• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

İyiyim çok şükür canım sağolasın☺️ Genelde evde yatarak vakit geçiriyorum, dışarı bile çıkmıyorum doğru düzgün, yormamaya çalışıyorum kendimi.İnşallah ilerler haftalarımız diye dua ediyorum sürekli. Öyle işte☺️
Bende dinlenmeye başladım temizliği fazla takmıyorum günlük olarak bulaşık makineye 2-3 günde bir ortama makine atıyorum fazlasına takmıyorum az zamanim kaldı inşallah ilerlerse zâten bayramdan hemen sonra evi temizleticem :temizlik: bu arada bebişlerin kilosu kaç canım

Bazen Ikisini ayni anda zar zor emziriyorum, geneldr tek; acikinca bekleyen cok kiziyor. Es anli tek meme sagip tek meme emzirmek en kolayi geldi bana. Bir de sagdigimda goruyorum memelerde esit sut olmuyor. Biri daha zayif cekiyor zaten, sutun az olduguna duserse ac kalir diye endiseliyim..
Gunde tek sefer mama veriyorum, gogsumu ne zaman hazir hissetmezsem o vakit, tabi zamanla sutu cok istedikce gerekecektir. Simdilik 65ccsut/mama yetiyor
Annelik halleri 🙈😜😜
Aynı anda emzirmek çok zor benim göğüslerde büyük elimle tutmak zorundayım burunları kapanmasın diye🥰 aynı anda uyanınca bizimkilerde de aynı şey var bekleyen kızıyor 😂 benim oğlum daha zayıf ve kızım iyi emiyor diye sağdiğımi oğluma veriyorum genelde ama bu seferde eşitsizlik yapmak istemiyorum bir sonraki seferde kızıma veriyorum 😂 sağlık ocağında aşı yaparken tarttilar 15 gün içinde kızım 800 oğlum 700 Gr almış iyi geldi bana ama yine de mamayı azaltamiyorum doymuyorlar meme ile 😔

Ben tek kaldigim icin önce 10 dk birine meme sonra gaz al yatır öbürünü al 10 dk meme sonra gaz al yatır öbür yatanı al 80 cc mama ver icir gaz al uyut öbürünü al 80 cc mama ver icir gaz al uyut aranirlarsa emzik ver şeklinde yapıyorum canm bana da biraz zor oluyor
Canım neden iki kere gaz çıkarıyorsun meme ile mama arasında çok zaman farkı olduğunu zannetmiyorum bence tek gaz çıkarma yeter.ben birini emziriyorum sonra mamayı veriyorum biraz dinlendirip öyle kaldiriyorum gaz çıkarmaya hemen kaldirirsam kusuyorlar.sonra diğerine aynı işlemi yapıyorum diğeri ortalığı yıkmazsa ve tek isem annem yanımda ise ben emzirip anneme veriyorum o mama verirken ben diğerini emziriyorum.

Canım neden iki kere gaz çıkarıyorsun meme ile mama arasında çok zaman farkı olduğunu zannetmiyorum bence tek gaz çıkarma yeter.ben birini emziriyorum sonra mamayı veriyorum biraz dinlendirip öyle kaldiriyorum gaz çıkarmaya hemen kaldirirsam kusuyorlar.sonra diğerine aynı işlemi yapıyorum diğeri ortalığı yıkmazsa ve tek isem annem yanımda ise ben emzirip anneme veriyorum o mama verirken ben diğerini emziriyorum.
İkisini ard arda verince kusuyorlar can bnmkiler ağır geliyormuş anne sütü dr bekle de mamaya oyle geç dedi çok gazlilar sana anlatamam karni sis ikisininde

Aynı anda emzirmek çok zor benim göğüslerde büyük elimle tutmak zorundayım burunları kapanmasın diye🥰 aynı anda uyanınca bizimkilerde de aynı şey var bekleyen kızıyor 😂 benim oğlum daha zayıf ve kızım iyi emiyor diye sağdiğımi oğluma veriyorum genelde ama bu seferde eşitsizlik yapmak istemiyorum bir sonraki seferde kızıma veriyorum 😂 sağlık ocağında aşı yaparken tarttilar 15 gün içinde kızım 800 oğlum 700 Gr almış iyi geldi bana ama yine de mamayı azaltamiyorum doymuyorlar meme ile 😔
Maşallah çok iyi canm bnm

Birini yanima yastik koyup ona yatiriyorum, digerini normal emzirme pozisyonu. Etraftaki birileri yastiktakine mememi verince kolay :)) Az zamanda tek basima da yaparim insallah. Benim de biraz buyuk, makas gibi tutup hallediyorum

Birini yanima yastik koyup ona yatiriyorum, digerini normal emzirme pozisyonu. Etraftaki birileri yastiktakine mememi verince kolay :)) Az zamanda tek basima da yaparim insallah. Benim de biraz buyuk, makas gibi tutup hallediyorum
Biraz büyüsünler belki rahat olacak evet henüz küçükler 🥰 öyle böyle geçiyor gerçekten yeterki sağlıkları iyi olsun 🙏

Doğum yapan anneler rapor parası alan oldumu ben 15 mart rapor aldım ay ay mı yatıyor acaba toplumu

Doğum yapan anneler rapor parası alan oldumu ben 15 mart rapor aldım ay ay mı yatıyor acaba toplumu
İlk raporunun doğumla sonuçlanması gerek öncelikle sonra işyerinin onaylaması benim 19 Ocak da başlamıştı 27 Şubat'ta doğum oldu ikinci rapor yazıldı ilk rapor parası henüz ödenmedi.

İlk raporunun doğumla sonuçlanması gerek öncelikle sonra işyerinin onaylaması benim 19 Ocak da başlamıştı 27 Şubat'ta doğum oldu ikinci rapor yazıldı ilk rapor parası henüz ödenmedi.
Ciddimisin ne kadar geçmiş bende ay sonu ödenir sanıyorum 🤦‍♀️ Pttye mi yatıyordu peki canım

Canim o durum bayagi sikintiliymis. Sanirim hastane is yerine mi bildiriyor oyle bir sey. Sen dogum yapinca bildir. Hastane de sgk ya bildirsin. Js yeri onaylasin. Gec kalındığında 4 ay sonra topluca aliyormus insanlar. Bayagi sikintili yani.

Back