2022 ikiz annesi olacaklar

Sagol canim. Pazar günü doktor randevum var. Doktoruma sorayim bu jel i. Bu jel i odem olan yerlere mi soruyorsun?

2 ay 5 gün oldu cnm bnm hala devam ediyor
Benimde devam ediyor canım. Doktora sordum emziriyorsan olabilir dedi ama artarsa gel bakalım dedi. Kanamanın değişik bir döngüsü var sanki 10 günde bir artıyor biraz. Sonra yine yok denecek şekilde leke oluyor. Bıktım yemin ederim ped kullanmaktan her tarafım mahvoldu. Bide çocuklardan dolayı duramıyorsun hareket halindesin. Valla bitsede kurtulsam gerçekten

Ben de 28+5 im canim. Aynen 2 3 gun var. Bakalim dogumlarimiz ne zaman olacak
İnşallah hayırlı vaktinde olsun dün akşamdan beri karnımda sanki şimşekler çakıyor hastaymışım gibi uyudum bütün gece sanırım en zorlu maraton başlıyor yerleri iyice daraldı bebişlerin

Benmde aynı şekilde canm bitti diyirum tekrar başlıyor bende emziriyorum acaba ondan kaynaklı mi etrafımda doğum yapanlara soruyorum kimse böyle olmamış kendimi bu şekilde pis hissediyorum inş biterde rahatlarız

Benmde aynı şekilde canm bitti diyirum tekrar başlıyor bende emziriyorum acaba ondan kaynaklı mi etrafımda doğum yapanlara soruyorum kimse böyle olmamış kendimi bu şekilde pis hissediyorum inş biterde rahatlarız
Benimde aynı şekilde hala kanama devam ediyor. Bazen 2 3 gün olmuyor sonra devam ediyor. Ben gittimde geçen hafta doktora ultrosonla baktı bişey yok normal devam edebilir dedi.

Günaydın can acaba krem işe yarayacak mı? Benimde bu gün kontrolüm var bakalım nasıl geçecek
Umarım işe yarar, çünkü sol bacağım artık ağrı yapıyor. Kütük gibi kaldırmakta zorlanıyorum. Kıyafet çorap giymek o bacağa eziyet. Eşim yardım ediyor ama ne bileyim onun karşısında öyle aciz gibi olmak koyuyor bana

İnşallah güzel haberler getireceksiniz kontrolünden bize

Doktor muanen nasıl geçti ne dedi? Kaç haftalık oldun?
İdrarda protein yok bu güzel birşey ama kan değerlerinde protein düşüşü var. Ben de artık dayanamadım dedim, hayatımda yemediğim kadar kırmızı et, tavuk, balık yedim. Kendime göre max seviyeye çıktım ama değerler hala daha düşük. O zaman takviye edici vitamin veya ilaç varsa onu kullanayım dedim. Yok o kadar kritik durumda değil. O en son çare olsun dedi. NST temiz bir sıkıntı yok dedi. Bebeklerin kilosuna hiç takılmıyor doktor, hep haftaya odaklı. Kilo almamışlar gibi çıktı 1850gr/2250gr. Ben aa geçen haftada da böyleydi diyince doktor ölçümsel diyor. Yerler çok sıkışık, bunlar tahmini değerler. Gelişimleri iyi bu benim için yeterli diyor.
35+4 oldum bugün. Onlar gelmez, sağlık el verirse 38leri görmek istiyorum diyor. Bence o zamanları görmeyiz ama burada 2-3 örnek arkadaş da var çok rahat ilerlemiş olan. Bilmiyorum o kadar gidebilir miyiz.
Hımmm bir de şimdiye kadar yat dinlen, ayaklarını uzat keyif yap diyen doktor artık yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi. Doğumdan sonra bu esneklik sana lazım olacak 2 bebeğin peşinden koşturmak için dedi.
Durumlar böyle
Sagol canim. Pazar günü doktor randevum var. Doktoruma sorayim bu jel i. Bu jel i odem olan yerlere mi soruyorsun?
Sorun bakalım farklı bir doktorun gözünden yorumu ne olacak. Bende ödem bacaklarda var, el yüz yok. O yüzden bacaklara sür dedi. Yüzde olsaydı sürer miydim bilmiyorum. İçeriği at kestanesi özü, daha önce de sırt ve boyun ağrısı olanlara tavsiye edildiğini duymuştum at kestanesi özü kremlerinin. Bakalım eczaneye sipariş verdim, umarım faydalıdır.

Hem size hem diğer arkadaşlara bir korse önereyim, ben çok sevdim. https://ty.gl/z9t8aiusey ben yaşadığım yerde bir medikalcide buldum 230 lira mı ne verdim iki ay kadar önce. 3 parçalı olduğu için istediğiniz yeri sıkıp istediğiniz yeri gevşek bırakabilirsiniz. Hem de diğer korseler gibi bir yerde toplanıp rahatsız etmiyor. Ben de atoni yaşadım, çok kan kaybetmişim ve dikişlerin acayip acıyordu içerden içerden. Alt kısmı gevşek yapıp üstü sıkıyordum başta, sonra acı azaldıkça ayarladımm.Doktor 5.günde korseye başla dedi ama ne mümkün. İki hafta filan sonra bu korseyi aldım, çok rahat ettim

Benimde aynı şekilde hala kanama devam ediyor. Bazen 2 3 gün olmuyor sonra devam ediyor. Ben gittimde geçen hafta doktora ultrosonla baktı bişey yok normal devam edebilir dedi.
Bende doktoruma yazdım oda emzirmeden kaynaklı olabilir dedi. Demekki bazılarımızda olabiliyor.

Kizlar benim de hastaneye yatisim yapıldı gebelik kolestazi suphesi ile kasintilara ilaclar yetersiz olmaya basladi
nst de sancim cikiyr açılmada 1cm olmus dualaruniza ihtiyacim var sizlerde açılma olup ilerleyen oldumu yoksa aldılar mi ? Bakalm 4 de dr gelecek ne diyecek en azindan onumuzdeki haftayı görsek diyorduk ama.nasip onlar icin ne zaman hayirlsii ise o zaman olsin ins

O kaşınma beni bitirmişti yaaa karnim yanık olmus 2. Derece direnmistim 36. Haftayı görmüştüm ama ağlaya ağlaya böyle bir ya heryerim yara bere içindeydi Allah kurtarsın canm benm

Dr gelip gitti az önce 24 saati bi göreyim dedi değerlerine bakicaz dedi amacim 34 tamamlaman dedi ama yinede erken konuşmak bakalım seni burda 1 kac gun musafir edicez dedi acilmada 4cm olasiya kadar bekleriz dedi hayirlsii olsun ins bakalim

Canim ben de artık zorlanıyorum. Ozellikle dönerken, kalkarken cok zor oluyor. Gece uyurken de zorlanıyorum. Bir de evden calisiyorum. Toplantılar esnasinda veya bir seyler yazarken ara ara artik rahimde baskı hissediyorum. Zorluyor beni. Dayanabildigim kadar dayanmaya calisiyorum. Nisan ayini da atlatsam izin almadan cok mutlu olcam.
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…