2022 ikiz annesi olacaklar

Canim onlem icin tutuyordur hastanede. Riskli süreçleri de geçirdin. Hic korkma. Bebisler en hayirli vakitte gelsin inşallah.

Kontrol'e gittik geldik canım, çok şükür herşey yolunda 1.160gr olmuşlar rahmine baskı yok iyi birşey dedi çok ayakta kalma oruç tutma dedi. Mayıs 15'i görürsek bebekler küveze girmezler biraz daha dişini sık dedi nisan sonunda ciğer geliştirici yapılacak her ihtimale karşı inşallah hayırlısıyla ilerlersek 15-20 mayısta doğumum olacak. Ödem için kontrol yaptı gayet normal şu an dedi.

Canım gözetim altında olman iyi olmuş inşallah en güzel zamanda gelsin bebişler yeterki sen moralini yüksek tut şükür bu haftaları gördük bizlere bilgi vermeyi unutma

Sağlık ocağına gitmiştim idrar almadılar hemşirem pazartesi gelicekmiş ama kan verdim canım benim kendi doktorumda kontrol cumartesi inşaallah herşey yolundadır

Nisan anneleri grubunda birkaç kişi 2-3 cm açılma ile öyle haftalarca beklediği olmuştu. Su gelmedikçe, açılma da ilerlemedikçe sancıyı durduruyorlar. O da dolaylı olarak açılmayı durduruyor anladığım kadarıyla. Siz içinizi ferah tutun. Hastanede olmanız da iyi birşey, gözlem altındasınız. Pozitif düşünelim pozitif olsun Dualarımız sizinle

Ben 34’te artık izne ayrılmıştım. Doktor, sonrasında bebeklerle vakit geçireyim diye çalışıyorsunuz ama kendinizi yorup bu yüzden bebekleri erken doğuruyorsunuz diye kızınca izne ayrıldım. Evden çalışıyorum filan dedim ama stresi yeter diyince hak verdim. Zaten sonrasında da geceleri uyuyamama, reflü, sık sık tuvalet için uyanıp 2 damla yapma beni çıldırttı. Şimdi sabah eşimle kalkıp kahvaltı yapıyor sonra uyuyorum yine. İnşallah sizler de az biraz daha dayanıp sonra keyifle izne ayrılırsınız

Kızlar buzluktaki sütlerim bittiği için artık ek olarak mama vermek zorundayım. Eşim Bebelac almıştı ama kızım pek içmiyor oğlumda içiyor ama sonrasında küsüp mideyi boşaltıyor. Şimdi hipp combiotic al dedim ama bilmiyorum. Keşke iyi gelen mamayı bilebilseydik. Bakalım birde onu deneyeceğim. Sizce ne denemeliydim?

Cok guzel haberler canim bunlar. Ben de pazar günü kontrole gideceğim. Umarim guzel seyler duyarım ben de
Benim artik rahimde baskı vs oldugu icin erken dogum olur diye düşünüyorum. Mayisi görürsem cok mutlu olcam ben de

Canim ben de 34 e kadar dayanabilir isem super olacak. Su siralar izne ayrılamam cunku. Nisan ayini geçirmem gerekiyor. Bir de ben zaten ailemde kalıyorum risk var diye. Zaten su an kendi evimde kalincak gibi degil.
Daha da haftalarim ilerlemeden evime annemle gidip temizlikci vs çağırmayı dusunuyorum. Aslinda bu pazar gitmek istiyordum. Cunku Evi toparlamak gerekiyor dogumdan once. Ayni zamanda yapilmasi gereken tadilatlar da var. 1 gunde onlari da halletmek gerekecek.
Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak gercekten cok buyuk bir yük altındayım gibi hissediyorum ben de. Umarim her seyi kolaylıkla atlatırız.

Merhaba kızlar aranızda 24+2 ikizlere gebe olan yokmu ?
Merhaba ben de 18.haftaya girdim bu gün. Genelde yorum yapanlar doğuma az kalmış veya yeni doğum yapmış anneler . Onlardan çok şey öğrendim sağolsunlar
Benim el uyuşması ve gece burun tıkanıklığı dışında çok büyük bir sıkıntım yok şükür.
Sizde durumlar nasıl?

Sen sürekli mayısa odaklan aklına erken şeyleri getirme allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah inşallah senden de güzel haberler alırız

Geçmiş olsun canım inş 34.haftayi tamamlarsin dualarim seninle

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
Bebekler iyi yerleri daralmış alt karnimda da ödem var zor oturup kalkiyorum hele geceleri yataktan zor kalkiyorum bacak ayak ödemlerim hiç inmiyor
Tansiyonum normal Dr idrar tahlili istedi odemlerden dolayı her hafta yapılacak doguma kadar galiba

Ha gayret 2-3 hafta idare etsen çok iyi olur kendini oyala sürekli aklın hep gebeğilinde olmasın ne kadar çok düşünürsek psikolojikmen etkiliyor bizi benim de allahin izniyle 6 haftam var inşallah sorunsuz ilerler

Ben şunu kullandım LİPOTEKS 3 Bantlı Korse (24 cm) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bir önceki sayfada C Cerenace nin mesajına cevaben açıklamıştım. Ben memnjn kaldım, 230a mı ne almıştım bir medikalciden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…