaki hafif tiroit için çocuk endokrine ve kızımdaki reflü için çocuk cerrahiye yönlendirdi lazım olursa onların adını da söylerim. Hangi hastanede doğum yaptın sen kuzum? Sen kime götürüyorsun?
65 cc kaç saatte bir yetiyor acaba ?Bazen Ikisini ayni anda zar zor emziriyorum, geneldr tek; acikinca bekleyen cok kiziyor. Es anli tek meme sagip tek meme emzirmek en kolayi geldi bana. Bir de sagdigimda goruyorum memelerde esit sut olmuyor. Biri daha zayif cekiyor zaten, sutun az olduguna duserse ac kalir diye endiseliyim..
Gunde tek sefer mama veriyorum, gogsumu ne zaman hazir hissetmezsem o vakit, tabi zamanla sutu cok istedikce gerekecektir. Simdilik 65ccsut/mama yetiyor
Annelik halleri
İyiyim çok şükür canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?