2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar bir de aklıma takılan birşey var tabi daha erken Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin ama anne yanı beşik nasıl oluyor ikizlerde fikri olan var mı

Kızlar selam yarım saat önce mide ağrısı mı desem karın ağrısı mı desem resmen karnım ve midem birlikte kasıldı namazı bile zor kıldım böyle oluyor mu normal midir?

heh aynen o his bende oluyor birisi içeriden gıdıklıyor yada kaşıyormuş gibi bir his genellikle akşamları sabit oturduğumda oluyor. ayyy içim rahatladı valla hepiniz aynı şekildeyse bende bir sorun yok
aynen öyle canım daha çok küçük oldukları için gıdıklanıyor gibi oluyoruz :) ama büyüdükçe bam güm tekmeleri savuracaklar

ben epey hissediyorum kizlar ilk gebelikte de çok erken hissetmistim ama bunun sağlıkla bilmme neyle ilgisi yok tabiki. suanda karnim baya dalgalaniyor disardan da net goruluyor bakan da tutan da anliyor geceleri bazen uyandırıyorlar. en hayran oldugum sey genelde ayni zamanlarda uyanip uyuyorlar kardeş uyumu insallah dogduklarinda da öyle devam eder. tekmeler sert bazen idrar torbama gelince azcik kacirmama sebep oluyor bazen rahim agzina gelince cok korkuyorum suyu patlar veya rahim agzini acar diye. tamamen yapisal hiccc endiselenmeyin. ben ilk hamileligimde de bir topikteydim en bastan sonuna kadar konustuk hatta hala görüşüyoruz hareketi erken hisseden gec hisseden kuvvetli hisseden hiçbir farkimiz yok bebekler saglikli şükür. hatta benimki cok erken hissetmeme ragmen zayif dogdu üstüne kolik oldu

Kızlar bir de aklıma takılan birşey var tabi daha erken Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin ama anne yanı beşik nasıl oluyor ikizlerde fikri olan var mı
Bende kizimdan kalan park yatak var, yatak odam cok buyuk ama yeni bir yatak almam su anda, 40 gun-2ay anne yani olarak beraber yatarlar, sonra herkes odasina besigine... Fikirler boyle, fiiliyat ne olur bakalim?
Kizimi hic odama almamistim, yataga alirim, uyurum, bogarim, ezerim vb vb korkmustum. 2 saatte bir sabirla gidip emziriyordum.

Maşallah ne sabır ne güzel bakalım ben nasıl olcm

Bugün benim 10. Gün kötü bişe mi çıktı acaba neden gecikti diye aklım çıkıyor
Yok yok o farketmez ki iyi de çıksa kötü de çıksa aynı. Merak etme canım inşallah güzel gelir sonucun Sadece kanda fetal dna oranı düşükse bir daha numune isteyebilirler onda da gecikmiyor zaten alakası yok. Bence değişen şey iş gününe bağlı olarak mesela kargo haftasonuna geldiyse iki hafta sonu girerse araya bir iki gün uzuyor ya da bulunduğun ile göre benim izmirde olduğum için numune önce ankaraya ordan amerikaya gitmişti uçakla gönderiyorlar sanırım. O da uzatabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…