- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.241
O zaman mutlaka destek al can ama gebelik dönemi için arkadaşım kardiyolog normal diyor mesela sabaha karsilari bnm çok oluyor kulaklarımda atiyor kalbim uyanıyorum onyuzden deBen ilac icmesem 120 den daha fazla oluyo canim mecbur ilac kullaniyorum ama sadece nabzim yuksek atsa iyi ritmim degisiyor
evet haziranda asilamayla hamile kaldim ondan oncede gebelikle ilgili topiklerde dolandım baya ordan bir yerden görmüşsündurAmin sagol canim ismin bana yabanci gelmedi mayis haziran ayinda asilamayla hamile kalanlardan misin sende yoksa
Sat canımKızlar hayırlı sabahlar
Benim adet tarihime göre gebeliğim hesaplanıyor ya benim 6 gün geç döllenme olmuş şu an tarihi son adet tarihini mi hesaplıyoruz geç döllenmeyi mi baz alıyoruz?
Teşekkür ederim canımSat canım
Aynen öyle aç kurt gibiyimSende bendensin kuzum o zamannormalde çok yemek yiyen biri değildim ama sabahları uyandığımda bile karnım acıkmış şekilde uyanıyorum napalm hamileyiz diyip yiyeceğiz mecbur sonradan ins veririz hepsini
Umarım bu bebisler anne karnındaki yeme olayını doguncada devam ettirirler bolca yerlerAynen öyle aç kurt gibiyim
Gunde 1-2 hissediyorum. Ama yalan yok meraklaniyorum. Bende hassas steteskop var, sabah uyaninca bi ufak kontrol yapiyorum. Biraz durtunce gum gum vurduklarini kulaklarimla duyuyorum :))Selam kızlar bebek hareketleriniz ne durumda ben hala net bir şekilde hareket, tekme vs. hissetmiyorum
Şiddetli tekme bekleme canım daha o bence 7. Aydan sonra falan olabilir. Şu an pıt pıt şeklinde hissediyorum. İnşallah pat küt tekmeler de gelecek Allah'ın izniyleSelam kızlar bebek hareketleriniz ne durumda ben hala net bir şekilde hareket, tekme vs. hissetmiyorum
ay canım ne güzelmiş ya o gerçekten vurduklarının duyulması falan çok ilginç :))Gunde 1-2 hissediyorum. Ama yalan yok meraklaniyorum. Bende hassas steteskop var, sabah uyaninca bi ufak kontrol yapiyorum. Biraz durtunce gum gum vurduklarini kulaklarimla duyuyorum :))
ben hafif pıt pıtlar hissediyorum, sanki içeriden beni gıdıklıyorlar gibi :)))Selam kızlar bebek hareketleriniz ne durumda ben hala net bir şekilde hareket, tekme vs. hissetmiyorum
kuzum bende asılam yaptırdım 6kasımda. bugun 6.gunum senın belırtılerın nelerdı ılk bu zamanlarda varmıydı belırtın ?Evet canım aşılama. ilk aşılama ilk gebelik çok şükür. aşılamadan önce uğur hocaya muayene olmak için beklerken yanımda bir kadın oturuyordu aşılama mı tüp bebek mi diye sordu bende aşılama dedim ve kadın bana gülerek aşılama ilkinde tutmaz dedi o kadar üzülmüştüm ki anlatamam. aynı sorunu yaşayan başka bir kadının bunu yapması çok zoruma gitmişti. ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bana bugünleri gösterdi. inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı doya doya sevmeyi koklamayı da nasip etsin Rabbim
yaaa ne güzel bir olaymış o ama duyduğunuzu hissedemiyorsunuz değil mi ?Gunde 1-2 hissediyorum. Ama yalan yok meraklaniyorum. Bende hassas steteskop var, sabah uyaninca bi ufak kontrol yapiyorum. Biraz durtunce gum gum vurduklarini kulaklarimla duyuyorum :))
şuan günde bir iki kere böyle çok küçük küçük pıt pıt şeklinde bende hissediyorum. ama tek gebeliklerde okuyorum mesela benimle aynı haftada olanlar sabah bebek tekmeleri ile falan uyandık diyorlar. onları okuyunca acaba bende mi bir aksilik var diye düşünüyorum. inşallah bizlerde biran önce hissetmeye başlarız.Şiddetli tekme bekleme canım daha o bence 7. Aydan sonra falan olabilir. Şu an pıt pıt şeklinde hissediyorum. İnşallah pat küt tekmeler de gelecek Allah'ın izniyle
heh aynen o his bende oluyor birisi içeriden gıdıklıyor yada kaşıyormuş gibi bir his genellikle akşamları sabit oturduğumda oluyor. ayyy içim rahatladı valla hepiniz aynı şekildeyse bende bir sorun yokben hafif pıt pıtlar hissediyorum, sanki içeriden beni gıdıklıyorlar gibi :)))
Aşırı kasık ve bel ağrısı vardı canım hatta bi gece şiddetli kasık ağrısına uyanmıştım. Başka da pek bir belirti yoktu sankikuzum bende asılam yaptırdım 6kasımda. bugun 6.gunum senın belırtılerın nelerdı ılk bu zamanlarda varmıydı belırtın ?
sagol canım cevap verdıgın ıcın hayırlı olsun bebegınAşırı kasık ve bel ağrısı vardı canım hatta bi gece şiddetli kasık ağrısına uyanmıştım. Başka da pek bir belirti yoktu sanki
Rice ederim canım ne demek. Teşekkür ederim inşallah darısı sanasagol canım cevap verdıgın ıcın hayırlı olsun bebegın
inşallaahh canım sagolasınRice ederim canım ne demek. Teşekkür ederim inşallah darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?