- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.221
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımMerhaba kizlar, 12 gun sonucum 800 küsür cıkti. Cift embriyo transferi olmustum. Cok heyecanliyim, insallah ben de araniza katilirim
Geçmiş olsun canımAynen kuzum yaa ben dün mantar olduğumu fark ettim var demişti dr zaten ama kaşıntı başladı smdi de
Ben işte şurada bir ay falan kafam rahattı yine başladı endişeler bu sefer erken doğum olur mu diye Uyuyamiyorum sürekli kendimi dinliyorum bir değişiklik var mı diye doğurana kadar bize rahat yüzü yokBen sizin gibi 26.haftayi hop diye görmek için neler vermezdim. İlk 3aydayken künyesinde 20.hafta yazanlara çok ozenirdim, ay bir o günlere kadar gelebilseydim artık diye içim giderdi. Şimdi 26. Haftada olanları görünce bende bir o günleri kazasız belasız görseydim diyorum.
Bana da dr dedi kuzum 30 lü haftaları görünce rahat ederiz inşallah benmde 20 haftalık oldu daha yeni inşallah iri iri sağlıklı sıhhatli doğarlar küveze falan gerek kalmadanBen işte şurada bir ay falan kafam rahattı yine başladı endişeler bu sefer erken doğum olur mu diye Uyuyamiyorum sürekli kendimi dinliyorum bir değişiklik var mı diye doğurana kadar bize rahat yüzü yok
Dakika da 120 128 oluyor bazen benm kuzum ikizlerde dr normal dedi kardiyoloji ye gerek görmediler 2 doktorum daKizlar bende 24 haftalik ikiz gebeyim kalp kapagimda 2 derece kacak var tasikardi icin zaten ilac kullaniyorum ama yinede cok zorlaniyorum artik inanin ölum korkusu aldi ek atimlarim oluyor var mi benim gibi olan
Insallah cnm bnm ilk 8. Hun bakildi 295 di snra hep 2 kat oldu hani normal tek gebelikteki gbiMerhaba kizlar, 12 gun sonucum 800 küsür cıkti. Cift embriyo transferi olmustum. Cok heyecanliyim, insallah ben de araniza katilirim
Sivilce ve kepek bende de olsuAynen bende de oluyor hepsi gebeliktenmiş
Bana da öyle dedi doktor. 30 u görelim diye. Bazen zaman duruyor sankiBana da dr dedi kuzum 30 lü haftaları görünce rahat ederiz inşallah benmde 20 haftalık oldu daha yeni inşallah iri iri sağlıklı sıhhatli doğarlar küveze falan gerek kalmadan
Ah sorma bazen gubler resmen geçmiyor seni çok iyi anlıyorum ama senin gene 4 hafta kalmış benm daha 9 haftam varBana da öyle dedi doktor. 30 u görelim diye. Bazen zaman duruyor sanki
benim ds tasikardi var ama gebelik kaynakli. aritmi de olmuyor Allah yardimcin olsunKizlar bende 24 haftalik ikiz gebeyim kalp kapagimda 2 derece kacak var tasikardi icin zaten ilac kullaniyorum ama yinede cok zorlaniyorum artik inanin ölum korkusu aldi ek atimlarim oluyor var mi benim gibi olan
yeniyor canim sakincali bir sey yok icindeKizlar yarin biraz pirinçli ekşili pırasa yapayım diyorum yiyebiliyor muyuz deneyen var mi gaz falan yapar mi nasil ben yemeğini olk kez yapacağım da
Sende bendensin kuzum o zamanBen de kilolu kaldım normal halimin üstünde bu iki hafta içinde dikkat edicem ben de umarım çıkmaz. Normalde sürekli diyet yapan az yiyen bir insanım hamilelikte abarttım:)
Anladim kuzum belki plesanta asagida olduğundan gelmiştir ama ins ilerleyen haftalarında yukarıda çıkar ins canım merak etme sen haftalar içerdikleri hepsi geçip gidecek insInsallah canım, dualarını beklıyorum
Plesantanın biri asagı tarafta, onun da yakınında kanama alanı vardı, ordan gelıyordur dedı, tabı yıne kan uyusmazlıgı testı yaptı, koruyuculuk devam edıyor mu etmiyor mu dıye baktı, o pıhtı geldı, arkasından ne leke ne kanama geldı, anlamadım ben bu işi
Evet normal yolla amin cümlemizinkini inşallahNormal yolla ikiz demi? Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin sagol canim ismin bana yabanci gelmedi mayis haziran ayinda asilamayla hamile kalanlardan misin sende yoksabenim ds tasikardi var ama gebelik kaynakli. aritmi de olmuyor Allah yardimcin olsun
Ben ilac icmesem 120 den daha fazla oluyo canim mecbur ilac kullaniyorum ama sadece nabzim yuksek atsa iyi ritmim degisiyorDakika da 120 128 oluyor bazen benm kuzum ikizlerde dr normal dedi kardiyoloji ye gerek görmediler 2 doktorum da
Ben dun yedim pirasa. Evde ne varsa onu pisiriyorum hem saglikli da. Bi yan etkisi olmadi bana acikcasiKizlar yarin biraz pirinçli ekşili pırasa yapayım diyorum yiyebiliyor muyuz deneyen var mi gaz falan yapar mi nasil ben
Saolin gerçekten esim yatılı okurken tiksindim dedi diye 3 senedir yiyemiyorum eve sokturmaz suan da da tam gorevde yapayım kendime yiyeyim o zamaBen dun yedim pirasa. Evde ne varsa onu pisiriyorum hem saglikli da. Bi yan etkisi olmadi bana acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?