• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canim o durum bayagi sikintiliymis. Sanirim hastane is yerine mi bildiriyor oyle bir sey. Sen dogum yapinca bildir. Hastane de sgk ya bildirsin. Js yeri onaylasin. Gec kalındığında 4 ay sonra topluca aliyormus insanlar. Bayagi sikintili yani.
ayy herşeyi takip etmek lazım tmm canım bildiririm artık daha alıcaklarım vardı ordan para gelir diye düşünüyordum 🙈 çalışmamak ne zormuş…

ayy herşeyi takip etmek lazım tmm canım bildiririm artık daha alıcaklarım vardı ordan para gelir diye düşünüyordum 🙈 çalışmamak ne zormuş…
Bir de bizim ikiz diye 18 hafta izniniz oluyor 18 hafta sonunda yaticaksa paramiz vay halimize valla. Devlet mi bu kadar sure parayi işletiyor?

Kimi firmalar normal maaşını yatırmaya devam ediyormus. Fakat bizim firma yatirmiyor maalesef. Mecburen o ücrete kaldik. Tavan ucreti ne kadar bunun bilginiz var mi?

Bende dinlenmeye başladım temizliği fazla takmıyorum günlük olarak bulaşık makineye 2-3 günde bir ortama makine atıyorum fazlasına takmıyorum az zamanim kaldı inşallah ilerlerse zâten bayramdan hemen sonra evi temizleticem :temizlik: bu arada bebişlerin kilosu kaç canım
Sancılarım nedeniyle yatışım yapıldı malesef

Bir de bizim ikiz diye 18 hafta izniniz oluyor 18 hafta sonunda yaticaksa paramiz vay halimize valla. Devlet mi bu kadar sure parayi işletiyor?

Kimi firmalar normal maaşını yatırmaya devam ediyormus. Fakat bizim firma yatirmiyor maalesef. Mecburen o ücrete kaldik. Tavan ucreti ne kadar bunun bilginiz var mi?
Bizim şirkette yatırmıyor doğumdan sonra çalışıp çalışmayacağımda belli değil bakalım nasip kısmet sadece asgeri ücretliye ikizlerde 14 bin sanırım onu biliyorum

İnşallah canım 🙏Allahım yardımcısı olsun sancıyı serum ve ilaçla durdurabiliyolar Rabbim hepimize hayırlısıyla 36 ları görmeyi nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah canım 🤲 güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Bu arada senin doğum tarihin yanlış girilmiş sanirim 🙈

Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadaydınız
30.haftadayım
Aaa 🥺🥺 hiç korkma allahın izniyle iyi olacaksınız doktor ne diyor rahim ağzı ne durumda
İnşallah canım inşallah, rahim ağzı fena değil dediler ama sancılar artınca tekrar bakılmadı, ilaç takviyesi şu an
İnşallah canım 🙏Allahım yardımcısı olsun sancıyı serum ve ilaçla durdurabiliyolar Rabbim hepimize hayırlısıyla 36 ları görmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah durdurabilirler, daha çok küçükler 😞

Teşekkür ederim kuzum, bende sipariş verdim simdi daha pratik görünüyor dediğin gibi ben alt karına asla dokunamıyorum en azından orayı sıkmam.

Yavrum kaç kilodan ve kaç günden sonra kullanmaya başladın?
aptamil prematil bitince ve artik bulamayinca once sma denedim sonra hippe gectim. 3 kiloyu geçmisti bebekler. 2 haftaliktilar diyelim

30.haftadayım

İnşallah canım inşallah, rahim ağzı fena değil dediler ama sancılar artınca tekrar bakılmadı, ilaç takviyesi şu an

Hic merak etme canım. Sancıyı ilacla durduruyorlar. Rahim agzi açılmadikca cozum sunuluyor. Bir sure gözetim altında almalari da cok iyi olmus.

30.haftadayım

allaha sığın asla korkma canım göreceksin sağ salim zamanında gelecekler, bunlar birazcik bebişlerin nazı yaramazlığı 👶 canını sıkma hiç. Taburcu zamanın belli mi?

Hic merak etme canım. Sancıyı ilacla durduruyorlar. Rahim agzi açılmadikca cozum sunuluyor. Bir sure gözetim altında almalari da cok iyi olmus.

allaha sığın asla korkma canım göreceksin sağ salim zamanında gelecekler, bunlar birazcik bebişlerin nazı yaramazlığı 👶 canını sıkma hiç. Taburcu zamanın belli mi?
Kızlar açılma başlamış 😞 açılma başladığı halde durdurulabilen oldu mu acaba hiç?😞 çok korkuyorum

Eşimin patoloji sonuçlarını bekliyoruz kuzucum bu hafta çıkacak ama doktorlar kanser olduğuna neredeyse emin. Yeni bir mücadelemiz başlıyor bunu da atlatacağız inşallah 🤲🏻 Ben cinarli da doğum yaptım kuzum kuvöze girmezler diye doktorum orayı istedi. O yüzden ilk kontrole oradaki doktora götürdüm ama beğenmedim. Bende Medical Parkta bir doktor bakıyordum alayım Tülay Hanıma karar verememiştim. Kalbinde üfürüm varmış bir tanesinin çocuk kardiyolojiye gönderdiler. Medicana da varmış oraya alayım demistim sen götürdun mü kardiyolojiye 🤗
Canım inşallah doktorlar yanılıyordur ama öyle bir şey varsa da allah şifa versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kardiyolojiye henüz gitmedik benim bebişler erken doğduğu için kalplerinde delik var sonradan kapanabiliyormuş prematüre bebeklerin çoğunda oluyormuş. Kuvözdeyken bakılmıştı zaten 4.ayda falan tekrar gidicez bakacaklar durum ne diye inşallah geçer 🙏🏻 Üfürüm ne oluyor acaba inşallah o da geçer kuzum valla 2 bebiş olunca bir de erken doğunca dertleri bitmiyormuş allah çaresiz dert vermesin tabii 🤲🏻💙 senin bebişlerin kuvöze girmemesi çok iyi en azından erken doğumda görülen problemler yok çok şükür 🧿 bizde kansızlık da var mesela benim depolarımı tam alamadan doğdukları için demir şurubu verip duruyoruz birsürü vitamin vb. Onun dışında kızımda reflü var sürekli kusuyordu, dün thickener diye anne sütüne eklenen kıvam arttırıcı bir şeye başladık inşallah şifa olur ama kabızlık yapabiliyormuş ondan korkuyorum biraz 🙁

Back