- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
- Konu Sahibi Inquisitive
- #3.201
Doguma kadar ben kullandimKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı içinizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doguma kadar ben kullandimKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı içinizde
Canım hem ecopirin ham hem de oksapar iğne kullanıyorum 30. Haftaya kadar devam.Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı içinizde
Canım ben 14. Haftaya girdim çok şükür ki biraz gündüz bulantılarım iyi, gece hapımı içiyorum yatmadan. O kadar. Gün içinde almıyorum artık.Aynen senin gibiyim canım prilam en büyük aşkım bi gün unuttum su ve çorbayla beslendim
Maşallah sana da lütfen kimseye duyurma ailen dışında çünkü nazardan kork etrafta kem göz çok sizin normal yolla mı oldu?Beni de ekleyin bugün öğrendim ikiz olacaklarını çift yumurta ikizi
Desenize 40. Hafta imkansız ikizlerde sağlıklı olsunlarda ikiz annesi olarak bize tavsiyen nedir?Masallah cnm dogru cnm malesef oyle geciyor dogum yapnca insan biraz rahatliyor 36+3de dogum yaptm bn cnm
Bana vermedi doktor duyuyorum kullananlarıCanım hem ecopirin ham hem de oksapar iğne kullanıyorum 30. Haftaya kadar devam.
Boll boll uyuyun dinlenin sonra mi ne oluyo uykusuz her geceDesenize 40. Hafta imkansız ikizlerde sağlıklı olsunlarda ikiz annesi olarak bize tavsiyen nedir?
Ama ben hamilelikten olsa gerek geceleri uyuyamıyorum artık gündüzleri de çalışıyorum uyuyamıyorum. Zombi olacam desene doğumdan sonraBoll boll uyuyun dinlenin sonra mi ne oluyo uykusuz her gece
şimdi de uyuamıyoruz ki mide ağrısından ayy en çok kafaya taktığım ikisine nasıl bakıcam siz zorlandınız mı yardımcı kişiler mi vardıBoll boll uyuyun dinlenin sonra mi ne oluyo uykusuz her gece
Üzgünüm sanırım :)Ama ben hamilelikten olsa gerek geceleri uyuyamıyorum artık gündüzleri de çalışıyorum uyuyamıyorum. Zombi olacam desene doğumdan sonra
Annem eşim ve ben bakıyoruz cnm bide ilk okul 1. Sınıfa giden bir oglum varşimdi de uyuamıyoruz ki mide ağrısından ayy en çok kafaya taktığım ikisine nasıl bakıcam siz zorlandınız mı yardımcı kişiler mi vardı
Ayy allah yardımcınız olsun benim allah nasip ederse ilkler ama eşim çalişiyor annem bana 1 saat uzaklıkta kendi evine bakıyor anca alt katımda aile dostumuz teyze var sanırım yanıma onu alicam inşallah bebekler uslu olurAnnem eşim ve ben bakıyoruz cnm bide ilk okul 1. Sınıfa giden bir oglum var
Daha önce 2 doğumum var ikiside normaldi buna bakicaz artık daha 5 hafta 3 günlüklerMaşallah sana da lütfen kimseye duyurma ailen dışında çünkü nazardan kork etrafta kem göz çok sizin normal yolla mı oldu?
Normal yolla ikiz demi? Allah tamamına erdirsin inşallahDaha önce 2 doğumum var ikiside normaldi buna bakicaz artık daha 5 hafta 3 günlükler
İnşallahh canım benım hepimiz ıyı olalım, saglıcakla kucagımıza aldık dedıgımız gunler cabucak gelsın ınsallahSohrab canım maşallah barekallah sen çok şanslısın nazar olma benimde bir an evvel normale dönsün inşallah
Inşallah cnmAyy allah yardımcınız olsun benim allah nasip ederse ilkler ama eşim çalişiyor annem bana 1 saat uzaklıkta kendi evine bakıyor anca alt katımda aile dostumuz teyze var sanırım yanıma onu alicam inşallah bebekler uslu olur