- 6 Ekim 2021
- 40
- 19
- 3
- 39
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.261
Aaa benim de son zamanlarda 110 lara çıkıyor bazen neyse normalse içim rahatladıDakika da 120 128 oluyor bazen benm kuzum ikizlerde dr normal dedi kardiyoloji ye gerek görmediler 2 doktorum da
Normalmiş canim bnm 2 doktorum da iyle dedi bnm 128 falqn da olduğu oluyorAaa benim de son zamanlarda 110 lara çıkıyor bazen neyse normalse içim rahatladı
Ben 2 tane alacam yatak odam da baya bir küçük mecburen sıkış tıkış olacak birazKızlar bir de aklıma takılan birşey var tabi daha erken Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin ama anne yanı beşik nasıl oluyor ikizlerde fikri olan var mı
Benim odam da baya küçükBen 2 tane alacam yatak odam da baya bir küçük mecburen sıkış tıkış olacak biraz
Makyaj masasını çocukların odaya tasiycam mecburen yer açılsın diye benBenim odam da baya küçük
Mantıklı bende de aynalı şifonyer var onu taşırım ama yine de anne yanı olmaz birini baba yanı mı koysamMakyaj masasını çocukların odaya tasiycam mecburen yer açılsın diye ben
aynen öyle canım daha çok küçük oldukları için gıdıklanıyor gibi oluyoruz :) ama büyüdükçe bam güm tekmeleri savuracaklarheh aynen o his bende oluyor birisi içeriden gıdıklıyor yada kaşıyormuş gibi bir his genellikle akşamları sabit oturduğumda oluyor. ayyy içim rahatladı valla hepiniz aynı şekildeyse bende bir sorun yok
hissettikten sonra doguma kadar hevesini alacak bol bol vaktin olcakSelam kızlar bebek hareketleriniz ne durumda ben hala net bir şekilde hareket, tekme vs. hissetmiyorum
12-13 gün olmuştu galiba canımKızlar Panaroma test yaptıranlar sonucunuz kaç günde çıktı?
Bugün benim 10. Gün kötü bişe mi çıktı acaba neden gecikti diye aklım çıkıyor12-13 gün olmuştu galiba canım
Esim evde olmadığı ve olmayacağı için kuzum benm oyle bi olayım yok istediğim şekilde koyarım insallah Rabbim nasip ederseMantıklı bende de aynalı şifonyer var onu taşırım ama yine de anne yanı olmaz birini baba yanı mı koysam
Normalde 15 gun diyorlar ama 10.gun aldim sonucuKızlar Panaroma test yaptıranlar sonucunuz kaç günde çıktı?
Bende kizimdan kalan park yatak var, yatak odam cok buyuk ama yeni bir yatak almam su anda, 40 gun-2ay anne yani olarak beraber yatarlar, sonra herkes odasina besigine... Fikirler boyle, fiiliyat ne olur bakalim?Kızlar bir de aklıma takılan birşey var tabi daha erken Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin ama anne yanı beşik nasıl oluyor ikizlerde fikri olan var mı
Maşallah ne sabır ne güzel bakalım ben nasıl olcmBende kizimdan kalan park yatak var, yatak odam cok buyuk ama yeni bir yatak almam su anda, 40 gun-2ay anne yani olarak beraber yatarlar, sonra herkes odasina besigine... Fikirler boyle, fiiliyat ne olur bakalim?
Kizimi hic odama almamistim, yataga alirim, uyurum, bogarim, ezerim vb vb korkmustum. 2 saatte bir sabirla gidip emziriyordum.
Yok yok o farketmez ki iyi de çıksa kötü de çıksa aynı. Merak etme canım inşallah güzel gelir sonucunBugün benim 10. Gün kötü bişe mi çıktı acaba neden gecikti diye aklım çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?