• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Bende kizimdan kalan park yatak var, yatak odam cok buyuk ama yeni bir yatak almam su anda, 40 gun-2ay anne yani olarak beraber yatarlar, sonra herkes odasina besigine... Fikirler boyle, fiiliyat ne olur bakalim?
Kizimi hic odama almamistim, yataga alirim, uyurum, bogarim, ezerim vb vb korkmustum. 2 saatte bir sabirla gidip emziriyordum.
Ben de öyle düşünüyorum iki beşik çok rahat sığar ama az kullanacaklar bir beşik daha almaya ne gerek var en kötü park yatağı da kurarım dedim odamızda çok uzun tutmayı düşünmüyorum. Eve eşim çok heves ettiği için evlenirken baba koltuğu almıştık doğru düzgün oturmadı onu bebek odasına koyucam emzirme koltuğu olacak artık neye niyet neye kısmet 😂 Bakalım nasıl yapıcaz planlar var da uygulama önemli 🤗

Yok yok o farketmez ki iyi de çıksa kötü de çıksa aynı. Merak etme canım inşallah güzel gelir sonucun 🙏🏻💙 Sadece kanda fetal dna oranı düşükse bir daha numune isteyebilirler onda da gecikmiyor zaten alakası yok. Bence değişen şey iş gününe bağlı olarak mesela kargo haftasonuna geldiyse iki hafta sonu girerse araya bir iki gün uzuyor ya da bulunduğun ile göre benim izmirde olduğum için numune önce ankaraya ordan amerikaya gitmişti uçakla gönderiyorlar sanırım. O da uzatabilir.
İnşallah canımmm vallahi çok zormuş inşallah güzel haberler gelir

Kızlar benden size bir tavsiye bebekler için anı defteri edinin ve tutun:) ben oğlum için tutmuştum açıp okuyorum ağlaya ağlaya😌o da okuyor çok mutlu oluyor.Insan her şeyi hatırlayamıyor ama deftere bakınca her şey yazıyor her detay 🥰

Insallah canim benim de 10.gun 336 12.gun 826. Bakalim saglikli ilerlesin de nasipte ne varsa o 😊
Aynen öyle Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin canm bnm tuo bebeğe başlarken 1 tane olsun sağlıkla hayirla olsun dedim hep ben snra bir kese göründü zaten ben hatayda yaşıyorum tup bebegi adana da yaptirdim buradaki dr tek bebek dedi nasıl sevindik anlatamam sana snra kendi tup bebek doktoruma gittik tabi cihazı falan daha iyi ve o vajinal baktı bir baktık ki ikiz çıktı findiklarim

Günaydın herkese yazışmalara çok katılamasamda tüm yazılanları takip ediyorum güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :dua: benim arada karnım ağrıyor sancı şeklinde değil ama bir ağrı var özellikle hareket ettikçe oluyor organlar yer değiştiriyor bebişler büyüdükçe diyorlar ondan olabilir mi acaba varmı kimsede böyle karın ağrısı?

Günaydın herkese yazışmalara çok katılamasamda tüm yazılanları takip ediyorum güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :dua: benim arada karnım ağrıyor sancı şeklinde değil ama bir ağrı var özellikle hareket ettikçe oluyor organlar yer değiştiriyor bebişler büyüdükçe diyorlar ondan olabilir mi acaba varmı kimsede böyle karın ağrısı?
Aminnn canım, dün bende yarım saat mide ve karın ağrısı birbirine girdi resmen taş kesti ağrıdan. Doktoruma mesaj attım çok sürerse parol al demiş. Ben kullanmadım tabiki ama bebeğin gelişiminde böyle ağrılar oluyormuş her hafta yeni ağrılarla tanışıyoruz 🤭

Canlar sabah sol alt karnıma aşırı derecede bi ağrı girdi iki büklüm oldum resmen sanki bıçak batırdılar sebebi ne olabilir ki :( hiç öyle olmamıştı korktum açıkçası

Back