• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ben sizin gibi 26.haftayi hop diye görmek için neler vermezdim. İlk 3aydayken künyesinde 20.hafta yazanlara çok ozenirdim, ay bir o günlere kadar gelebilseydim artık diye içim giderdi. Şimdi 26. Haftada olanları görünce bende bir o günleri kazasız belasız görseydim diyorum.
Ben işte şurada bir ay falan kafam rahattı yine başladı endişeler bu sefer erken doğum olur mu diye Uyuyamiyorum sürekli kendimi dinliyorum bir değişiklik var mı diye doğurana kadar bize rahat yüzü yok

Ben işte şurada bir ay falan kafam rahattı yine başladı endişeler bu sefer erken doğum olur mu diye Uyuyamiyorum sürekli kendimi dinliyorum bir değişiklik var mı diye doğurana kadar bize rahat yüzü yok
Bana da dr dedi kuzum 30 lü haftaları görünce rahat ederiz inşallah benmde 20 haftalık oldu daha yeni inşallah iri iri sağlıklı sıhhatli doğarlar küveze falan gerek kalmadan

Kizlar bende 24 haftalik ikiz gebeyim kalp kapagimda 2 derece kacak var tasikardi icin zaten ilac kullaniyorum ama yinede cok zorlaniyorum artik inanin ölum korkusu aldi ek atimlarim oluyor var mi benim gibi olan
Dakika da 120 128 oluyor bazen benm kuzum ikizlerde dr normal dedi kardiyoloji ye gerek görmediler 2 doktorum da

Kizlar yarin biraz pirinçli ekşili pırasa yapayım diyorum yiyebiliyor muyuz deneyen var mi gaz falan yapar mi nasil ben yemeğini olk kez yapacağım da

Kizlar bende 24 haftalik ikiz gebeyim kalp kapagimda 2 derece kacak var tasikardi icin zaten ilac kullaniyorum ama yinede cok zorlaniyorum artik inanin ölum korkusu aldi ek atimlarim oluyor var mi benim gibi olan
benim ds tasikardi var ama gebelik kaynakli. aritmi de olmuyor Allah yardimcin olsun

Ben de kilolu kaldım normal halimin üstünde bu iki hafta içinde dikkat edicem ben de umarım çıkmaz. Normalde sürekli diyet yapan az yiyen bir insanım hamilelikte abarttım:)
Sende bendensin kuzum o zaman 🤭 normalde çok yemek yiyen biri değildim ama sabahları uyandığımda bile karnım acıkmış şekilde uyanıyorum napalm hamileyiz diyip yiyeceğiz mecbur 😅 sonradan ins veririz hepsini 😁

Insallah canım, dualarını beklıyorum🥰🤲🏻

Plesantanın biri asagı tarafta, onun da yakınında kanama alanı vardı, ordan gelıyordur dedı, tabı yıne kan uyusmazlıgı testı yaptı, koruyuculuk devam edıyor mu etmiyor mu dıye baktı, o pıhtı geldı, arkasından ne leke ne kanama geldı, anlamadım ben bu işi🤷‍♀️
Anladim kuzum belki plesanta asagida olduğundan gelmiştir ama ins ilerleyen haftalarında yukarıda çıkar ins canım merak etme sen haftalar içerdikleri hepsi geçip gidecek ins 🤲🏻

Kizlar yarin biraz pirinçli ekşili pırasa yapayım diyorum yiyebiliyor muyuz deneyen var mi gaz falan yapar mi nasil ben

Back