• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Dr gelip gitti az önce 24 saati bi göreyim dedi değerlerine bakicaz dedi amacim 34 tamamlaman dedi ama yinede erken konuşmak bakalım seni burda 1 kac gun musafir edicez dedi acilmada 4cm olasiya kadar bekleriz dedi hayirlsii olsun ins bakalim🤲
Canim onlem icin tutuyordur hastanede. Riskli süreçleri de geçirdin. Hic korkma. Bebisler en hayirli vakitte gelsin inşallah.

Canim ben de artık zorlanıyorum. Ozellikle dönerken, kalkarken cok zor oluyor. Gece uyurken de zorlanıyorum. Bir de evden calisiyorum. Toplantılar esnasinda veya bir seyler yazarken ara ara artik rahimde baskı hissediyorum. Zorluyor beni. Dayanabildigim kadar dayanmaya calisiyorum. Nisan ayini da atlatsam izin almadan cok mutlu olcam.
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.
Kontrol'e gittik geldik canım, çok şükür herşey yolunda 1.160gr olmuşlar rahmine baskı yok iyi birşey dedi çok ayakta kalma oruç tutma dedi. Mayıs 15'i görürsek bebekler küveze girmezler biraz daha dişini sık dedi nisan sonunda ciğer geliştirici yapılacak her ihtimale karşı 👶👶 inşallah hayırlısıyla ilerlersek 15-20 mayısta doğumum olacak. Ödem için kontrol yaptı gayet normal şu an dedi. 🦋

Kizlar benim de hastaneye yatisim yapıldı gebelik kolestazi suphesi ile kasintilara ilaclar yetersiz olmaya basladi
nst de sancim cikiyr açılmada 1cm olmus dualaruniza ihtiyacim var sizlerde açılma olup ilerleyen oldumu yoksa aldılar mi ? Bakalm 4 de dr gelecek ne diyecek en azindan onumuzdeki haftayı görsek diyorduk ama.nasip onlar icin ne zaman hayirlsii ise o zaman olsin ins🤲
Canım gözetim altında olman iyi olmuş inşallah en güzel zamanda gelsin bebişler yeterki sen moralini yüksek tut şükür bu haftaları gördük bizlere bilgi vermeyi unutma

Günaydın anneler ve anne adayları 🤗

Pembe Lotus Pembe Lotus pinkbuyu pinkbuyu Miracelik16 Miracelik16 Dün doktor kontrolüm vardı, ödemler için Erbaveni jel önerdi. Dün zirveyi görmüştük artık. Henüz kullanmadım bugün alacağım, size de bilgi vereyim istedim.

Nureella Nureella sizin de dün doktor kontrolü vardı galiba. İdrarda protein çıktı mı? Doktor ne diyor?

Güzel bir gün olsun hepimize 🍀💜
Sağlık ocağına gitmiştim idrar almadılar hemşirem pazartesi gelicekmiş ama kan verdim canım benim kendi doktorumda kontrol cumartesi inşaallah herşey yolundadır ☺️

Kizlar benim de hastaneye yatisim yapıldı gebelik kolestazi suphesi ile kasintilara ilaclar yetersiz olmaya basladi
nst de sancim cikiyr açılmada 1cm olmus dualaruniza ihtiyacim var sizlerde açılma olup ilerleyen oldumu yoksa aldılar mi ? Bakalm 4 de dr gelecek ne diyecek en azindan onumuzdeki haftayı görsek diyorduk ama.nasip onlar icin ne zaman hayirlsii ise o zaman olsin ins🤲
Nisan anneleri grubunda birkaç kişi 2-3 cm açılma ile öyle haftalarca beklediği olmuştu. Su gelmedikçe, açılma da ilerlemedikçe sancıyı durduruyorlar. O da dolaylı olarak açılmayı durduruyor anladığım kadarıyla. Siz içinizi ferah tutun. Hastanede olmanız da iyi birşey, gözlem altındasınız. Pozitif düşünelim pozitif olsun 🍀 Dualarımız sizinle 🙏🏻

Canim ben de artık zorlanıyorum. Ozellikle dönerken, kalkarken cok zor oluyor. Gece uyurken de zorlanıyorum. Bir de evden calisiyorum. Toplantılar esnasinda veya bir seyler yazarken ara ara artik rahimde baskı hissediyorum. Zorluyor beni. Dayanabildigim kadar dayanmaya calisiyorum. Nisan ayini da atlatsam izin almadan cok mutlu olcam.
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.
Ben 34’te artık izne ayrılmıştım. Doktor, sonrasında bebeklerle vakit geçireyim diye çalışıyorsunuz ama kendinizi yorup bu yüzden bebekleri erken doğuruyorsunuz diye kızınca izne ayrıldım. Evden çalışıyorum filan dedim ama stresi yeter diyince hak verdim. Zaten sonrasında da geceleri uyuyamama, reflü, sık sık tuvalet için uyanıp 2 damla yapma beni çıldırttı. Şimdi sabah eşimle kalkıp kahvaltı yapıyor sonra uyuyorum yine. İnşallah sizler de az biraz daha dayanıp sonra keyifle izne ayrılırsınız 😇

Kızlar buzluktaki sütlerim bittiği için artık ek olarak mama vermek zorundayım. Eşim Bebelac almıştı ama kızım pek içmiyor oğlumda içiyor ama sonrasında küsüp mideyi boşaltıyor. Şimdi hipp combiotic al dedim ama bilmiyorum. Keşke iyi gelen mamayı bilebilseydik. Bakalım birde onu deneyeceğim. Sizce ne denemeliydim?

Kontrol'e gittik geldik canım, çok şükür herşey yolunda 1.160gr olmuşlar rahmine baskı yok iyi birşey dedi çok ayakta kalma oruç tutma dedi. Mayıs 15'i görürsek bebekler küveze girmezler biraz daha dişini sık dedi nisan sonunda ciğer geliştirici yapılacak her ihtimale karşı 👶👶 inşallah hayırlısıyla ilerlersek 15-20 mayısta doğumum olacak. Ödem için kontrol yaptı gayet normal şu an dedi. 🦋
Cok guzel haberler canim bunlar. Ben de pazar günü kontrole gideceğim. Umarim guzel seyler duyarım ben de 🥰
Benim artik rahimde baskı vs oldugu icin erken dogum olur diye düşünüyorum. Mayisi görürsem cok mutlu olcam ben de🥰

Ben 34’te artık izne ayrılmıştım. Doktor, sonrasında bebeklerle vakit geçireyim diye çalışıyorsunuz ama kendinizi yorup bu yüzden bebekleri erken doğuruyorsunuz diye kızınca izne ayrıldım. Evden çalışıyorum filan dedim ama stresi yeter diyince hak verdim. Zaten sonrasında da geceleri uyuyamama, reflü, sık sık tuvalet için uyanıp 2 damla yapma beni çıldırttı. Şimdi sabah eşimle kalkıp kahvaltı yapıyor sonra uyuyorum yine. İnşallah sizler de az biraz daha dayanıp sonra keyifle izne ayrılırsınız 😇
Canim ben de 34 e kadar dayanabilir isem super olacak. Su siralar izne ayrılamam cunku. Nisan ayini geçirmem gerekiyor. Bir de ben zaten ailemde kalıyorum risk var diye. Zaten su an kendi evimde kalincak gibi degil.
Daha da haftalarim ilerlemeden evime annemle gidip temizlikci vs çağırmayı dusunuyorum. Aslinda bu pazar gitmek istiyordum. Cunku Evi toparlamak gerekiyor dogumdan once. Ayni zamanda yapilmasi gereken tadilatlar da var. 1 gunde onlari da halletmek gerekecek.
Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak gercekten cok buyuk bir yük altındayım gibi hissediyorum ben de. Umarim her seyi kolaylıkla atlatırız.

Merhaba kızlar aranızda 24+2 ikizlere gebe olan yokmu ?💜💜💜💜💜💜
Merhaba ben de 18.haftaya girdim bu gün. Genelde yorum yapanlar doğuma az kalmış veya yeni doğum yapmış anneler . Onlardan çok şey öğrendim sağolsunlar 🥰😉😘
Benim el uyuşması ve gece burun tıkanıklığı dışında çok büyük bir sıkıntım yok şükür.
Sizde durumlar nasıl?

Cok guzel haberler canim bunlar. Ben de pazar günü kontrole gideceğim. Umarim guzel seyler duyarım ben de 🥰
Benim artik rahimde baskı vs oldugu icin erken dogum olur diye düşünüyorum. Mayisi görürsem cok mutlu olcam ben de🥰
Sen sürekli mayısa odaklan aklına erken şeyleri getirme 🥰 allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🧡 inşallah senden de güzel haberler alırız 🎈

Geçmiş olsun canım inş 34.haftayi tamamlarsin dualarim seninle 🤲

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
Bebekler iyi yerleri daralmış alt karnimda da ödem var zor oturup kalkiyorum hele geceleri 😣yataktan zor kalkiyorum bacak ayak ödemlerim hiç inmiyor
Tansiyonum normal Dr idrar tahlili istedi odemlerden dolayı her hafta yapılacak doguma kadar galiba

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
Bebekler iyi yerleri daralmış alt karnimda da ödem var zor oturup kalkiyorum hele geceleri 😣yataktan zor kalkiyorum bacak ayak ödemlerim hiç inmiyor
Tansiyonum normal Dr idrar tahlili istedi odemlerden dolayı her hafta yapılacak doguma kadar galiba
Ha gayret 2-3 hafta idare etsen çok iyi olur kendini oyala sürekli aklın hep gebeğilinde olmasın ne kadar çok düşünürsek psikolojikmen etkiliyor bizi 🥺 benim de allahin izniyle 6 haftam var inşallah sorunsuz ilerler

Doğum yapan anneler selam 👋🏻 Doğum sonrası 14. Günden bildiriyorum hamilelik boyunca aldığım 15 kilonun 13’ü gitti bile 🙈☺️ Biraz göbek kaldı tabi sanırım rahim hala toparlanmaya çalışıyor. Şu doğum sonrası toparlayıcı korselerden kullanan oldu mu aramızda?
Ben şunu kullandım LİPOTEKS 3 Bantlı Korse (24 cm) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bir önceki sayfada C Cerenace nin mesajına cevaben açıklamıştım. Ben memnjn kaldım, 230a mı ne almıştım bir medikalciden

Back